WordPress.org

Profiles

danielgc

Profile picture of danielgc
  • Member Since: January 18th, 2006
  • @danielgc on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to 'Invalid default value' = database install fail, on the site WordPress.org Forums:
    Thx, I had this problem on my wamp 3 too!

    3 days ago

  • Posted a reply to wp-admin CSS not loading after update 4.5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Thx this fixed a problem I had!

    2 weeks ago

  • Created a topic, Excellent Service, on the site WordPress.org Forums:
    This is the best way to keep track of all your sites..…

    2 months ago

  • Posted a reply to Is it still working?, on the site WordPress Support Forums:
    Check this approach, friends, it worked great for me: https://gravitywiz.com/better-limit-submission-per-time-period-by-user-or-ip/

    4 months ago

  • Posted a reply to Filemanger became USELESS with V 3.0, on the site WordPress Support Forums:
    Thx LogixTree, I understand that, but removing the basic features provoked a rage lol (check…

    5 months ago

  • Posted a reply to They removed a bunch of features, on the site WordPress Support Forums:
    thx, fortunately I had that version in my backups ;)

    5 months ago

  • Posted a reply to They removed a bunch of features, on the site WordPress Support Forums:
    thx Jason, other option is to rollback to prev version

    5 months ago

  • Created a topic, It was great, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Filemanger became USELESS with V 3.0, on the site WordPress Support Forums:
    You can't even upload a png file :(

    5 months ago

  • Posted a reply to They removed a bunch of features, on the site WordPress Support Forums:
    yes plz tell us... I just found that I can't even upload a png file!!

    5 months ago

  • Posted a reply to HTTP Error. when uploading images, on the site WordPress Support Forums:
    Thx for the solution 1, it worked great, my problem was after updating to 4.5…

    8 months ago

  • Posted a reply to problem when used in a fancybox, on the site WordPress Support Forums:
    This helped me to solve it: http://mayur.name/contact-form-7-ajax-form-not-working/

    8 months ago

  • Created a topic, problem when used in a fancybox, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Beta version that allows multiple Modals per page?, on the site WordPress Support Forums:
    That is sad, I needed the option to launch 2 modals in the same page…

    11 months ago

  • Posted a reply to Broken in WP 4.3, on the site WordPress Support Forums:
    Thx tech55541... in my case, the option "Defer parsing of javascript files" broke my site…

    1 year ago

  • Created a topic, Still working great, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Complex Stock, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Delete a Custom Post type with spaces, on the site WordPress Support Forums:
    Thx too :)

    1 year ago

  • Created a topic, Avado works now with polylang, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Custom text in language switcher and Custom Taxonomies, on the site WordPress Support Forums:
    closed

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom text in language switcher and Custom Taxonomies, on the site WordPress Support Forums:
    Thx for answering Chouby, I appreciate it... I will check it often :) best wishes.

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom text in language switcher and Custom Taxonomies, on the site WordPress Support Forums:
    OK, about first question I solved it with this: $i=0; $languages = pll_the_languages(array('raw'=>1)); foreach ($languages…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom text in language switcher and Custom Taxonomies, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove "Shop" link from woocommerce breadcrumbs, on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, Watch Teller, I don't remember it, for other reasons I opted to not…

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent Plugin, exactly what I needed., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove "Shop" link from woocommerce breadcrumbs, on the site WordPress Support Forums:
    Glad I could help you :)

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove "Shop" link from woocommerce breadcrumbs, on the site WordPress Support Forums:
    Amr, finally I found a way to accomplish this. Install Breadcrumb NavXT and uncheck the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove "Shop" link from woocommerce breadcrumbs, on the site WordPress Support Forums:
    my best wishes and thx for answering!

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove "Shop" link from woocommerce breadcrumbs, on the site WordPress Support Forums:
    Did you post it on woocommerce support forum (I know that there are certain areas…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove "Shop" link from woocommerce breadcrumbs, on the site WordPress Support Forums:
    Amr, that's exactly what I need to do, were you able to find a solution?

    2 years ago

  • Posted a reply to Converting all WordPress pages to pdf, on the site WordPress Support Forums:
    angel357, thx so much for sharing your findings!

    3 years ago

  • Posted a reply to Intermittent or no email notifications, on the site WordPress Support Forums:
    Thx a lot Chuck, I did exactly the same thing after testing many plugins with…

    3 years ago

  • Posted a reply to Intermittent or no email notifications, on the site WordPress Support Forums:
    So Chuck, you couldn't make it work? did you find a working plugin? I've tested…

    3 years ago

  • Created a topic, Excelent plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to It doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    thx Meenu!

    3 years ago

  • Posted a reply to Issues with Polylang 1.2.x, on the site WordPress Support Forums:
    I indeed registered the nav menus and used wp_nav_menu to display them, and as a…

    3 years ago

  • Posted a reply to Issues with Polylang 1.2.x, on the site WordPress Support Forums:
    It was very strange that only the footer menu didn't work. I opted for hardcode…

    3 years ago

  • Posted a reply to Issues with Polylang 1.2.x, on the site WordPress Support Forums:
    I downloaded the latest version and I'm having that problem, but only with one menu.…

    3 years ago

  • Created a topic, It doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Everything worked except DB Backup, on the site WordPress Support Forums:
    thx for your time David.

    3 years ago

  • Posted a reply to Everything worked except DB Backup, on the site WordPress Support Forums:
    It has 80 megas or so free according to the log file So no hope…

    3 years ago

  • Posted a reply to Everything worked except DB Backup, on the site WordPress Support Forums:
    this hosting is giving me some headaches... for a strange reason (AFAIK ownership related) I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Everything worked except DB Backup, on the site WordPress Support Forums:
    With all plugins disabled it creates these files (same as plugins activated): http://d.pr/i/na6G And this…

    3 years ago

  • Posted a reply to Everything worked except DB Backup, on the site WordPress Support Forums:
    Thx for your reply! 1) Server: LAMP as far as I know (0000.002 () UpdraftPlus:…

    3 years ago

  • Posted a reply to Everything worked except DB Backup, on the site WordPress Support Forums:
    I found that it ran for 9 tries http://pastebin.com/pzmpgW0W What could be wrong? (space in…

    3 years ago

  • Created a topic, Everything worked except DB Backup, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom flag icon for English and Spanish, on the site WordPress Support Forums:
    I'm glad I could help

    3 years ago

  • Posted a reply to i dont like the Powered by link at ALL!, on the site WordPress Support Forums:
    nice plugin! thx

    3 years ago

  • Posted a reply to Error 404 on every page except home, on the site WordPress Support Forums:
    Now I'm having problems with breadcrumbs in portfolio :(

    3 years ago