WordPress.org

Profiles

daleyboy50

Profile picture of daleyboy50
  • Member Since: August 13th, 2007
  • @daleyboy50 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Send, but displays no confirmation message, on the site WordPress.org Forums:
    this - on_sent_ok: "_gaq.push('send', 'event', 'Contact Form', 'submit');" didn't solve it for me. the “Message…

    23 hours ago

  • Posted a reply to Send, but displays no confirmation message, on the site WordPress.org Forums:
    same here.. no confirmation message showing. been looking into it but nothing works. if i…

    1 week ago

  • Posted a reply to Form sends but no success message, on the site WordPress.org Forums:
    mine seemed to be GA tracking, like below. in the forms 'additional setting'. on_sent_ok: "Tracking();"…

    1 week ago

  • Created a topic, crashed 403 site with W3TC htaccess file change, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Soda Polls - Not working!!, on the site WordPress Support Forums:
    hi i am having the same problem. installed ok, can drag into sidebar with widgets…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: SodaHead Polls] Issues with the plugin, on the site WordPress Support Forums:
    hi i am having the same problem. installed ok, can drag into sidebar with widgets…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: GD Star Rating] Adding directly to theme template file, on the site WordPress Support Forums:
    ok found this and added it to the sidebar and got the blog rating where…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: GD Star Rating] Adding directly to theme template file, on the site WordPress Support Forums:
    same problem here.. so hard to find working examples with this plugin! will have a…

    6 years ago

  • Created a topic, rss feed language not showing up, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, rss feed language not showing up, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to XML Parsing Error, on the site WordPress Support Forums:
    yes i had the same problem. it worked in explorer and not in firefox. Have…

    8 years ago

  • Posted a reply to iframe injection problem?, on the site WordPress Support Forums:
    having the same sort of problem. i have this which seems like it is implanted…

    9 years ago

  • Posted a reply to How do I remove <p> from the_content ?, on the site WordPress Support Forums:
    well from this discussion board i tried this and just comment that out with //…

    9 years ago

  • Created a topic, Is there a good photo gallery plugin with a search facility?, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago