WordPress.org

Profiles

Anders Ekkje Slettebø

Profile picture of Anders Ekkje Slettebø
  • Member Since: June 3rd, 2004
  • Find me on:

  • Created a topic, Alt text in Jetpack image widget, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, Miss date and version number., on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Webmaster Tools reports server errors 500, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Add From Server] Activating plugin causes 500 error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook, Twitter & Google+ Social Widgets] Disappears after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: jQuery Lightbox For Native Galleries] JavaScript conflict, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to show full size image instead of thumbnail", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Simon. Thank you for the feedback. I couldn't wait for your response, so I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to show full size image instead of thumbnail", on the site WordPress Support Forums:
    In term-images.php I find this code: '<img src="<?php echo $term[ 'image' ]; ?>" alt="<?php echo…

    4 years ago

  • Posted a reply to "ciii_term_images() return image with no source", on the site WordPress Support Forums:
    So what is category-images.php used for? Under Other notes, you are saying "Then copy the…

    4 years ago

  • Created a topic, How to show full size image instead of thumbnail, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Category Images II] ciii_category_archive_image not working", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem, but this seems to be fixed in version 1.31.

    4 years ago

  • Posted a reply to "ciii_term_images() return image with no source", on the site WordPress Support Forums:
    We have the same issue, even after upgrading to 1.31. We are using the ciii_category_archive_image…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Automatic Upgrade - Clean Up Process", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here!

    7 years ago

  • Posted a reply to "Send image to editor in Opera 9", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the default WYSIWYG editor.

    9 years ago

  • Created a topic, Send image to editor in Opera 9, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Publish with Safari", on the site WordPress Support Forums:
    The "Reset all" worked! Thanks.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Publish with Safari", on the site WordPress Support Forums:
    One of my users is using Safari, and he report that if his post is…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Quicktags with Opera 7.50", on the site WordPress Support Forums:
    I'm experiencing problems with quicktags when using Opera. When I press a tag, the cursor…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Translation of HTML entities", on the site WordPress Support Forums:
    I don't want the norwegian characters to be translated to HTML-entities. I've removed the entities…

    11 years ago