Profiles

  • Member Since: January 30th, 2022
  • Website: digitpipe.nl
  • Employer: DigitPipe
  • Find me on:
  • Posted a reply to lettertype van opsomlijst, on the site Support forums:
    Gelukkig, graag gedaan!

  • Posted a reply to lettertype van opsomlijst, on the site Support forums:
    Bij mij is het lettertype hetzelfde maar de kleur anders. Ik zie in de CSS…

  • Posted a reply to Facebookknop op WPTouch doet het niet, on the site Support forums:
    Hoi Cathelijn, Zo te zien verwijst de Facebook knop op de mobiele versie naar https://www.homecarehuisdierservice.nl/www.facebook.com/hchuisdierservice…

  • Posted a reply to Site niet meer bereikbaar na installatie plug in voor ssl, on the site Support forums:
    Dit zit in het database beheer, dus daar heb je het controlepaneel van je hosting…

  • Posted a reply to Kritieke fout website, on the site Support forums:
    Heb je logs? Heb je nog wel de bestanden en database? Dan kun je je…

  • Posted a reply to Site niet meer bereikbaar na installatie plug in voor ssl, on the site Support forums:
    De URL aanpassen? Je kunt in de database (bijvoorbeeld via phpMyAdmin) in de wp_options tabel…

  • Posted a reply to Tekst onder foto in gallery block, on the site Support forums:
    Probeer dit eens: .wp-block-gallery figure.wp-block-image { flex-direction: column !important; } .wp-block-gallery figure.wp-block-image figcaption { position:…

  • Posted a reply to Media Library toont geen thumbnails meer, on the site Support forums:
    Graag gedaan, fijn dat ik je kon helpen!

  • Posted a reply to Media Library toont geen thumbnails meer, on the site Support forums:
    Is de site verhuisd naar een andere hosting? Het lijkt namelijk alsof die hele map…

  • Posted a reply to Media Library toont geen thumbnails meer, on the site Support forums:
    Zou je eens bij je hosting willen kijken of die afbeelding ook wel echt bestaat…

  • Posted a reply to Media Library toont geen thumbnails meer, on the site Support forums:
    Als het goed is kun je met de rechtermuisknop op de link aan de rechterkant…

  • Posted a reply to Media Library toont geen thumbnails meer, on the site Support forums:
    Dan klopt waarschijnlijk de URL niet, in de melding zou de URL ook moeten staan.…

  • Posted a reply to Probleem multisite met subdomein, on the site Support forums:
    Zoals ik hier zie is het bij een webhosting pakket van TransIP niet mogelijk om…

  • Posted a reply to Media Library toont geen thumbnails meer, on the site Support forums:
    Kun je eens in de Developer tools van Chrome kijken (F12) in de console? Wellicht…