WordPress.org

Profiles

david1103

  • Member Since: August 29th, 2012
  • @david1103 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to localhost (with symlink) / apache / wp-cli install refers to wrong folder!, on the site WordPress.org Forums:
    USER ERROR!! I did not notice the install script used: currentdirectory=${PWD##*/} wp core install --url="http://localhost/$currentdirectory"…

    5 months ago

  • Created a topic, localhost (with symlink) / apache / wp-cli install refers to wrong folder!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this problem is killing me! I have setup Fedora 2…

    5 months ago

  • Posted a reply to svg upload issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for this amazing plugin! Great update showing the images in the media library!…

    8 months ago

  • Posted a reply to TinyMCE strips p tags after switching from visual to text mode, on the site WordPress.org Forums:
    scrat36, you are 100% correct! I am now messing about with TinyMCE Advanced wasting my…

    8 months ago

  • Created a topic, Fantastic, on the site WordPress.org Forums:
    Please will someone just add this to core?! It's 201…

    8 months ago

  • Posted a reply to Your plugin is called ‘autodescription’, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry about that little waste of your time! I can't seem to ever be able…

    8 months ago

  • Created a topic, Your plugin is called ‘autodescription’, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin shows up as 'autodescription' in WP-CLI ht…

    8 months ago

  • Posted a reply to The best way to disable author archives for security?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your detailed and helpful reply! Two-factor in core seems like a great idea.…

    8 months ago

  • Created a topic, The best way to disable author archives for security?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have read that for sites with one author it's a…

    8 months ago

  • Created a topic, Works great!, on the site WordPress.org Forums:
    Should be installed by default in WordPress!

    9 months ago

  • Posted a reply to WP 4.7 Breaks ‘(updated) Move the featured pages’ Snippet, on the site WordPress.org Forums:
    I have no idea why it worked before but not now, but you pointed out…

    10 months ago

  • Posted a reply to WP 4.7 Breaks ‘(updated) Move the featured pages’ Snippet, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Rocco! You have solved the error message, but unfortunately the snippet now does not…

    10 months ago

  • Created a topic, WP 4.7 Breaks ‘(updated) Move the featured pages’ Snippet, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I am using this snippet, updated from the comm…

    10 months ago