WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 21st, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to [em] tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    Created the ticket: https://core.trac.wordpress.org/ticket/48734#ticket

    7 months ago

  • Created a new ticket, #48734, in Core Trac:
    Twenty Twenty: [em] tag with blank string inside ruins theme layout

    7 months ago

  • Posted a reply to [em] tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    No. Under Twenty Nineteen everything is fine.

    7 months ago

  • Posted a reply to [em] tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    Updated to WordPress 5.3. The issue is still there :(

    7 months ago

  • Posted a reply to Adding new social icons, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I'm getting used to it step by step :)

    7 months ago

  • Posted a reply to [em] tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    I tried it on completely different site with WordPress 5.2.4 installed. The issue is there…

    7 months ago

  • Posted a reply to Adding new social icons, on the site WordPress.org Forums:
    I'm more interested in having it as default theme feature. The less plugins - the…

    7 months ago

  • Posted a reply to [em] tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    Actually not. I'm using WordPress version 4.7.15 at the moment and Classic Editor is used…

    7 months ago

  • Posted a reply to [em] tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    One more experiment: if I put the strings in <p>...</p> tag, all the strings are…

    7 months ago

  • Posted a reply to [em] tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    Nope. No custom CSS at all. I use just inbuilt HTML Classic Editor and click…

    7 months ago

  • Created a topic, tag with blank string ruins layout (new bug), on the site WordPress.org Forums:
    Hello again! I've found another layout issue, concern…

    7 months ago

  • Posted a reply to Adding exclude category function breaks the Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot, @jarretc! There was a typo indeed in another function above. Will this…

    7 months ago

  • Posted a reply to Adding exclude category function breaks the Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Any other similar functions like this: function filter_pre_get_posts( $query ) { if ( is_home() &&…

    7 months ago

  • Created a topic, Adding new social icons, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again! Looking through Twenty Twenty documentat…

    7 months ago

  • Created a topic, Adding exclude category function breaks the Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I'm making preparations to migrate from the ol…

    7 months ago

  • Posted a reply to Caption autosize issue, on the site WordPress.org Forums:
    @jarretc Yes, indeed. But I didn't use any editting in the dashboard. I just added…

    7 months ago

  • Posted a reply to Caption autosize issue, on the site WordPress.org Forums:
    Not yet. I was testing it in a preview mode before launching to live :(.

    7 months ago

  • Posted a reply to Caption autosize issue, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I am. I've done it right now. In preview mode. Both in Firefox and…

    7 months ago

  • Created a topic, Caption autosize (in adaptive form) is broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I've installed yesterday Twenty Twenty theme…

    7 months ago

  • Posted a reply to Wrong order status in Mailchimp, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue. WooCommerce 3.6.5, Mailchimp Plugin 2.1.17. "Pending" orders are synchronized as "Purchased" ones. :(

    11 months ago