WordPress.org

Profiles

DamienWilson

Profile picture of DamienWilson
  • Member Since: April 29th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, No page templates for Services, etc., on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, Excellent - it is that simple, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "nasty plugin!", on the site WordPress Support Forums:
    I run many different instances of Akismet on a commercial platform and no problems at…

    1 month ago

  • Posted a reply to "I Am One Theme loses settings on update (multisite)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Justin, No. I'm a seasoned WP developer and am aware of the dangers of…

    5 months ago

  • Created a topic, I Am One Theme loses settings on update (multisite), on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Theme Options", on the site WordPress Support Forums:
    The fact we need to restore the defaults is a mystery to me, especially once…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Bulk Edit", on the site WordPress Support Forums:
    Update: it appears that to convert a Page to a Post (in my case) requires…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Bulk Edit", on the site WordPress Support Forums:
    I'm on 1.5 and it doesn't work in either bulk or quick edit - just…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin report: status explanation please", on the site WordPress Support Forums:
    The pro service we use is WPMU DEV. Thanks again.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin report: status explanation please", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for getting back, the help tab was indeed useful.

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin report: status explanation please, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Month view - onHover duplicate issue", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I'm using W3 Total Cache - disabling Minify fixed the problem. However, it slowed…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Month view - onHover duplicate issue", on the site WordPress Support Forums:
    I had a quick look - I think the issues lies in here: body =…

    1 year ago

  • Created a topic, Month view - onHover duplicate issue, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Invalid argument supplied for foreach().....", on the site WordPress Support Forums:
    I've set up a local dev environment and just came across this issue. I fixed…

    1 year ago

  • Posted a reply to "in new WP 3.8 don't work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The 'white screen of death' is happening on wordpress.org when trying to preview. I'd…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn´t work on WP 2.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    You should upgrade your WordPress

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connection Attempt from 1.234.20.87 After Using Auto Update", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Thanks you for this... why do you think this happened after I used AutoUpdate?…

    4 years ago

  • Created a topic, Connection Attempt from 1.234.20.87 After Using Auto Update, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP Adds jQuery in head of document, Why?", on the site WordPress Support Forums:
    Great :o) I'll give this a try, thanks for your help

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP Adds jQuery in head of document, Why?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Thanks, This is what gets loaded just after Google Analytics Plugin.... <link rel="alternate" type="application/rss+xml"…

    4 years ago

  • Created a topic, WP Adds jQuery in head of document, Why?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Changing a Permalink Structure, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Admin won't work after install - blank white page", on the site WordPress Support Forums:
    I have fixed this by increasing the amount of memory allocation in php.ini. Can you…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Admin won't work after install - blank white page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Thank you for your reply. This is the response I receive: Fatal error: Allowed…

    4 years ago

  • Created a topic, Admin won't work after install - blank white page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago