WordPress.org

Profiles

danhgilmore

Profile picture of danhgilmore
  • Member Since: April 17th, 2008
  • Baltimore, MD
  • dangilmore.com
  • WordPress developer at Benz Technologies
  • @danhgilmore on Slack
  • Find me on:

Bio/Description

I’m a WordPress developer/admin for the US Federal Government. I also use WordPress on multiple websites on the intarwebz

Interests

WordPress, video games, music, playing guitar, NHL (GO CAPS!)

  • Created a topic, Will this work on a closed network?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "switch_to_blog() not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I've verified that the $_POST['blog_id'] is the correct number. I'm still in development! I'll…

    2 months ago

  • Posted a reply to "switch_to_blog() not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I get that, but I still need to figure out why switch_to_blog() isn't switching…

    2 months ago

  • Created a topic, switch_to_blog() not working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "RSS Widget error due to SSL", on the site WordPress Support Forums:
    I changed the filter to __return_false, and now I'm getting: RSS Error: WP HTTP Error:…

    3 months ago

  • Posted a reply to "RSS Widget error due to SSL", on the site WordPress Support Forums:
    Disregard the above. I'm now getting the same error on both servers RSS Error: WP…

    3 months ago

  • Posted a reply to "RSS Widget error due to SSL", on the site WordPress Support Forums:
    I added that to a MU-plugin and now one box returns: RSS Error: WP HTTP…

    3 months ago

  • Posted a reply to "RSS Widget error due to SSL", on the site WordPress Support Forums:
    Doug - if it is, is that a problem?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Custom Fields and menu items", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: It seems that when the page is rendered, the nav menu items are filtered…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom Fields and menu items", on the site WordPress Support Forums:
    It's in a MU-plugin

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom Fields and menu items", on the site WordPress Support Forums:
    I think this is what you mean? add_filter('the_title', 'my_the_title'); add_filter('nav_menu_attr_title', 'my_the_title'); the first filter fires…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom Fields and menu items", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I messed that up, William, you're right. I use the the_title filter for the…

    4 months ago

  • Created a topic, Custom Fields and menu items, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a new ticket, #30784, in Core Trac:
    Subsites won't show 404 with default permalink structure

    5 months ago

  • Posted a reply to "Subsites don't show 404 with default permalink", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds good! I'll look into making the enhancement request today!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Subsites don't show 404 with default permalink", on the site WordPress Support Forums:
    According to Andrea and Ron Rennick: WordPress ignores the extra bits because pretty permalinks aren't…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Subsites don't show 404 with default permalink", on the site WordPress Support Forums:
    Correct, when ugly, the 404 doesn't show up.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Subsites don't show 404 with default permalink", on the site WordPress Support Forums:
    I do not. I even had to google that as I'd never heard of it…

    5 months ago

  • Created a topic, Subsites don't show 404 with default permalink, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Class 'Custom_Image_Header' not found in /home/sumediac/public_html", on the site WordPress Support Forums:
    It sounds like you contacted the devs for the theme, and they could not help.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "404 Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't look like you have the WordPress files at the root of your domain.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "How can I hide main site and other sites in a multisite installation?", on the site WordPress Support Forums:
    I just verified on my own installation that if you, as a Super Admin, mark…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Blog Posts keep adding the date.", on the site WordPress Support Forums:
    The CSS above will remove that whole line, but you will lose your customizations if…

    6 months ago

  • Posted a reply to "I CANNOT find this damn code", on the site WordPress Support Forums:
    Concur with Contentiskey, I don't see any forms.

    6 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Log-in Page Messed Up", on the site WordPress Support Forums:
    If you have FTP access, you can follow the instructions here: http://codex.wordpress.org/Updating_WordPress#Manual_Update Do you know…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Server-setup for multisite with 100,000+ blogs?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, absolutely move MySQL to another server. Remember, with Multisite, you'll have a minimum of…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Network Activated Plugin - But want to disable on some blogs?", on the site WordPress Support Forums:
    It is actually working as intended. http://codex.wordpress.org/Multisite_Network_Administration#Plugins

    6 months ago

  • Posted a reply to "Making an exact copy of a multisite in another domain", on the site WordPress Support Forums:
    Off the top of my head, you will need to edit some tables in your…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Display new sites", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, one of the first troubleshooting things to do is disable all plugins and retry.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Display new sites", on the site WordPress Support Forums:
    Have you deactivated ALL plugins?

    6 months ago

  • Posted a reply to "Multisite after saving a user in a subsite the user is no longer attached", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure what you mean about saving a user on the subsite user list.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Landing page with redirect to multi site", on the site WordPress Support Forums:
    In any WordPress installation, you can create a static page that will display when users…

    6 months ago

  • Posted a reply to "No "Add New" link/button", on the site WordPress Support Forums:
    This one's all on me...I had .add-new-h2 { display: none; } in another plugin. I…

    9 months ago

  • Created a topic, No "Add New" link/button, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Hide plugin availabilty from non-Super Admins, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "I'm super admin but cant find the super admin menu", on the site WordPress Support Forums:
    What happens when you go to http://yoursite.tld/wp-admin/network/ ?

    10 months ago

  • Posted a reply to "merge single site database into multisite databse?", on the site WordPress Support Forums:
    You said you had backups of it & database. Does this mean you have the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "I'm super admin but cant find the super admin menu", on the site WordPress Support Forums:
    In the header (once logged in), hover over My Sites, then click Network Admin. Or,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to hide for development?", on the site WordPress Support Forums:
    Personally, I enable multisite via http://codex.wordpress.org/Create_A_Network A quicker solution may be just to create a…

    10 months ago

  • Posted a reply to "One site, two blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Have you looked into this? http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

    10 months ago

  • Posted a reply to "WordPress database error", on the site WordPress Support Forums:
    There should be contact information somewhere within the plugin code. I tried to Google for…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WordPress database error", on the site WordPress Support Forums:
    Is WPSEO_Sitemaps a plugin you are using? If so, I'd recommend deactivating it and see…

    10 months ago

  • Posted a reply to "RSS Widget error due to SSL", on the site WordPress Support Forums:
    Good news: It's not a WordPress issue. Bad news: It's an infrastructure problem, so I…

    10 months ago

  • Created a topic, RSS Widget error due to SSL, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom oEmbed site no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Figured out the problem: Our internal network uses private IP address, and wp_safe_remote_get() in wp-includes/class-oembed.php…

    12 months ago

  • Created a topic, Custom oEmbed site no longer working, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Pingback not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Options not displaying in IE, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Errors on 0.6 fresh installation", on the site WordPress Support Forums:
    I've followed all the steps that you listed, but I still get errors. Audit Log…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Errors on 0.6 fresh installation", on the site WordPress Support Forums:
    The tables are created, but I now I receive Error retrieving the list of events…

    1 year ago