WordPress.org

Profiles

davidkingsbury

Profile picture of davidkingsbury
  • Member Since: January 14th, 2010
  • @davidkingsbury on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Tweets stopped appearing in the blog, on the site WordPress Support Forums:
    Just started working again for me - didn't change anything on my end...

    1 year ago

  • Posted a reply to Tweets stopped appearing in the blog, on the site WordPress Support Forums:
    This happened to me today too - guessing the Twitter API is wonky, as I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Apache/PHP Server Upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Installed Homebrew and replaced the Apple-supplied version of PHP in Yosemite with PHP 5.5 with…

    2 years ago

  • Posted a reply to Apache/PHP Server Upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like that is the issue: http://stackoverflow.com/questions/26463713/wp-remote-post-returns-an-error-on-ssl-connection https://wordpress.org/support/topic/ssl-cerificate-error?replies=16 I tried setting SSLVerifyClient to none, but…

    2 years ago

  • Posted a reply to Apache/PHP Server Upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Might be getting closer - this turned up in the debug log: [SOCIAL - 2015-03-03…

    2 years ago

  • Created a topic, Apache/PHP Server Upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Not automatically downloading tweets, on the site WordPress Support Forums:
    Just checking back on this and loaded the debugging plugin: # Social Debug Current Time:…

    4 years ago

  • Posted a reply to Not automatically downloading tweets, on the site WordPress Support Forums:
    Same for me - I keep checking after each update to Twitter Tools and Social,…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Twitter Tools] Upgraded tweets all show today's date, on the site WordPress Support Forums:
    I experienced this now after manually fetching new tweets (the 15 minute cron call still…

    4 years ago

  • Posted a reply to Twitter Tools 3.0 widget issues, on the site WordPress Support Forums:
    Lots of steps to get this working again on my site after the move from…

    4 years ago

  • Posted a reply to Twitter Tools not updating, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the code, cjwalsh! That appears to fix my issues...

    7 years ago

  • Posted a reply to Twitter Tools not updating, on the site WordPress Support Forums:
    I'm experiencing a lack of updates on two different blogs, both running 2.9.1 and TT…

    7 years ago