WordPress.org

Profiles

david

Profile picture of david
  • Member Since: October 25th, 2013
  • Find me on:

  • david’s profile was updated

    2 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Blocking Tor nodes?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Page loads slow", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, yes I have caching turned on, see image capture: http://i.imgur.com/vnqHKzy.png Should I adjust the…

    6 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Page loads slow, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, [delete], on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Awesome plugin, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Great plugin, but have a question about WP Post Title, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Voting system question, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Great but..., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Sitemap now giving a 404 error code", on the site WordPress Support Forums:
    thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, Sitemap now giving a 404 error code, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working on my website", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sol, I just went ahead and removed the plugin, and installed AddThis using traditional…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working on my website", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I appear to be having the same problem. Smart Layers plugin is installed, activated,…

    1 year ago

  • Created a topic, Love this plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago