WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: June 21st, 2007
  • @delectual on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Slider Settings Page Not Loading Properly, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to It stopped working after the update, on the site WordPress Support Forums:
    I did aceraven777's fix and i still can't build a survey... just says "javascript loading..."…

    1 year ago

  • Created a topic, Bloglovin button, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Works, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: TweetMeme Button] HELP!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: SexyBookmarks] Configuration panel gives a HTTP Error, on the site WordPress Support Forums:
    Deactivating the SexyBookmarks plugin fixed the problem for me!

    7 years ago

  • Posted a reply to 2.8 loading slow. Times out., on the site WordPress Support Forums:
    I was having the same problem. No pages would load. I deleted all the cookies,…

    7 years ago

  • Posted a reply to Upload new media crashing browser, on the site WordPress Support Forums:
    Good theory Teratoma. I had the same problem tonight and thanks to this thread, disabled…

    7 years ago

  • Posted a reply to 2.7 Missed schedule, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Good to know I'm not the only one. I…

    8 years ago

  • Posted a reply to Scheduled Posts not Publishing and Not Appearing in Edit Posts List, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Good to know I'm not the only one. I…

    8 years ago

  • Posted a reply to Missed Schedule, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I have 6 sites and it's only happening on…

    8 years ago

  • Posted a reply to Post dated posts showing "missed schedule", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Good to know I'm not the only one. I…

    8 years ago

  • Posted a reply to Upload image - Error (wordpress2.2), on the site WordPress Support Forums:
    I changed the attributes to 777 just to see if that would work, and it…

    9 years ago

  • Posted a reply to Upload image error, maybe cgi/php problem., on the site WordPress Support Forums:
    I had the same thing happen to me!!! I can't seem to fix it though...…

    9 years ago

  • Created a topic, Upload image - Error (wordpress2.2), on the site WordPress Support Forums

    9 years ago