WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 6th, 2008
  • @davidilewallen on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Categories & Tags not working, on the site WordPress Support Forums:
    @ikeesh, did you figure out your issue for your bilingual blog? I have been looking…

    6 years ago

  • Posted a reply to Installed Theme but Not Displaying, on the site WordPress Support Forums:
    Can't you also create a home.php file that will automatically render as a static home…

    6 years ago

  • Replied to an idea, One blog - Multiple languages

    8 years ago

  • Posted a reply to insert line break or paragraphs, on the site WordPress Support Forums:
    Wow, that workaround is great. thanks for pasting that!

    8 years ago

  • Posted a reply to insert line break or paragraphs, on the site WordPress Support Forums:
    Why is it so frustrating to separate paragraphs? look at my international SEO blog it…

    8 years ago

  • Posted a reply to spam on comments, on the site WordPress Support Forums:
    never mind, i got it

    8 years ago

  • Posted a reply to spam on comments, on the site WordPress Support Forums:
    So I'm a total newbie and need to know how to log in to phpMyAdmin?

    8 years ago

  • Posted a reply to spam on comments, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have been noticing an obscene amount of spam comments on my International SEO…

    8 years ago

  • Posted a reply to custom theme not working in IE + weird CSS hover in firefox, on the site WordPress Support Forums:
    http://www.cybernautseo.com/internationalseoblog I installed the free metamorph_globe template. It works fine in firefox but does not…

    8 years ago

  • Posted a reply to I cant log in... HELP!!!, on the site WordPress Support Forums:
    is that in file manager?

    8 years ago

  • Posted a reply to I cant log in... HELP!!!, on the site WordPress Support Forums:
    I had a similar problem today. I changed my blogs home url to my domain…

    8 years ago