WordPress.org

Profiles

dlature1

  • Member Since: January 8th, 2013
  • @dlature1 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Login works , but when I submit comment, error, on the site WordPress.org Forums:
    Error log shows this: Call to undefined function get_header() in myWPserverpath\wp-content\themes\catch-flames\404.php on line 10

    1 month ago

  • Posted a reply to Login works , but when I submit comment, error, on the site WordPress.org Forums:
    same thing happens when I first login using one of the providers. The login works,…

    1 month ago

  • Created a topic, Login works , but when I submit comment, error, on the site WordPress.org Forums:
    when submitting a comment after logging in via FB, Goo…

    1 month ago

  • Posted a reply to Facebook Login, on the site WordPress.org Forums:
    Facebook now working too....took a while for it to filter through, I guess. Main problem…

    1 month ago

  • Posted a reply to Facebook Login, on the site WordPress.org Forums:
    The Google Login just worked. So now its on to a different Facebook error. New…

    1 month ago

  • Posted a reply to Facebook Login, on the site WordPress.org Forums:
    The Google Login just worked. So now its on to a different Facebook error. New…

    1 month ago

  • Created a topic, Google Login, on the site WordPress.org Forums:
    getting this error when I select my Google Login from …

    1 month ago

  • Posted a reply to Different alignment of elements, on the site WordPress.org Forums:
    I'd like to know the answer(s) to this question as well. I'd also like to…

    12 months ago