WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: February 18th, 2005
  • Find me on:

  • Created a topic, problem with options page, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to "No phpMyAdmin :(", on the site WordPress Support Forums:
    I'm another who's now quite happy with 1&1. It took awhile to get used to…

    11 years ago

  • Posted a reply to "What's the difference between 'weblog' and a 'cms'?", on the site WordPress Support Forums:
    D'oh! What a dork I am. I was looking around the WordPress Codex to learn…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Applied the fix. Everything looks great! --Dan

    11 years ago

  • Posted a reply to "What's the difference between 'weblog' and a 'cms'?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the replies. For my purposes I decided to go with a blog and…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    John, I'm not getting those messages so I'm afraid I'm not going to be of…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Wow! Thanks for all the help. I haven't tried Kevin's solution, but I did implement…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, sorry. I should've mentioned in the post above that the "include..." line is in…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the latest. I tracked it down to the line "include(ABSPATH . 'wp-blog-header.php');". For some…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Well, here's what I've found so far. I edited a file called menu.php. That seems…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I just installed WP 1.5 on my friend's server. Unfortunately, he doesn't use apache…

    11 years ago

  • Posted a reply to "What's the difference between 'weblog' and a 'cms'?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, okay, I know it might be a silly question to you all, but I'm…

    11 years ago