Profiles

  • Member Since: December 23rd, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Unable to fit a Generatepress block element to full width, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there David, I understand. Thanks anyway 😉

  • Created a topic, Unable to fit a Generatepress block element to full width, on the site WordPress.org Forums:
    Hello everyone, I have a little issue with Generatepr…

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the solution. With that CSS it is solved.

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hi David, thanks for responding in such detail. Sorry David but I don't quite understand…

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again! This is not exactly the problem. I don't want the theme colors on…

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I don't understand you very well. In Customizer > Colors > Buttons > Text,…

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for stopping by @edge22 - Body link color normal: --accent - Body link color…

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Oh yeah! you're right! I'm seeing it exactly the same as you. https://ibb.co/mhPgyn1

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Ahhh, okay okay, got it. There's one weird thing about all this... If the button…

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, just a few more things: - Doing tests I have verified that if you…

  • Posted a reply to Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    There you have: https://micafeteraexpress.com/borrador/ Thanks!

  • Created a topic, Gutenberg buttons text color bug, on the site WordPress.org Forums:
    Good Morning, I am writing to report a possible bug i…

  • Posted a reply to Viñetas del bloque lista de Gutenberg, on the site Foros de soporte:
    Buenos días, @circunovo nos pasa lo mismo a los dos: veo el primer nivel con…

  • Posted a reply to Viñetas del bloque lista de Gutenberg, on the site Foros de soporte:
    Hola! Gracias por responder. @jose64 con ese CSS se soluciona... aunque no me quedo a…

  • Posted a reply to Viñetas del bloque lista de Gutenberg, on the site Foros de soporte:
    Hola! Muchas gracias a los dos por vuestras respuestas. El caso es que creo que…

  • Posted a reply to Unordered multilevel lists styling issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello ying, thank you anyway. Thanks.

  • Created a topic, Viñetas del bloque lista de Gutenberg, on the site Foros de soporte:
    Hola, Tengo una pequeña pregunta con las viñetas de l…

  • Created a topic, Unordered multilevel lists styling issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have a little question with the core Gutenbe…

  • Posted a reply to Unable to remove the background color of the main menu button on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for replying David ;)

  • Created a topic, Are there more blocks on the way?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I stop by just to ask if there are more blocks …

  • Posted a reply to Unable to remove the background color of the main menu button on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I re-float the thread to see if you can help me with this matter.…

  • Created a topic, Unable to remove the background color of the main menu button on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everyone. I'm using the Avery template and it comes…

  • Posted a reply to [WP Show Posts] Adaptive images don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    ok, thanks @ejcabquina Just to clarify it. Let’s imagine I want the WPSP thumbnails to…

  • Posted a reply to Adaptive images don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much for the reply. I will review the documentation you send me.…

  • Posted a reply to Adaptive images don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @ejcabquina , thanks for replying I think I have not understood your answer well.…

  • Created a topic, Adaptive images don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hello everyone, thanks to PageSpeed insights I have se…

  • Posted a reply to YASR Pro pre-sales question, on the site WordPress.org Forums:
    Ok done!!! See you there!!

  • Posted a reply to YASR Pro pre-sales question, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Can you please give me a url or contact page where I can ask…

  • Created a topic, YASR Pro pre-sales question, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Dario, I have seen that the Pro version of the …

  • Posted a reply to High server CPU usage since latests versions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk, yes, I am using a security plugin, but it is WP Cerber Security.…

  • Posted a reply to High server CPU usage and performance issue, on the site WordPress.org Forums:
    Ok @dudo I'll text you through your site. See you, Thanks

  • Posted a reply to High server CPU usage since latests versions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk, thanks for your reply. could you please guide me to whitelist the your…

  • Posted a reply to High server CPU usage and performance issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dario, thanks for the reply. Indeed, I am using the Litespeed cache plugin so…

  • Created a topic, High server CPU usage and performance issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello !! I am having problems caused by high CPU res…

  • Posted a reply to High server CPU usage since latests versions, on the site WordPress.org Forums:
    Good morning!! the answer is no. Could you tell me how and where I can…

  • Created a topic, High server CPU usage since latests versions, on the site WordPress.org Forums:
    Good morning, First of all: - Report: OBPXFNSR - Re…

  • Posted a reply to Litespeed is not lazyloading AAWP images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk. I'm sorry I took so long to respond, I did not receive the…

  • Posted a reply to Litespeed is not lazyloading AAWP images, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, sorry for taking a lot time to reply. I have not received the notification…

  • Posted a reply to YASR does not count votes with LiteSpeed cache enabled, on the site WordPress.org Forums:
    of course! done!

  • Created a topic, Excellent plugin and support, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin for rich snippets, plus creator support i…

  • Posted a reply to YASR does not count votes with LiteSpeed cache enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, now it is working correctly together with Litespeed cache enabled! Thanks again for your…

  • Posted a reply to Remove unused JS from react-dom, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dario, I just upgraded to version 2.8.5 and have run some speed tests with…

  • Posted a reply to YASR does not count votes with LiteSpeed cache enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot @dudo, Currently YASR is not working on mi website. If you need…

  • Posted a reply to Remove unused JS from react-dom, on the site WordPress.org Forums:
    No, I'm only using this shortcode in all my posts: [yasr_visitor_votes size="medium"]

  • Posted a reply to Remove unused JS from react-dom, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @dudo, Thank you for your work. So what will be the most optimized configuration?…

  • Created a topic, YASR does not count votes with LiteSpeed cache enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have a problem with YASR. When I activate th…

  • Created a topic, Litespeed is not lazyloading AAWP images, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am writing to you because Litespeed throws …

  • Posted a reply to Remove unused JS from react-dom, on the site WordPress.org Forums:
    Great, we look forward to testing the solution when it is implemented. Ah, enjoy your…

  • Posted a reply to Remove unused JS from react-dom, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just got to this post trying to fix this problem on Lighthouse. I…

  • Posted a reply to Can’t exclude current AND also exclude posts IDs, on the site WordPress.org Forums:
    Yhank you, sure is about to arrive. Please, could you keep us informed through this…