WordPress.org

Profiles

dccharron

Profile picture of dccharron
  • Member Since: March 5th, 2012
  • Perth Western Australian
  • Find me on:

Bio/Description

Working with WP since 2010 (some WP.com but mostly WP.org). In my previous life I had developed custom corporate web sites on Linux (RedHat) using MySQL, CGI scripts, PHP/Perl, bash scripts interfaced to corporate servers. My job was gobbled up by IT globalization and Microsoft’s gradual domination of the market through the many ignorant CIOs with more money than sense. Committed to Linux, Open Source and backyard innovation (where all the great ideas of the last 40 years have come).

  • Posted a reply to "Current month not being selected on default", on the site WordPress Support Forums:
    Your new release 1.3.7 has fixed the default month/year problem in the full calendar display.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Last Image on visible page is not displayed until scroll", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect! Problem is solved by turning off that option of the theme.

    2 months ago

  • Created a topic, Last Image on visible page is not displayed until scroll, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Suggested improvement: new tag of class, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Current month not being selected on default, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "I've discovered why some redirects won't work", on the site WordPress Support Forums:
    Yep. I just tried and it did not redirect. I'm no expert on this plugin…

    5 months ago

  • Posted a reply to "PHP error on Admin function", on the site WordPress Support Forums:
    I've updated to 1.3.1 and tested again. All working perfectly. How good is that! Thanks…

    6 months ago

  • Posted a reply to "PHP error on Admin function", on the site WordPress Support Forums:
    Solution #3 worked perfectly too. No errors. Updated perfectly. Tested perfectly. Back to you now.

    6 months ago

  • Posted a reply to "PHP error on Admin function", on the site WordPress Support Forums:
    Solution #2 worked perfectly too. No errors. Updated perfectly. Tested perfectly. Will try #3 now.

    6 months ago

  • Posted a reply to "PHP error on Admin function", on the site WordPress Support Forums:
    Solution #1 worked perfectly. No errors. Updated perfectly. Tested perfectly. Will try the other two…

    6 months ago

  • Posted a reply to "PHP error on Admin function", on the site WordPress Support Forums:
    Weird. I just checked that the code that I used was correct. When I compared…

    6 months ago

  • Posted a reply to "PHP error on Admin function", on the site WordPress Support Forums:
    Made the change to get_called_class () in misc-functions.php as you suggested/provided then tried updating one…

    6 months ago

  • Created a topic, PHP error on Admin function, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not protecting against bot abuse", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestions. I got a reply from the author of Contact 7 plugin…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.5.0 failed to re-activate plugin", on the site WordPress Support Forums:
    You are correct that this has happened before. I used the WordPress Updates page to…

    7 months ago

  • Created a topic, Upgrade to 2.5.0 failed to re-activate plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "I've discovered why some redirects won't work", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks @aand You've hit the nail on the head. Unseen garbage characters must have…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Maximum execution time of 30 seconds exceeded", on the site WordPress Support Forums:
    This problem was not related to your plugin. It was related to WordPress itself. I…

    7 months ago

  • Created a topic, Maximum execution time of 30 seconds exceeded, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Version 2.4.3 broke my website in child function.php", on the site WordPress Support Forums:
    I thought all plugin's were deactivated during their update process and reactivated after the update?…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Version 2.4.3 broke my website in child function.php", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to get the plugin to work again. Here's what I did: 0- I…

    8 months ago

  • Created a topic, Version 2.4.3 broke my website in child function.php, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Bad bot abuse observed", on the site WordPress Support Forums:
    Very kind of you to respond so quickly. I followed your documentation on how to…

    8 months ago

  • Created a topic, Bad bot abuse observed, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Not protecting against bot abuse, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "No weather displayed", on the site WordPress Support Forums:
    No. It just started to work again after a few days.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Get rid of emoji", on the site WordPress Support Forums:
    @trailness Woo hoo! Added the code and emoji are gone! Many thanks. Still think it…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Get rid of emoji", on the site WordPress Support Forums:
    @webliberty I agree with you. I assume that this change to the core is the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Have I misunderstood what this plugin does?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. Apparently I had not associated the specific page with the popup…

    10 months ago

  • Created a topic, Have I misunderstood what this plugin does?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Something has gotten mixed up!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack - Permalinks - "Something has gotten mixed up!"", on the site WordPress Support Forums:
    The problem with the Something has gotten mixed up! for me relates to sites that…

    10 months ago

  • Created a topic, Please update the database of the User Access Manager., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, No weather displayed, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, No weather and can't get API key, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Getting 404's on entypo font", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks @Nikeo. After upgrading to the latest version of your wonderful theme (3.3.9) I…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Getting 404's on entypo font", on the site WordPress Support Forums:
    They don't always come up. I might see one per day. The 404 monitor I…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Getting 404's on entypo font", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. I still see the 404 for entypo fonts. The URL is http://haitidebeachresort.com/wp-content/themes/customizr/inc/assets/css/fonts/fonts/entypo.eot%29;src:url%28http:/haitidebeachresort.com/wp-content/themes/customizr/inc/assets/css/fonts/fonts/entypo.eot You can…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Getting 404's on entypo font", on the site WordPress Support Forums:
    That's a different issue. It's related to Chrome generating an error when you don't have…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Getting 404's on entypo font", on the site WordPress Support Forums:
    No. These 404 errors persist. I just checked. 14 more since I cleared the log…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Problem: Please update the database", on the site WordPress Support Forums:
    I've just updated to 1.2.6.4 and experienced the same issue as the original post. I've…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Responsive form 7 - 2 columns", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't look that bad. I had a look at it in Firefox => Developer…

    12 months ago

  • Created a topic, Fatal error: Internal Zend error on 5.3, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Legacy call failed but got new code working", on the site WordPress Support Forums:
    I've just updated my live site to 2.1.1 and experienced the same sequence of events.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Legacy call failed but got new code working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Will take a screenshot when I update the live website so I can capture…

    1 year ago

  • Created a topic, Legacy call failed but got new code working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Getting 404's on entypo font, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Fatal PHP error detected when upgraded to 1.8 - now works again, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Full size image upside down", on the site WordPress Support Forums:
    @leejosepho you are correct. When I opened the image in GIMP2, GIMP2 alerted me that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Full size image upside down", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @leejosepho for the suggestion. I'll give some thought the best way to remove the…

    1 year ago