WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 30th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Results not updating when cache enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I use WP Rocket cache + the democracy poll widget…

    1 month ago

  • Posted a reply to Empty spaces after WordPress 5.7 update, on the site WordPress.org Forums:
    Noticed the same issue after upgrading. Very annoying. Adding the suggested css to the customizer…

    2 months ago

  • Posted a reply to Issue with space added near shortcodes in WordPress 5.7, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed the same thing which is why I came here. After upgrading, if…

    2 months ago

  • Posted a reply to Cache and new visitors?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vmarko Ok I see. I'm trying to learn as I go. Thank you so…

    3 months ago

  • Created a topic, Cache and new visitors?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I enable caching and browse my site for a wh…

    3 months ago

  • Created a topic, Beware pro users!, on the site WordPress.org Forums:
    I got an email for renewal of license and was charged …

    3 months ago

  • Created a topic, Love it!, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin works flawlessly and support is outstanding!

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    5 stars of course!

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin toolbar strange behavior, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed this by adding some css code with the help of a developer. He…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @vinod-dalvi all works now!

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @vinod-dalvi This is not a functionality of my theme. This is a functionality of the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @vinod-dalvi I added !important and now it works! Just one question. Is it possible so…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vinod-dalvi Thanks for your help. I added the code, but when I do the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Great @vinod-dalvi I have sent you the url!

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin toolbar cached?, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko thanks a lot for your patience sir!

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin toolbar cached?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok @jakept , got you sir. Thank you.

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin toolbar cached?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again @vmarko Excuse my ignorance and sorry for taking up your time. So fundamentally,…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin toolbar cached?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @vmarko Thank you again for your kind help. I'm just trying to learn here.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vinod-dalvi Thank you for responding. Is there any way I can send it in…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin toolbar cached?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vmarko Thank you for the help. So I assume this is normal behavior when…

    3 months ago

  • Created a topic, Not working on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, On desktop the plugin works fine, but on mobile n…

    3 months ago

  • Created a topic, Admin toolbar cached?, on the site WordPress.org Forums:
    When you use the cache plugin, is it normal for the ad…

    3 months ago

  • Created a topic, Admin toolbar cached?, on the site WordPress.org Forums:
    When you use a cache plugin, is it normal for the admi…

    3 months ago

  • Created a topic, Admin tool box strange behavior, on the site WordPress.org Forums:
    What could possibly make the admin toolbox at the very…

    3 months ago

  • Posted a reply to Running Google Insights causes website to crash!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mrtom414 and @gappiah thank you for taking interest in my issue. I just have…

    3 months ago

  • Created a topic, Running Google Insights causes website to crash!, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed this by chance when running Google Insights …

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin bar reloads on browsing. Cache issue?, on the site WordPress.org Forums:
    I have compared between 3 wordpress installs and it’s only on this one install that…

    3 months ago

  • Posted a reply to Admin bar reloads on browsing. Cache issue?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @rxteam Well, for example, the "customize" link disappears briefly on every page load and…

    3 months ago

  • Created a topic, Admin bar reloads on browsing. Cache issue?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I browse my wordpress site, the admin bar at…

    3 months ago

  • Posted a reply to Translations added, don’t know how or why, on the site WordPress.org Forums:
    @tobifjellner hm, I have no clue why Swedish. I mean, I am Swedish so in…

    3 months ago

  • Posted a reply to Translations added, don’t know how or why, on the site WordPress.org Forums:
    Hm, I never did. Also, I wonder why Swedish language files were added.

    3 months ago

  • Posted a reply to Translations added, don’t know how or why, on the site WordPress.org Forums:
    @macmanx yes I understand, but I wonder why this was added. I'm worried if it's…

    3 months ago

  • Created a topic, Translations added, don’t know how or why, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed my update icon was displaying I had 1 n…

    3 months ago

  • Posted a reply to Media display settings now set to “Link to” by default, on the site WordPress.org Forums:
    Hm, seems that code did not work. It also seems lie wordpress saves the last…

    4 months ago

  • Posted a reply to Media display settings now set to “Link to” by default, on the site WordPress.org Forums:
    Amazing. Thank you kind sir :)

    4 months ago

  • Created a topic, Media display settings now set to “Link to” by default, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just noticed that every image I upload to my po…

    4 months ago

  • Created a topic, Not always loading stats + errors, on the site WordPress.org Forums:
    Used to plugin for years without any issues and domain…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not always loading stats + errors, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry about this :/

    4 months ago

  • Posted a reply to Not always loading stats + errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for the reply. I'm a bit confused however. Isn't GainWP your plugin?

    4 months ago

  • Created a topic, Not always loading stats + errors, on the site WordPress.org Forums:
    Used to plugin for years without any issues and domain…

    4 months ago

  • Posted a reply to Toolbar not sticky anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Yup, came here to say the same thing. Quite annoying.

    5 months ago

  • Created a topic, Post hidden in some widgets but not others, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I use a latest reviews widget. When I use the wid…

    5 months ago

  • Posted a reply to Require email verification?, on the site WordPress.org Forums:
    I have received help from the author. Thank you very much, all works fine now!

    5 months ago

  • Posted a reply to Raw code in search!, on the site WordPress.org Forums:
    I have received help from the author. Thank you very much, all works fine now!

    5 months ago

  • Created a topic, Require email verification?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have the pro version but your support is never …

    5 months ago

  • Posted a reply to Raw code in search!, on the site WordPress.org Forums:
    It's the /poll that is showing in the search. Can I prevent that because the…

    5 months ago

  • Created a topic, Raw code in search!, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed by chance, that when I create a poll an…

    5 months ago

  • Posted a reply to Change sitemap url?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @auctollo and thank you so much for finally replying! Was running out if hope…

    6 months ago

  • Posted a reply to User not displayed correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Hm, I notice now guests can comment even though in Settings -> Discussions I have…

    6 months ago

  • Posted a reply to User not displayed correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I forgot to mention that I did try to deactivate it and the problem…

    6 months ago