WordPress.org

Profiles

ddelker

  • Member Since: March 22nd, 2013
  • @ddelker on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, reCAPTCHA setup in Elementor Form widget, on the site WordPress.org Forums:
    I am using Elementor Pro with the OceanWP theme. I jus…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved. Thanks!

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    FYI, I installed WP on a subdomain, installed OceanWP and Elementor, then transferred my site…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    FYI: I just found the plugin that caused the strange error message and removed it.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    In my latest debugging experiment, I activated a different theme, DELETED the OceanWP theme and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    Another clue: If I change the home page setting from "default" to "Elementor Canvas" the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    I use webhostinghub.com. I can create what they call a subdomain under the existing domain…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    Forgive my ignorance - I'm new at this! Would a second site require registering a…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    I tried that. Without elementor the formatting is all messed up, but the header menu…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the default template. As I said, the two pages are set up…

    4 months ago

  • Created a topic, Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    I’m baffled. I’m prototyping a website using the l…

    4 months ago

  • Created a topic, Hover effect not working on OceanWP header menu or Nav Menu widget, on the site WordPress.org Forums:
    I’m baffled. I’m prototyping a website using the l…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sections with fixed background image do not work on ipad, iphone, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, bkantique. I just discovered that multiple sections, each with different responsive settings (desktop, tablet,…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sections with fixed background image do not work on ipad, iphone, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using OceanWP and the Canvas mode, also. The problem that I still have with…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sections with fixed background image do not work on ipad, iphone, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, the Attachment: fixed works correctly on my computer, but not on my ipad or…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sections with fixed background image do not work on ipad, iphone, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the response, bkantique! The site is a prototype "sandbox" I'm working in, so…

    4 months ago

  • Posted a reply to Sections with fixed background image do not work on ipad, iphone, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, thomas. Did you try it on both an ipad and an iphone? I'll try…

    4 months ago

  • Created a topic, Sections with fixed background image do not work on ipad, iphone, on the site WordPress.org Forums:
    My prototype website works ok on my PC, but on my ipad…

    4 months ago

  • Posted a reply to OceanWP hangs up when closing lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    FYI, I just discovered that if the Elementor content selection "Lightbox" is "No," then everything…

    4 months ago

  • Posted a reply to OceanWP page title and menu conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent! Thanks so much for your prompt reply. I followed your advice, except I could…

    4 months ago

  • Posted a reply to OceanWP hangs up when closing lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your prompt response! I wasn't sure if the lightbox was Elementor's or something…

    4 months ago

  • Created a topic, OceanWP hangs up when closing lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    I'm setting up a website using OceanWP with the help o…

    4 months ago

  • Created a topic, OceanWP page title and menu conflict, on the site WordPress.org Forums:
    I am setting up a single-page website using the OceanW…

    4 months ago

  • Posted a reply to FooGallery gallery “404” error, on the site WordPress.org Forums:
    Here's an update on my "404" error that I posted earlier today... I found (after…

    5 months ago

  • Created a topic, FooGallery gallery “404” error, on the site WordPress.org Forums:
    I am a newbie attempting to migrate from NextGen Galle…

    5 months ago