WordPress.org

Profiles

davide

Profile picture of davide
  • Member Since: March 5th, 2013
  • Rome
  • metup.it
  • Find me on:

  • Created a topic, [request[ SSB for custom post types, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Backup in same directory structure, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Bookmarking plugins on-site without installing them", on the site WordPress Support Forums:
    Ok! :D If someone develops a plugin I install that :D

    1 month ago

  • Created a topic, Bookmarking plugins on-site without installing them, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to move a link from one group to another?", on the site WordPress Support Forums:
    I think is missing in last version, is not it, John?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Redirection Settings page is blank/empty", on the site WordPress Support Forums:
    :) :)

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection Settings page is blank/empty", on the site WordPress Support Forums:
    If you enable php and wordpress debug you can see an error: Fatal error: Access…

    5 months ago

  • Created a topic, Configure Places in Zones for posts in a Category/Tag/Custom Taxonomy, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to disable statistics", on the site WordPress Support Forums:
    Not the table, only records, I used the SQL command DELETE FROM wp_sam_stats to delete…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to disable statistics", on the site WordPress Support Forums:
    I simply dropped records :) DELETE FROM wp_sam_stats

    5 months ago

  • Posted a reply to "Suggest, /comments/feed/ hidden when no comments and comments not active", on the site WordPress Support Forums:
    I expect just that there isn't any reference to that page in html :D ,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Suggest, /comments/feed/ hidden when no comments and comments not active", on the site WordPress Support Forums:
    Problem is.. that it is an error if WordPress links a page that doesn't exists…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Error excluding posts", on the site WordPress Support Forums:
    I don't receive the confirmation email :(

    7 months ago

  • Created a topic, Suggest, /comments/feed/ hidden when no comments and comments not active, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Redirection and User Roles", on the site WordPress Support Forums:
    :O :O Author silenty replied to my request, I didn't understand :) :) Thank you…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Redirection and User Roles", on the site WordPress Support Forums:
    Wow! Great! I analize and copy your solution :) :)

    8 months ago

  • Created a topic, Ad Zone Settings suggest - show only set settings, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap & Google News Sitemap Feeds] Encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure it's the right way, now it's encoded as follows: http://velvetcinema.it/wp-content/uploads/2014/08/favino_senza_nessuna_piet%c3%a0_trailer_.jpg this is…

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap & Google News Sitemap Feeds] Encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    thanks to you :) bye!

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap & Google News Sitemap Feeds] Encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    A question, have you escaped the title instead of location? :) :)

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap & Google News Sitemap Feeds] Encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    (I did not say, I updated :) )

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap & Google News Sitemap Feeds] Encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    I see 4.3.112 and doesn't seem to be fixed: http://velvetcinema.it/sitemap-posttype-post.2014.xml (look for "http://velvetcinema.it/wp-content/uploads/2014/08/favino_senza_nessuna" in the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap & Google News Sitemap Feeds] Encoding problem", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I'm italian :) here is normal to use accent in filenames :) (ie. Senza…

    8 months ago

  • Created a topic, [Plugin: XML Sitemap & Google News Sitemap Feeds] Encoding problem, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, SAM Zone - Assign on Custom Post Type, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, public option not available, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Error excluding posts, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Redirection and User Roles, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, (suggest) FWP and Links, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, (suggest) Widget version, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "(Suggest) robots.txt", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I Can't, I must wait stable, I'm in enterprise environment :)

    9 months ago

  • Posted a reply to "(Suggest) robots.txt", on the site WordPress Support Forums:
    the first you said

    9 months ago

  • Created a topic, removes HTML Entities on adv load, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, (Suggestion) Out of my Widget!!!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "(Suggest) robots.txt", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I had to remove option from other plugin [and add its rows manually] to…

    9 months ago

  • Posted a reply to "(Suggest) robots.txt", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I had to remove option from other plugin to have a correct Robots.txt ,…

    9 months ago

  • Posted a reply to "[Bug] Robots.txt error", on the site WordPress Support Forums:
    PS. I reported bug also to other plugin's author

    9 months ago

  • Created a topic, (Suggest) robots.txt, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, [Bug] Robots.txt error, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Exclude Categories from being indexed to Google News sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, arnieswap, RavanH, what version are you talking about? I'm using 4.3.2 and I'm not…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Error while using NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    You know plugin better than me :) Thank you

    10 months ago

  • Posted a reply to "Error while using NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know if it's the wrong way, I tried to encapsulate //Call modules section…

    10 months ago

  • Created a topic, category base, tag base... and author base, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Error while using NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Noouu... Error only moved forward.. Fatal error: Class 'JM_TC_Tabs' not found in wp-content/plugins/jm-twitter-cards/jm-twitter-cards.php on line…

    10 months ago

  • Created a topic, Suggestion: convert Auto Inserting Place into Zone, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Link to image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, me too, link has href attribute empty (<a href="" title="...) If I revert widget.php…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Error while using NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I debugged a little bit, I try to explain results: In NextGen overlay, is_admin() at…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Error while using NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Nope.. Even if I update NextGen Gallery to 2.0.65, NextGen Pro to 1.0.17 and JM…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Error while using NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    If you go on post screen and press NextGen "Attach To Post" Button, you'll see…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Error while using NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot, Davide

    11 months ago

  • Simple Ads Manager

  • NextGEN Gallery

  • Simple Social Buttons

  • Redirection

  • List all URLs