WordPress.org

Profiles

deewilcox

Profile picture of deewilcox
  • Member Since: November 13th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Latest tweets not working?", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind - just needed to get my OAuth settings with the Twitter app working correctly.…

    11 months ago

  • Posted a reply to "No recent Facebook posts to show. Any solution?", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue as above -- message says that the configuration is…

    11 months ago

  • Created a topic, Latest tweets not working?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Excellent support, great plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Different Templates for Different Categories?", on the site WordPress Support Forums:
    Went with this. Works beautifully! if ($thisCat == 1){ $template=$options['template']; } else { $template =…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Different Templates for Different Categories?", on the site WordPress Support Forums:
    This line? $template=$options['template'];

    3 years ago

  • Posted a reply to "Different Templates for Different Categories?", on the site WordPress Support Forums:
    You obviously know the plugin much better than I do, but I just might give…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Different Templates for Different Categories?", on the site WordPress Support Forums:
    I was just looking at your code for template_functions.php. What if we added a category…

    3 years ago

  • Created a topic, Different Templates for Different Categories?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problem calling Cufon option from theme-options.php", on the site WordPress Support Forums:
    I decided a better route might be just to have users upload their own fonts…

    4 years ago

  • Created a topic, Problem calling Cufon option from theme-options.php, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a new ticket, #4086, in Themes Trac:
    THEME: Vintage Shire - 0.1.0

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Ajax: all works, except for send", on the site WordPress Support Forums:
    @Peter I tried your suggestion --- didn't work. :( Thanks, though!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Does Contact Form 7 work OK with 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    @webjunk Thanks for catching that -- I wouldn't have known to even look at it.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Issues with 'Redirecting to Another URL After Submission'", on the site WordPress Support Forums:
    @mattfelten How did you downgrade your jquery? I've been trying to figure that out, as…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Issues with 'Redirecting to Another URL After Submission'", on the site WordPress Support Forums:
    @maorba I did change the page ID. Here is what my header.php file looks like:…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Ajax: all works, except for send", on the site WordPress Support Forums:
    I did finally change this code in contact-form-7/wp-contact-form-7.php, and my form is submitting with no…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Ajax: all works, except for send", on the site WordPress Support Forums:
    @ruslany I've been trying to figure out how to change the version of jquery that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Compatibilty with WP 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    Still waiting on news of a fix for this. I have the same problem on…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Does Contact Form 7 work OK with 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    @webjunk You can see the error here: http://delugeband.com/booking. Sounds like the same error everyone else…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Does Contact Form 7 work OK with 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    @webjunk I am one of those people having a problem with the WP 3.0 installation.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Issues with 'Redirecting to Another URL After Submission'", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. My forms send, and the data sends successfully, but I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Redirect to a page after form succesful", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, now with WP 3.0 and the latest version of CF7.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Fixed width for fields in the sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    This particular method didn't work for me on my main pages, but I found that…

    6 years ago

  • WP RSS Multi Importer

    User rating