WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 27th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to NEW ERRORS SINCE LAST UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    I have started a search console validation so will follow up with you. But this…

    2 months ago

  • Posted a reply to NEW ERRORS SINCE LAST UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    Anyone here to help?

    2 months ago

  • Created a topic, NEW ERRORS SINCE LAST UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    Hi here are the errors I am getting since updating. E…

    2 months ago

  • Created a topic, Getting angry with this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Guys I have left a few support request with no reply a…

    7 months ago

  • Posted a reply to 172 pages affected by new error, on the site WordPress.org Forums:
    4 days without a response to my problems? This is not very good.

    7 months ago

  • Posted a reply to 172 pages affected by new error, on the site WordPress.org Forums:
    is there no support in the forum anymore?

    7 months ago

  • Posted a reply to 172 pages affected by new error, on the site WordPress.org Forums:
    anyone?

    7 months ago

  • Posted a reply to 172 pages affected by new error, on the site WordPress.org Forums:
    Can anyone help?

    7 months ago

  • Created a topic, 172 PAGES AFFECTED BY NEW ERROR, on the site WordPress.org Forums:
    This is what search engine is saying An AMP component…

    7 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    That worked thanks. Now waiting for search console to confirm it has fixed the error.

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    ???

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp Do we have a fix for this?

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    <p></p> <p></p>

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    I have done all of this already.

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp I have managed to install but when I go to the plugins manager it…

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp Any ideas?

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the answer. When I click the link to install it says install failed…

    8 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    Jusr as part of my GDPR plugin. It's been like this for a long time…

    8 months ago

  • Created a topic, NEW ERROR – A mandatory attribute is missing from an HTML tag., on the site WordPress.org Forums:
    I am getting this error on my search console now A ma…

    8 months ago

  • Created a topic, New CRAWL Error, on the site WordPress.org Forums:
    Just had a new error appear across 3 pages Crawl erro…

    9 months ago

  • Posted a reply to 85 NEW ERRORS ON SEARCH CONSOLE, on the site WordPress.org Forums:
    Visiting my site in getting navigation errors and 404s. So many issues currently that I…

    9 months ago

  • Created a topic, 85 NEW ERRORS ON SEARCH CONSOLE, on the site WordPress.org Forums:
    I'm now getting this error across 85 pages. A tag on …

    9 months ago

  • Posted a reply to CAN’T ADD CUSTOM CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp did you get the email?

    9 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR ACROSS 199 PAGES, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the update looking forward to you being able to fix it.

    9 months ago

  • Created a topic, 7 new errors have appeared on search console for amp, on the site WordPress.org Forums:
    The tag 'BODY' appears more than once in the document.…

    9 months ago

  • Posted a reply to CAN’T ADD CUSTOM CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp Yes I did Have now emailed again Thanks

    9 months ago

  • Posted a reply to How can a 1200 pixel image for AMP not be on desktop?, on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp she is referring to the search console errors that say featured images on an…

    9 months ago

  • Posted a reply to CAN’T ADD CUSTOM CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks email sent

    9 months ago

  • Posted a reply to Search Console Warning – Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    @havig Design > Single Page > Disable Feature Image on the Single Elements section I…

    9 months ago

  • Posted a reply to Search Console Warning – Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    @jay I know it's not rocket science but when I can't add the code because…

    9 months ago

  • Created a topic, CAN’T ADD CUSTOM CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    In AMP’s settings page, under Design -> Global. …

    9 months ago

  • Posted a reply to Search Console Warning – Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    @jay thanks for the fix but I am unable to edit in the custom CSS…

    9 months ago

  • Posted a reply to Search Console Warning – Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update hasn't fixed this issue.

    9 months ago

  • Posted a reply to Google Search Console: Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update hasn't fixed this issue.

    9 months ago

  • Posted a reply to NEW ERROR ACROSS 199 PAGES, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update hasn't fixed this issue.

    9 months ago

  • Posted a reply to Search Console Warning – Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. All my featured images are 365×365 to make them all…

    9 months ago

  • Posted a reply to Google Search Console: Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    Infobunny.com has 199 pages with this error

    9 months ago

  • Created a topic, NEW ERROR ACROSS 199 PAGES, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, guys, search console has suddenly thrown up a warn…

    9 months ago

  • Created a topic, Yoast indexing tags when its set not to, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have tags set to noindex but im seeing tags as i…

    11 months ago

  • Created a topic, GDPR CONSENT, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys how do I add a GDPR consent option via emails,…

    1 year ago

  • Posted a reply to NEW PROBLEM SINCE LAST UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    Ok great I have sent them an email please check the spam folder to make…

    1 year ago

  • Posted a reply to NEW PROBLEM SINCE LAST UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    I have disabled social warfare in the plugins manager in amp but I still have…

    1 year ago

  • Created a topic, NEW PROBLEM SINCE LAST UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    The latest version of Amp is interfering with my socia…

    1 year ago

  • Created a topic, MORE AMP ERRORS, on the site WordPress.org Forums:
    Search console message - Error in required structured …

    1 year ago

  • Created a topic, MOBILE UX PROBLEM SHOWING IN SEARCH CONSOLE, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys I have a page related to AMP that Im not reall…

    1 year ago

  • Created a topic, BBPRESS FORUM, on the site WordPress.org Forums:
    Hu guys, I am running a bbpress forum on my site and i…

    1 year ago

  • Posted a reply to noindex on pagination, on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp i have already sent in my login details

    1 year ago

  • Posted a reply to [AMP for WP - Accelerated Mobile Pages] noindex on pagination, on the site WordPress.org Forums:
    im also getting the same on a whole bunch of pages Error im getting is…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with the Facebook Share button, on the site WordPress.org Forums:
    have another bunch of error just appeared along with the one above Error im getting…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with the Facebook Share button, on the site WordPress.org Forums:
    wasnt removed by me

    1 year ago