WordPress.org

Profiles

digicution

Profile picture of digicution
  • Member Since: January 9th, 2013
  • Manchester
  • www.digicution.com
  • Web Developer / Designer at Digicution
  • @digicution on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

I’m a freelance web designer / developer who loves creating wonderful things (especially yummy chocolate milkshakes… But you didn’t need to know that!)

I love designing websites and making all the complicated bits behind the scenes work perfectly too! Why not check out the examples of my work and get in touch to see what I can do for you 🙂 x

  • Posted a reply to "Authenticate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mowse, No probs, I've had a few people request it's continuation but I'm not…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Authenticate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mowse, Yes, this plugin has now been discontinued as I simply haven't the time…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Authenticate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi tljohnson, Firstly, I would suggest removing the oauth keys from your above post -…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Authenticate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi gagowen1, Hmm, interesting. Are you sure you have generated all required Twitter Keys for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "only 1 tweet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi jdart, Yes, the issue is now resolved - it was down to using intval()…

    1 year ago

  • Committed [1097673] to Plugins Trac:
    1.4.4 Update - Fixes 1 tweet Bug - Added TwitPic Support

    1 year ago

  • Committed [1097669] to Plugins Trac:
    1.4.4 Folder Name

    1 year ago

  • Committed [1097668] to Plugins Trac:
    1.4.4 Tag Commit

    1 year ago

  • Posted a reply to "only 1 tweet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi HarrisITServices, We are still working on fixing this issue. I have just finished a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "only 1 tweet", on the site WordPress Support Forums:
    OK, those error messages are actually quite helpful :) Please drop me an email dan(at)digicution.com…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Twitter Icons", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chris, Thanks for using the plugin (and the kind words :) - much appreciated.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "only 1 tweet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi fullabeatz, Please try the following and see whether this brings your Twitter feed online…

    1 year ago

  • Committed [1080881] to Plugins Trac:
    1.4.3 Tag Push

    1 year ago

  • Committed [1080880] to Plugins Trac:
    1.4.3 Update - Fixed Bug In URL Detection

    1 year ago

  • Posted a reply to "Log file filled with the same two errors", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guys, Thanks for your help finding the cause of all the log file warnings…

    1 year ago

  • Committed [1069680] to Plugins Trac:
    Update Version 1.4.2.9

    1 year ago

  • Committed [1069663] to Plugins Trac:
    Correct 1.4.2.8 Tag Upload

    1 year ago

  • Committed [1069662] to Plugins Trac:
    Correct 1.4.2.7 Tag Upload

    1 year ago

  • Committed [1069660] to Plugins Trac:
    Correct 1.4.2.6 Tag Upload

    1 year ago

  • Committed [1069658] to Plugins Trac:
    Correct 1.4.2.5 Tag Upload

    1 year ago

  • Posted a reply to "Log file filled with the same two errors", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guys, I've been conversing with Tony via email on this issue and after a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom Field for feed source", on the site WordPress Support Forums:
    Hi blackjak231, Thanks for taking the time to look at my plugin :) At present,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Line height being set at 1%", on the site WordPress Support Forums:
    Hi zimbo000, The latest update I've just committed (1.4.2.8) fixes this issue (and also adds…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Line height being set at 1%", on the site WordPress Support Forums:
    Hi zimbo000, This looks like it's a bug in the current version of the plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Herka, The plugin has been updated to version 2.1 (http://wordpress.org/plugins/simple-custom-post-order/) by the author and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    Good stuff, yeah - that was a strange one as you needed to add a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, found the root cause of the issue for me, it was the "Simple Custom…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, scratch that - after adding another sub category, it's back to the same behaviour…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try adding a sub-category to another sub-category (three tier) - I know it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, well a fresh install with twentyfourteen theme works OK. However, When I add back…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, well - I'm going to try a completely fresh install and see if that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories missing subcategories?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, I'm having the same issue here (Twenty Fourteen Theme with No Plugins Enabled) and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Remove Base Page Title", on the site WordPress Support Forums:
    @ crownprinceofdisco No worries, glad it helped you out. Following on from this: The filter…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Remove Base Page Title", on the site WordPress Support Forums:
    Hey guys, Had a similar encounter and needed to remove the Page Title displayed by…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Edit media preview not working", on the site WordPress Support Forums:
    No worries - glad this info helped out :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "Edit media preview not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey guys, I know this thread is 3 months old but I was having the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After upgrade, cannot view posts anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Hey @Cristiano, All previous versions are available on the WordPress plugin repo. 1.1.3.4 is available…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After upgrade, cannot view posts anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Hey guys - I am experiencing the same issue with V1.2 - 404 errors for…

    3 years ago