WordPress.org

Profiles

danharding

Profile picture of danharding
  • Member Since: February 20th, 2013
  • Brisbane, Australia
  • www.danharding.com
  • @danharding on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Husband, father, developer, consultant, coffee lover. Connect at http://www.twitter.com/danharding

  • Posted a reply to Images in 3.9 appear to fail to upload, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kyte, Same issue on Zuver. Your fix worked for me. Incredible and very frustrating.…

    2 years ago

  • Created a topic, insanely good, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to XML Import Fails - Internal Server Error, on the site WordPress Support Forums:
    insane. Just worked for me too!

    2 years ago

  • Posted a reply to Horizontal scroll bar beneath slider, on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, The fix in this link worked: http://stackoverflow.com/questions/14865921/flexslider-100-width-creates-horizontal-scroll-bar CSS: .metaslider.nav-hidden .flexslider { overflow-x: hidden; }…

    2 years ago

  • Posted a reply to Horizontal scroll bar beneath slider, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Tom, I'm definitely still having this problem. It's at www.synthesisgroup.com.au/industry (or /services). I'm using…

    2 years ago

  • Created a topic, Unusual pagination misalignment, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, The best I've seen, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, AN AMAZING BALANCE, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Simple and effective, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Simple to use, flawless, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Just works, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Just works, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Error After Install, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. worked a few weeks ago

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 When Enabling Base Page Product Permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Portoa, I'm int he same boat. Just confirming it's still an issues for some…

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 Error for Cart and other WooCommerce pages, on the site WordPress Support Forums:
    common settings: post name product permalink: default Also the only way i could get it…

    3 years ago

  • Created a topic, Just works, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Woocommerce and Moodle 2.5, on the site WordPress Support Forums:
    Love to hear anything about this in the future.

    3 years ago

  • Posted a reply to blank white page after adding subsites on 3.6, on the site WordPress Support Forums:
    Great news!

    3 years ago

  • Posted a reply to blank white page after adding subsites on 3.6, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah Mika, I think there were two potential problems. 1) WP Total Cache can cause…

    3 years ago

  • Posted a reply to blank white page after adding subsites on 3.6, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Mika. I did a manual update of WordPress and it fixed it (followed…

    3 years ago

  • Posted a reply to blank white page after adding subsites on 3.6, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, would LOVE, to hear if there are any alternative solutions…

    3 years ago

  • Posted a reply to Thinner Likebox please, on the site WordPress Support Forums:
    Hi everyone, If you view-source/inspect-element on the Facebook like box widget and COPY the code,…

    3 years ago

  • Created a topic, Fantastic, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Simple and it works!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work with Mail Chimp, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, Yeah, three different team members have been in and out of the site over…

    4 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work with Mail Chimp, on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, It seemed to work after you tested it which is weird. But the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work with Mail Chimp, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I upgraded about 15mins ago. Didn't work immediately, but just did then (I saw…

    4 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work with Mail Chimp, on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate your help that you offer even after developing such an amazing plugin!

    4 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work with Mail Chimp, on the site WordPress Support Forums:
    P.S. Optin Revolution version 1.1.2

    4 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work with Mail Chimp, on the site WordPress Support Forums:
    Hi mate, That's NOT my code :) That is coming straight out of Optin Revolution...hence…

    4 years ago

  • Posted a reply to Doesn't work with Mail Chimp, on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys, I'm having the same issue. I have followed the video, cleared cookies, used…

    4 years ago

Plugins