WordPress.org

Profiles

doctorproctor

Profile picture of doctorproctor
  • Member Since: December 12th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, compatibility with jetpack sso login?, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, multisite compatible?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Automatically connect a new multisite site to wordpress.com", on the site WordPress Support Forums:
    Great, sure appreciate your quick reply here (and that of the Jetpack support person as…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Automatically connect a new multisite site to wordpress.com", on the site WordPress Support Forums:
    The above is close to what we need, but it sounds like by uncommenting that…

    2 weeks ago

  • Created a topic, multisite saml login?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Comments appear on wrong post", on the site WordPress Support Forums:
    Inexplicably, without Inline Comments update not explicit word from our WPEngine host that they changed…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Comments appear on wrong post", on the site WordPress Support Forums:
    I've now attempted to replicate the above on other sites on our multisite, and it…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Comments appear on wrong post", on the site WordPress Support Forums:
    Kevin, hope we can move forward with this one soon, as it persists...Jim P.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Comments appear on wrong post", on the site WordPress Support Forums:
    The below comes from the WPEngine tech support person...let me know how we may test…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Comments appear on wrong post", on the site WordPress Support Forums:
    I went back to v2.1.1 and experienced same problem...did not attempt to go back to…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Comments appear on wrong post", on the site WordPress Support Forums:
    Kevin, I'm now hearing reports of this from my students, and have duplicated the problem.…

    6 months ago

  • Created a topic, "feed problems" with valid feeds?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "delay in loading content", on the site WordPress Support Forums:
    Note, with update I'm now seeing (string ID changes with each load) string(151) "PF screen…

    6 months ago

  • Posted a reply to "permissions issue with adding rss feeds?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thank you! Yes, I now understand your previous logic. Regards, Jim P.

    6 months ago

  • Posted a reply to "delay in loading content", on the site WordPress Support Forums:
    Quick note: no entries in log after running PF > All Content; tried a few…

    6 months ago

  • Posted a reply to "delay in loading content", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, both! Yes, could well be that our GoogleAlerts are queuing up image files. We'll…

    6 months ago

  • Created a topic, delay in loading content, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, permissions issue with adding rss feeds?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "exact code from functions.php breaks site", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you...sure appreciate. Jim P.

    6 months ago

  • Created a topic, inline comment breaks genesis sidebars, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, inline comments and closed comments, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "inline comments for posts only, not custom posts", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, this works, thanks. I have an unrelated issue I'll post in a separate thread.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "inline comments for posts only, not custom posts", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies for my delay; here is a standard, and here is a custom, post on…

    7 months ago

  • Posted a reply to "exact code from functions.php breaks site", on the site WordPress Support Forums:
    I've now renamed the function, but it appears that the functions.php snippet is overriding the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "comments not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hooray, just updated and comments are finally working!! Sure appreciate, and sorry I didn't test…

    7 months ago

  • Posted a reply to "comments not working", on the site WordPress Support Forums:
    Now that 3.4.5 is released, I'd appreciate if we could attempt to diagnose this comments…

    7 months ago

  • Posted a reply to "exact code from functions.php breaks site", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks, will try renaming it...I could readily remove code from functions.php, but since theme…

    7 months ago

  • Created a topic, inline comments for posts only, not custom posts, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "SSL", on the site WordPress Support Forums:
    Any replies/solutions to your thread? I have the same issue using Enjoy Instagram on an…

    7 months ago

  • Created a topic, exact code from functions.php breaks site, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, mixed results on multisite, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Inline-comments + recaptcha", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks much, Kevin, and do keep in touch on revisions. For now, I'm simply not…

    8 months ago

  • Posted a reply to "comments not working", on the site WordPress Support Forums:
    Would appreciate an update when you can, as we hope to deploy for spring semester…

    8 months ago

  • Posted a reply to "comments not working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I've uploaded a list of current site- and network-activated plugins for our test curation/comments…

    8 months ago

  • Posted a reply to "comment bubble automatically jumps to wrong row after 2 click", on the site WordPress Support Forums:
    Oops, didn't enter .site in correct field; it solves the issue for logged-in users on…

    8 months ago

  • Posted a reply to "comment bubble automatically jumps to wrong row after 2 click", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing this behavior as well, and would appreciate guidance on a selector, as many…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Inline-comments + recaptcha", on the site WordPress Support Forums:
    I may have a similar issue, though it could be related to the Ajax plugin…

    8 months ago

  • Created a topic, post comments by author?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Any plans for page specific toggle?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Yes, I suspected a selector, but haven't tried those yet. For now, check out…

    8 months ago

  • Posted a reply to "page refresh/comment box close after comment submitted?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks for your speedy reply! We can provide online help to our students to…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Any plans for page specific toggle?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm adding a request for this feature in the context of archive pages, e.g., a…

    8 months ago

  • Created a topic, page refresh/comment box close after comment submitted?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, No annotation button, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Per-post settings for Gmail SMTP: 1 recipient or more?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "still works?", on the site WordPress Support Forums:
    Two things I learned from viewing in various configurations: Plugin cannot embed on SSL site…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Geo code", on the site WordPress Support Forums:
    Looking at plugin code and JS embed code, it looks like geo is expected. Here's…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Geo code", on the site WordPress Support Forums:
    I'd be interested in this too; seems the default (without parameter supplied) is US. Jim…

    9 months ago

  • Created a topic, still works?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "comments not working", on the site WordPress Support Forums:
    I do see one error in console when I bring up : ReferenceError: Can't find…

    9 months ago

  • Created a topic, comments not working, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago