WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 9th, 2016
  • Find me on:

Bio

Artistit
Capiscuola amerikkalaisen pop art pidetään R. Rauschenberg ja J. Johnsin, vaikka heidän työstään eriytetty näkyy monissa osin taiteilijat lähi vaiheessa pop kokemuksia kuten C. hakkereiden tapaamisten järjestämisessä Oldenburgissa, A. Warholille R. Lichtenstein, J. Rosenquist, T. Wesselman, J. Dine lisäksi W. Copley, H. C. Westermann R. Lindner ja Los Angelesiin joet). Persoonallisuus ja eri ilmenemismuotoja oli pop art english edustaa S. Blake R. Hamilton, R. Smith, D. Hockney R. B. Kitaj, A. Jones, J. Tilson, G. Laing, S. Caufield, S. Phillips E. Paolozzi jne. leviämistä pop art Euroopassa vuodesta 1963 lähtien on herättänyt erilaisia tulkintoja eri kulttuuriperintöä. Italiassa pop kokemukset olivat orkesterin yhteisesiintyminen G. Bertini, E. Baj, M. pyörän, joka seurasi G. Guerreschi ja G. Romagnoni(joidenkin tutkimushankkeiden pidetään pop-artistien ystävälleni, Devalle Pistoletto, jne.). Edustajien välistä pop art ranskalaiset ja saksalaiset ovat vastaavasti Niki de Saint Phalle, Christo, Martial Raysse, S. Klasen ja W. Gallia. Esauritasi kuin nykyinen taiteellinen täsmennetään pop art on tarjonnut arvokkaita suuntaviivoja myöhemmin kokemus ilmeikäs, käsitteellinen art arte povera, hyper-realismia mec art on edelläkävijä ja epigone pop art (Royal Academy of Arts Lontoossa on varattu vuonna 1991 suuri arvostelu ja sittemmin esittänyt myös Kölnissä ja Madridissa.

Op Art
Sij. English (optisesta art, art optinen) käytetään Italian sf. Voit määrittää liikkeen contemporary taiteellisen nousi 1950-luvun lopussa ja XX vuosisadan jälkeisessä informel ilmapiirissä. Termi on määritetty taiteellisen sanastoa seurauksena näyttely “herkkä silmä”, joka kokosi yhteen New Yorkissa 1965) eurooppalaisten taiteilijoiden käytössä visual tutkimusta, viittaa laajan valikoiman kokeellinen tutkimus, havainnollinen prosesseihin perustuva Gestalt Psychologie (Muoto Psykologia), josta määritelmä “Argan gestaltica Art”. New Yorkin tarkastelun perusteella 1965 esiintyvyys amerikkalaisen kokemusta yhteisöissä, jopa imeä juuri käytön yleissana op art, arvo ja todiste Euroopan osana erilaiset kehityssuunnat kinetic art, johon kuuluu myös toimia nykyisen op johtavat prosessia, geometrinen abstraktio, op art sisältää visuaalisia ehdotuksia liikkuvuudesta (joskus vaikuttunut erityinen mekanismi) kautta matematiikkaa järjestämisestä geometriset muodot ja niiden yhdistelmien puhtaat värit siten, että toimimme herkkyys havainnollinen psychophysics (eikä perinteisiä psykologisesta avusta ja kulttuuri) uudessa katselutilassa, mikä on näin ollen mukana Aktiivista osallistumista. Eräänlaista art perustuu puhtaasti visuaalista, joita ne koskevat nimet. kuvataiteet, optinen taide, jne., sekä sellaisten käsitteiden kuin “opetus”, “Suunnittelu”, sillä juuri näiden toimenpiteiden perusteella muodollinen toteutuminen, grafiikka ja väriaineita, the opera. On historian näkökulmasta että erilaiset kehityssuunnat visuaalisen tutkimuksen yksinomaisen talousvyöhykkeen kulttuurisesta taustasta hyvin tarkkoja: osuus uraauurtava Venäjän muovia (ideologisesta konstruktivismista) ja kubismista (erityisesti orfico, täsmällistä kokemuksia Robert Delaunay ja Sonia Delaunay), saavutusten johdosta Kupka ja futurism; neoplasticismo Mondrian etsien alankomaalaisessa aikakauslehdessä De Stijl, jopa välttämättömiä maksuja kertyi yhteydessä bauhausin J. Albers, tutkimuskohteen Max Bill Vasarely ja Julio Le Parc ja B. Munari.

Biografia
Runoilija ja näytelmäkirjailija Espanjan Madridin (1600-1681). Pojan virkamies oli suoritettu muodostuminen humanististen, ylläpitämään Madridissa ja sittemmin Helsingin yliopistolla Alcalá ja Salamanca: klassinen kulttuuri ja viestimäärän teologia pysynyt aina välttämätöntä tukee sen näkemys maailmasta. Olemme saaneet uutisen joidenkin ja nuorten calderonin de la Barca Madridin filippiiniläinen, joiden chronicles on täynnä autenttiset komediaa, huppu ja miekalla (koitoksia, kaksintaisteluihin, rottien, pakotteet poliisin virallinen ja riemukkaan vastattu jne.), voit unohtaa täysin rakkauselämä ja rakastava tulevan runoilija, että hänen ei tarvitse olla seikkailuja. Varmaa on vain se oli kenties näyttelijän luonnollisille poika nimeltä ensin tiettyjä asiakirjoja, “veljenpoika” ja myöhemmin (Calderonin de la Barca oli jo pappi) rehellisesti tunnustettu. Vähän tunnettu. elämää, jos ei osallistunutta terrorikampanja 1640 Kataloniassa, käyttäytyy kunniallista elämää. Jotkut sisälsi viittauksen 4.1.2.3.2 el sitio de Breda (piirityksen Breda) ja muita vastaavanlaisia murhenäytelmiä, oletetaan, että calderonin de la Barca myös Flanderissa. Oli kuitenkin varhaiskypsän hänen kutsumuksensa runollista ja dramaattinen: vuonna 1622 hän osallistui kilpailuun runollinen, Saint Isidore Madridin, ylistivät Lope de Vega, ainakin 1629 hän näkee kallistuminen v ja alkoi säveltää teatteriesitysten kääntämistä. Vuonna 1636 sen intermezzo, Los tres mayores prodigios (kolme suurinta ihmeitä), todellisuudessa varsin keskinkertainen, oli erittäin lämpimästi suosiotamme yhteisöjen Philip IV – suurin keskellä elokuvateatterien toiminnan maassani – ja ehkä juuri tämän vuoksi hän sai rajat Santiago, joka epäsuorasti tunnustetaan hidalguía. Vuonna 1651 Calderonin de la Barca tuli pappi ja oli nimitettiin ensin käy ilmi muun muassa arvoisan ja Reyes Nuevos, Toledo (1653) ja kunniajäseniä käy ilmi muun muassa arvoisan tuomioistuimen, Madridissa. Täällä hän vietti viimeiset 20 vuotta elämää, joka on arvostettu ja agiato, vapaaehtoisesti eristäytynyt “maallinen huhuilla”, kaunis, kirjoja, maalauksia ja soittimet, mutta siten, että teatteri toimii paljon, erityisesti uskonnollisten asiasta.

Kriittisen
Näistä viidestä “osat”, teatteriesitysten kääntämistä julkaistu samalla calderonin de la Barca oli elämässä (1636, 1637, 1664, 1672 ja 1677), ei ollut valmis henkilökohtaisesti häntä ja viimeksi oli todellakin tilaustoimintoja esittäjä; Calderonin de la Barca julkaistu vasta hyvin myöhään (1677), kokoelma 12 autos sacramentales, on selvää, että vain osa hänen theatre, että appassionava ainakin vanhuksilla. Onneksi aattona hänen kuolemansa (1680), herttua Veragua oikeutetusti huolissaan väitöskirjan valmistelija toimii ja huono syyksi, Calderón de la Barca keränneet luettelon heidän maallisen komediaa; tämä Juan de Vera Tassis julkaisi postuumisti edition (1682-91), suurelta osin puutteellisia – monet toimii calderoniane 209000 tällä tavoin menetetty, vaikka se on aina mahdollista joidenkin löytämiseen, jollaisia tapahtui vuonna Tšekkoslovakia hajosi vuonna 1958 suurherttua, Gandía – perustana takana versioissa ja kerää jäänteitä teatteri calderonin de la Barca: noin 120 hulvattomien komedioiden ja draamaa, 80 autos sacramentales 20 synkän piinaavassa haamuetsintätoiminnassa ja muut Pieniä maatalousoopperat pikkuoperettien hyväksi. Calderonin de la Barca oli statusta monimutkaisissa onnellinen ja “life” postuumisti onnellisempi vielä: oli lukuisia, on saanut osansa matkijoista ja epigone, jopa Amerikassa, ja edelleen olla edustettuina, vaikkakin taukoa, kunnes romantiikka, kun hänellä on jarruttanut parlamenttia, ihailijoita, kuten Goethe ja Shelley ja parantajien kuten Verlainen ranskaksi kirjoittaman, etuliitteenä Shakespearen teos. La Vida es sueño ja useiden muiden hänen dramas on nyt tunnustettu kiistattomasti riippuvalaisimet ovat yleismaailmallisia teatteria. On lähes yhteinen paikka vertailla Dante korkeuteen uskonnollista runoutta ja teologian (a Dante, on ilmeinen, keskiaikainen ei, vaan oli valittava vastauskonpuhdistusta kannattavan ja barokin).

Teokset
Käyttömukavuutta kriittinen, on tavallista, että teoksia calderonin de la Barca eri ryhmiin: A) tragediat ja komediaa uskonnollisten aihe, Raamattuun legendaarisesta pyhimyksiä ja ympäröivän pyhimysmäisen perinne, joista mestariteoksia, kuten El mágico varustetuksi mobiilityöasemaksi erinomaisen (Taikuri, ihmeitä), devoción de la Cruzin (omistautuneita rajat), El purgatorio de San Patricio (Kiirastuleen Saint Patrick) ja Los Dos amantes taivaan ( kaksi ystäville taivaassa; B) historiallisia draamoja, joista ilmenevät pääasiassa El Principe jatkuvasti ( prince vakio) ja El Alcalde de Zalamea (pormestarin Zalamea); C) komediaa, kutoma- ja konepeiton ja miekkaan, jossa korostetaan summa mahdollisuuksia Kun näytelmäkirjailija, joka pystyy tekemään uusia seurauksia, ja humoristisia armo, arcinote tilanteita ja yhteinen paikoissa: La dama duende (La dama haamukuva), El escondido y tapada (salainen ja hunnutettu), Talon Dos Puertas mala es de guardar ( talo, jossa on kaksi ovea on vaikea säilyttää) jne.; (d) komediaa ritarillinen ja mytologinen, joskus romance El Castillo de Lindabridis (linnan Lindabris), Puente de Mantible (esim. kuonolla alaleuka), josta käytetään joskus hyvin hauras elokuvateatterien sadut kuten echo y narsissi, aiheuttaa purppuraa de la Rosalle (violetti, vaaleanpunainen). E) dramas kunnian ja mustasukkaisuus, joissa käsitellään crudeness yksi tärkeimmistä syistä, sosiaalisen moraalin Espanjan kultainen vuosisata: El médico de su honra (lääkäri niiden Kunnia), Aivoista erittyvä hormoni agravio Aivoista erittyvä hormoni venganza (A salaisuus rikos kosto), El pintor de su deshonra (taidemaalari sen nuukuudesta), El kaupunginjohtaja monstruo, los celos (suurin hirviö on mustasukkaisuutta); F) komediaa “filosofinen” vai vertauskuvallinen, mestariteoksia, kuten La Vida es sueño (1635, elämästä on unelma), true ja korkein dramaattinen synteesi ajatuksia moraaliset ja uskonnolliset barokin runsauteen Espanjassa; G) järjestänyt oikeudenkäyntifarsseja, synkän piinaavassa haamuetsintätoiminnassa ja muita vähemmän maatalousoopperat pikkuoperettien hyväksi, loisteliaita tuoretta hassuttelu; h-ryhmän 80 autos sacramentales, olleet ehtoollisyhteydessä dramas säädöstä, jossa ankara teologinen perustelu on huvittanut meitä kesälomamme aikana ja tehosteita usein unohtumaton, olevan huimat ehtymätön korkea Viittätoista valtionpäämiestä: El Gran Teatro del Mundo (grand Theater of the world), materiaalia (historiallisen muistin palauttamishankkeen onnea Que Dios Izquierdon liikennepolitiikkaa koskevassa mietinnössä vuodelta ( Ei enää onnea jumalan), El Nuevo hospicio de pobres (uudet saattohoitoliikkeen selkeyttä ja köyhille) ja monet muut. Sanotaan, että teatteri calderonin de la Barca on kaksi huonoa puolta: poverty keksinnön – joskus ei epäröi jatkaa aiheita, joista on jo tehty Lope de Vega ja monet muut – ja heikot karakterisointi merkkiä (jo Goethe sanoi, että hänen nimestään calderonin de la Barca usein näyttävät sotilaat sulaa johtaa samaan muottiin). Räikeää on myös täysin konformismia virallista ajatuksia filippiiniläisten Espanja: yrityksen teatterin calderoniano on epäilemättä pysyvä sclerotizzato aristocraticismo. Tämä ei kuitenkaan tarkoita paljon taiteellista arvoa ja teatterialan riippuvalaisimet ovat Calderón de la Barca, joka vastustaa ajan perusteella tuskallista kristillisen ihmiskäsityksemme elämän ja intensiivinen energia-teatteri ja runoutta. Sama barokkia kielellä, jotta spiacque vuosisatoja rationalismin (XVIII ja XIX osasto), mikä kiehtoo tänään (kokemusten avantgarde-) häikäisevä: erityisesti autos sacramentales

Corneille, Pierre
Ranskan näytelmäkirjailija (Rouen 1606 Pariisin 1684 -). Jotka ovat syntyneet tällaisen rodun porvarillista perhettä (hänen isänsä oli tarkastaja vesien ja metsiä, hän opiskeli ylläpitämään Rouen. Erinomainen oppilas, lajeja latinalaisessa, matkasimme takaisin usein antiikin kirjallisuus, molemmat näkökohdat declamatori sekä teemoja. Julistavan ja malahide olivat hänen suosikki kirjailijoista. Vuonna 1628 aloitettiin Corneille ammatin vaaditaan sekä hänen omassa kaupungissasi ja ehkä ole ajatellut koskaan saa osakseen teatteriin. Rakkaus tyttö oli antaa hänelle kirjoittamaan sonnet eivätkä syrjäydy työmarkkinoilta, sama Mélite komedia, jossa asetetaan paikalleen. , Edustaa ensi Rouen ja Pariisissa vuonna 1629 oli huomaamaton menestys ja synnyttäneet omistautua teatteriin. Vuonna 1632 hän kirjoitti Clitandre ou l’innocence délivrée ja ennen 1635 oli jo aktiivisena neljä muuta komediaa, jossa aiheesta romance on tuettu tyyli täynnä elinvoimaa. Hänen ensimmäinen murhenäytelmä, Médée on 1635. Se oli sillä välin siirtää Pariisin ja nauttia suojelusta Richelieuu. Se oli todellakin osa yritysten “viisi tekijät” Boisrobert, Colletet, Estoile ja Rotrou, jolla oli tehtävä toteuttaa säkeineen aiheet syntyneiden mielikuvituksen kardinaali. Mutta Corneille, ettei hän ole koskaan ollut nojalla neuvosherransa pian hävinneet mieltymyksistä suojus ja todennäköisesti myös tukia. Menestyksen Médée, jossa vaikutus julistavan oli aivan ilmeinen, prologi voittaa sen jälkeen, hänen tunnetuimpia ooppera, Cid. Joidenkin mielestä tragedia olisi datarsi 1636, vuosi, jolloin Corneille kirjoitti illuusion comique, mutta esiin tulleet asiakirjat melko äskettäin vahvistaneet, että cid tulee asettaa 1637, tai että yksi edustus Théâtre du Marais ovat kävelyetäisyydellä on 1637. Kauhistuttavinta rakkauden ja tulli, paljastaa ristiriidan tunteita, syvyyden ja päähenkilö toimijat dynaaminen teatteri, Aristoteleen sääntöjä noudatetaan, jollei yhtenäisyys, tiukasti. Corneille todellisuudessa huonosti hyväksyneet tietynlaisen kolmessa yksikössä, toimia, aika, mutta aina yritimme pysyä uskollisena, erityisesti viimeiseen asti, koska sen theatre ristiriitaisia tunteet ja dramatiikan, joka tekee yhteenvedon ja välittömät tapahtumien kulun on ehdottomasti chasing langeta sen sijaan, että se nostattaisi tietenkin ja täynnä soul pidempää aikaa. Cid on onnellinen loppu juhlistetaan rakkaus ja hyödynsaaja Chimène pidetään tragicomedy enemmän kuin pelkkää murhenäytelmää, ja varmasti myös voittivat kohteita tunteellinen perusteluna on rikas. Menestys nostaa oopperan Jackson kadehtii kalatalousvaliokunnan puheenjohtaja ja valituksia, osa nykyaikaista kirjailijat (Scudéry ja Mairet) ja jos ei kadehdi tekijän, Corneille herätti paheksuntaa, suoja kardinaali Richelieu. Nyt on taipumus vähentää huomattavasti menneisyyden kaunoista ministeri kohti lucky näytelmäkirjailija. Niin sanottujen “Querelle du Cid” on sen virallisen dokumentaation tunteita de l’jota puristiset kielenhuoltajat eivät sur le “Cid”, jotka on laadittu Chapelain (1638): on kuitenkin todennäköistä, että Richelieu esittää todisteena tehtävät sekä välimiehenä kirjallisuus akatemia perusti hänen (ja hyvin arvostellut) piti tehdä. Esiintyjä, surtu, tapaamamme syyte plagioinnista, mutta hän jäi suuren vaikutuksen, jopa niin paljon, että hän ei halua enempää jäljitellä toimii muiden ja tragedioita, kun Cid, on tehtävä vain historiaan. Ylpeydestä, Corneille syvennetään sen pätevyys runollinen keskeisiin periaatteisiin, jotka eivät usko hänen puheistaan ja sen prefaces ja sama Examens, joka liittyi julkaisemisesta toimii. Paras mahdollinen ratkaisu, joka hyökkää antoi uudella tragediat. Kaksi vain yhden vuoden ajaksi (1640): Horatius (Horatius) ja Cinna. Horatius on jälleen kerran rakkauden ja on tunteita sitovia duelists (Horatii ja Curiatii) naisille vastakkaisen perheille. Corneille it-Richelieu, ehkä näennäinen ironiaa, ehkä sen osoittamiseksi, että kolme “Units” (Met) ei voinut estää häntä teosten samanveroisia. Vaikka Cinna, innoittamana tulisi monituhatsivuinen De clementia, julistavan, onnistui. Mutta varmasti opera useampia suuri kun Cid ja itse asiassa kritiikkiä, mestariteos on ehdottomasti järkevää on Polyeucte (1642), epäilemättä pitävät “Canon” tragediasta corneliana. Asiasta on toimitettu Corneille, historiallinen Surius. Polyeucte on kristillisen draamaa ja Jumalan rakkaus riemuisa ihmisten rakkautta ja sen myöntämistä, että uskonnollisuuden, joka käsivarressaan tapahtuu mutaatio rakastunut tunne lapsuudessaan joutuneet uskollisuutta. On kulunut vuosi siitä, kun esitys hänen mestariteos Corneille esittivät, sillä kamera La Mort de Pompée ja menteur paljastaa itsensä jälkimmäisessä ja Suite du Menteur, komediaa kirjailija. Se on äärimmäisen hedelmällistä runoilija, joka kirjoitti 1644 ja se edusti Rodogune ja myöhemmin Héraclius (1646). Kuuluisuudestaan oli tullut suuri. Hänet Academy (1647) ja kirjoitti Nicomède (1651). Vuoden kuluttua Pertharite vie hänet yllättää ja avvilì. Hän palasi Rouen, jossa hän työskenteli käännös jäljitelmä Kristuksen kuin kanneta huolta hänen perheensä sposatosi (1640, olisi poikia sairauksien, annoin hänelle ei harvat kivut ja että premorirono). Hän omisti itsensä samalla care for a complete edition hänen teoksiaan. Hän palasi teatterin vasta vuonna 1659 tehdyn, kutsusta Fouquet termiä superintendentti ja oli Edipe. Oleskelu Pariisissa, Corneille ei täysin ymmärretty, että ajat olivat muuttuneet: vihreä nuoriso oli kulunut ja hirmuvalta, Louis XIII ja tehtävä entistä nopeammin – cessiva regency, Anne Itävaltaan. Nyt Ludvig XIV ja uuden klassisismi, taiteet ja kirjallisuus, yhteisöjen ja julkisen ensisijainen Quinault ja Racinen sanoin “ni cet excès d. A poetic maailmassa uusia oli paikalla perusteella, kuten suuri mallien antiikkiin, pyrin tarkentamaan kontrastia intohimoani: syy rakas Corneille, jonka tragedia oli määritelty theatre tahtoa ja velvollisuus. Hän jatkoi kirjoittamista ilman muuta päästään kuitenkin kärkipiste, Polyeucte ja Cinna. Tyyliin yksi, yksi suurimmista runoilija ranska loistaa edelleen kaikissa sen voimaan myös muissa toimii: la toison d’Or (1661), Sertorius (1662), Sophonisbe (1663), Othon (1664), Agésilas (1666), Attilan (1667), Tite et Bérénice (1670), Psykhe (1671), Pulchérie (1672), Suréna (1674), jonka kanssa hän totesi hänen toimintansa on näytelmäkirjailija pois lopullisesti teatterin, kymmenen vuoden kuluttua hän kuoli yleistä välinpitämättömyyttä. Vuonna Corneille, jossa tunnetta ja ylpeyttä näkyvät sellaisina kuin ne on korvaamaton peilinä yksilöllisyyttä korkeimman uhrauksia, mutta ehkä enemmän retoriikkaan, sen varsinaisessa merkityksessä traaginen, Ranska on usein ilmi, että psyykkisen elämän mies, joka kerta, kirjallisuuden teorioita.
Artistit
Capiscuola amerikkalaisen pop art pidetään R. Rauschenberg ja J. Johnsin, vaikka heidän työstään eriytetty näkyy monissa osin taiteilijat lähi vaiheessa pop kokemuksia kuten C. hakkereiden tapaamisten järjestämisessä Oldenburgissa, A. Warholille R. Lichtenstein, J. Rosenquist, T. Wesselman, J. Dine lisäksi W. Copley, H. C. Westermann R. Lindner ja Los Angelesiin joet). Persoonallisuus ja eri ilmenemismuotoja oli pop art english edustaa S. Blake R. Hamilton, R. Smith, D. Hockney R. B. Kitaj, A. Jones, J. Tilson, G. Laing, S. Caufield, S. Phillips E. Paolozzi jne. leviämistä pop art Euroopassa vuodesta 1963 lähtien on herättänyt erilaisia tulkintoja eri kulttuuriperintöä. Italiassa pop kokemukset olivat orkesterin yhteisesiintyminen G. Bertini, E. Baj, M. pyörän, joka seurasi G. Guerreschi ja G. Romagnoni(joidenkin tutkimushankkeiden pidetään pop-artistien ystävälleni, Devalle Pistoletto, jne.). Edustajien välistä pop art ranskalaiset ja saksalaiset ovat vastaavasti Niki de Saint Phalle, Christo, Martial Raysse, S. Klasen ja W. Gallia. Esauritasi kuin nykyinen taiteellinen täsmennetään pop art on tarjonnut arvokkaita suuntaviivoja myöhemmin kokemus ilmeikäs, käsitteellinen art arte povera, hyper-realismia mec art on edelläkävijä ja epigone pop art (Royal Academy of Arts Lontoossa on varattu vuonna 1991 suuri arvostelu ja sittemmin esittänyt myös Kölnissä ja Madridissa.

Op Art
Sij. English (optisesta art, art optinen) käytetään Italian sf. Voit määrittää liikkeen contemporary taiteellisen nousi 1950-luvun lopussa ja XX vuosisadan jälkeisessä informel ilmapiirissä. Termi on määritetty taiteellisen sanastoa seurauksena näyttely “herkkä silmä”, joka kokosi yhteen New Yorkissa 1965) eurooppalaisten taiteilijoiden käytössä visual tutkimusta, viittaa laajan valikoiman kokeellinen tutkimus, havainnollinen prosesseihin perustuva Gestalt Psychologie (Muoto Psykologia), josta määritelmä “Argan gestaltica Art”. New Yorkin tarkastelun perusteella 1965 esiintyvyys amerikkalaisen kokemusta yhteisöissä, jopa imeä juuri käytön yleissana op art, arvo ja todiste Euroopan osana erilaiset kehityssuunnat kinetic art, johon kuuluu myös toimia nykyisen op johtavat prosessia, geometrinen abstraktio, op art sisältää visuaalisia ehdotuksia liikkuvuudesta (joskus vaikuttunut erityinen mekanismi) kautta matematiikkaa järjestämisestä geometriset muodot ja niiden yhdistelmien puhtaat värit siten, että toimimme herkkyys havainnollinen psychophysics (eikä perinteisiä psykologisesta avusta ja kulttuuri) uudessa katselutilassa, mikä on näin ollen mukana Aktiivista osallistumista. Eräänlaista art perustuu puhtaasti visuaalista, joita ne koskevat nimet. kuvataiteet, optinen taide, jne., sekä sellaisten käsitteiden kuin “opetus”, “Suunnittelu”, sillä juuri näiden toimenpiteiden perusteella muodollinen toteutuminen, grafiikka ja väriaineita, the opera. On historian näkökulmasta että erilaiset kehityssuunnat visuaalisen tutkimuksen yksinomaisen talousvyöhykkeen kulttuurisesta taustasta hyvin tarkkoja: osuus uraauurtava Venäjän muovia (ideologisesta konstruktivismista) ja kubismista (erityisesti orfico, täsmällistä kokemuksia Robert Delaunay ja Sonia Delaunay), saavutusten johdosta Kupka ja futurism; neoplasticismo Mondrian etsien alankomaalaisessa aikakauslehdessä De Stijl, jopa välttämättömiä maksuja kertyi yhteydessä bauhausin J. Albers, tutkimuskohteen Max Bill Vasarely ja Julio Le Parc ja B. Munari.

Biografia
Runoilija ja näytelmäkirjailija Espanjan Madridin (1600-1681). Pojan virkamies oli suoritettu muodostuminen humanististen, ylläpitämään Madridissa ja sittemmin Helsingin yliopistolla Alcalá ja Salamanca: klassinen kulttuuri ja viestimäärän teologia pysynyt aina välttämätöntä tukee sen näkemys maailmasta. Olemme saaneet uutisen joidenkin ja nuorten calderonin de la Barca Madridin filippiiniläinen, joiden chronicles on täynnä autenttiset komediaa, huppu ja miekalla (koitoksia, kaksintaisteluihin, rottien, pakotteet poliisin virallinen ja riemukkaan vastattu jne.), voit unohtaa täysin rakkauselämä ja rakastava tulevan runoilija, että hänen ei tarvitse olla seikkailuja. Varmaa on vain se oli kenties näyttelijän luonnollisille poika nimeltä ensin tiettyjä asiakirjoja, “veljenpoika” ja myöhemmin (Calderonin de la Barca oli jo pappi) rehellisesti tunnustettu. Vähän tunnettu. elämää, jos ei osallistunutta terrorikampanja 1640 Kataloniassa, käyttäytyy kunniallista elämää. Jotkut sisälsi viittauksen 4.1.2.3.2 el sitio de Breda (piirityksen Breda) ja muita vastaavanlaisia murhenäytelmiä, oletetaan, että calderonin de la Barca myös Flanderissa. Oli kuitenkin varhaiskypsän hänen kutsumuksensa runollista ja dramaattinen: vuonna 1622 hän osallistui kilpailuun runollinen, Saint Isidore Madridin, ylistivät Lope de Vega, ainakin 1629 hän näkee kallistuminen v ja alkoi säveltää teatteriesitysten kääntämistä. Vuonna 1636 sen intermezzo, Los tres mayores prodigios (kolme suurinta ihmeitä), todellisuudessa varsin keskinkertainen, oli erittäin lämpimästi suosiotamme yhteisöjen Philip IV – suurin keskellä elokuvateatterien toiminnan maassani – ja ehkä juuri tämän vuoksi hän sai rajat Santiago, joka epäsuorasti tunnustetaan hidalguía. Vuonna 1651 Calderonin de la Barca tuli pappi ja oli nimitettiin ensin käy ilmi muun muassa arvoisan ja Reyes Nuevos, Toledo (1653) ja kunniajäseniä käy ilmi muun muassa arvoisan tuomioistuimen, Madridissa. Täällä hän vietti viimeiset 20 vuotta elämää, joka on arvostettu ja agiato, vapaaehtoisesti eristäytynyt “maallinen huhuilla”, kaunis, kirjoja, maalauksia ja soittimet, mutta siten, että teatteri toimii paljon, erityisesti uskonnollisten asiasta.

Kriittisen
Näistä viidestä “osat”, teatteriesitysten kääntämistä julkaistu samalla calderonin de la Barca oli elämässä (1636, 1637, 1664, 1672 ja 1677), ei ollut valmis henkilökohtaisesti häntä ja viimeksi oli todellakin tilaustoimintoja esittäjä; Calderonin de la Barca julkaistu vasta hyvin myöhään (1677), kokoelma 12 autos sacramentales, on selvää, että vain osa hänen theatre, että appassionava ainakin vanhuksilla. Onneksi aattona hänen kuolemansa (1680), herttua Veragua oikeutetusti huolissaan väitöskirjan valmistelija toimii ja huono syyksi, Calderón de la Barca keränneet luettelon heidän maallisen komediaa; tämä Juan de Vera Tassis julkaisi postuumisti edition (1682-91), suurelta osin puutteellisia – monet toimii calderoniane 209000 tällä tavoin menetetty, vaikka se on aina mahdollista joidenkin löytämiseen, jollaisia tapahtui vuonna Tšekkoslovakia hajosi vuonna 1958 suurherttua, Gandía – perustana takana versioissa ja kerää jäänteitä teatteri calderonin de la Barca: noin 120 hulvattomien komedioiden ja draamaa, 80 autos sacramentales 20 synkän piinaavassa haamuetsintätoiminnassa ja muut Pieniä maatalousoopperat pikkuoperettien hyväksi. Calderonin de la Barca oli statusta monimutkaisissa onnellinen ja “life” postuumisti onnellisempi vielä: oli lukuisia, on saanut osansa matkijoista ja epigone, jopa Amerikassa, ja edelleen olla edustettuina, vaikkakin taukoa, kunnes romantiikka, kun hänellä on jarruttanut parlamenttia, ihailijoita, kuten Goethe ja Shelley ja parantajien kuten Verlainen ranskaksi kirjoittaman, etuliitteenä Shakespearen teos. La Vida es sueño ja useiden muiden hänen dramas on nyt tunnustettu kiistattomasti riippuvalaisimet ovat yleismaailmallisia teatteria. On lähes yhteinen paikka vertailla Dante korkeuteen uskonnollista runoutta ja teologian (a Dante, on ilmeinen, keskiaikainen ei, vaan oli valittava vastauskonpuhdistusta kannattavan ja barokin).

Teokset
Käyttömukavuutta kriittinen, on tavallista, että teoksia calderonin de la Barca eri ryhmiin: A) tragediat ja komediaa uskonnollisten aihe, Raamattuun legendaarisesta pyhimyksiä ja ympäröivän pyhimysmäisen perinne, joista mestariteoksia, kuten El mágico varustetuksi mobiilityöasemaksi erinomaisen (Taikuri, ihmeitä), devoción de la Cruzin (omistautuneita rajat), El purgatorio de San Patricio (Kiirastuleen Saint Patrick) ja Los Dos amantes taivaan ( kaksi ystäville taivaassa; B) historiallisia draamoja, joista ilmenevät pääasiassa El Principe jatkuvasti ( prince vakio) ja El Alcalde de Zalamea (pormestarin Zalamea); C) komediaa, kutoma- ja konepeiton ja miekkaan, jossa korostetaan summa mahdollisuuksia Kun näytelmäkirjailija, joka pystyy tekemään uusia seurauksia, ja humoristisia armo, arcinote tilanteita ja yhteinen paikoissa: La dama duende (La dama haamukuva), El escondido y tapada (salainen ja hunnutettu), Talon Dos Puertas mala es de guardar ( talo, jossa on kaksi ovea on vaikea säilyttää) jne.; (d) komediaa ritarillinen ja mytologinen, joskus romance El Castillo de Lindabridis (linnan Lindabris), Puente de Mantible (esim. kuonolla alaleuka), josta käytetään joskus hyvin hauras elokuvateatterien sadut kuten echo y narsissi, aiheuttaa purppuraa de la Rosalle (violetti, vaaleanpunainen). E) dramas kunnian ja mustasukkaisuus, joissa käsitellään crudeness yksi tärkeimmistä syistä, sosiaalisen moraalin Espanjan kultainen vuosisata: El médico de su honra (lääkäri niiden Kunnia), Aivoista erittyvä hormoni agravio Aivoista erittyvä hormoni venganza (A salaisuus rikos kosto), El pintor de su deshonra (taidemaalari sen nuukuudesta), El kaupunginjohtaja monstruo, los celos (suurin hirviö on mustasukkaisuutta); F) komediaa “filosofinen” vai vertauskuvallinen, mestariteoksia, kuten La Vida es sueño (1635, elämästä on unelma), true ja korkein dramaattinen synteesi ajatuksia moraaliset ja uskonnolliset barokin runsauteen Espanjassa; G) järjestänyt oikeudenkäyntifarsseja, synkän piinaavassa haamuetsintätoiminnassa ja muita vähemmän maatalousoopperat pikkuoperettien hyväksi, loisteliaita tuoretta hassuttelu; h-ryhmän 80 autos sacramentales, olleet ehtoollisyhteydessä dramas säädöstä, jossa ankara teologinen perustelu on huvittanut meitä kesälomamme aikana ja tehosteita usein unohtumaton, olevan huimat ehtymätön korkea Viittätoista valtionpäämiestä: El Gran Teatro del Mundo (grand Theater of the world), materiaalia (historiallisen muistin palauttamishankkeen onnea Que Dios Izquierdon liikennepolitiikkaa koskevassa mietinnössä vuodelta ( Ei enää onnea jumalan), El Nuevo hospicio de pobres (uudet saattohoitoliikkeen selkeyttä ja köyhille) ja monet muut. Sanotaan, että teatteri calderonin de la Barca on kaksi huonoa puolta: poverty keksinnön – joskus ei epäröi jatkaa aiheita, joista on jo tehty Lope de Vega ja monet muut – ja heikot karakterisointi merkkiä (jo Goethe sanoi, että hänen nimestään calderonin de la Barca usein näyttävät sotilaat sulaa johtaa samaan muottiin). Räikeää on myös täysin konformismia virallista ajatuksia filippiiniläisten Espanja: yrityksen teatterin calderoniano on epäilemättä pysyvä sclerotizzato aristocraticismo. Tämä ei kuitenkaan tarkoita paljon taiteellista arvoa ja teatterialan riippuvalaisimet ovat Calderón de la Barca, joka vastustaa ajan perusteella tuskallista kristillisen ihmiskäsityksemme elämän ja intensiivinen energia-teatteri ja runoutta. Sama barokkia kielellä, jotta spiacque vuosisatoja rationalismin (XVIII ja XIX osasto), mikä kiehtoo tänään (kokemusten avantgarde-) häikäisevä: erityisesti autos sacramentales

Corneille, Pierre
Ranskan näytelmäkirjailija (Rouen 1606 Pariisin 1684 -). Jotka ovat syntyneet tällaisen rodun porvarillista perhettä (hänen isänsä oli tarkastaja vesien ja metsiä, hän opiskeli ylläpitämään Rouen. Erinomainen oppilas, lajeja latinalaisessa, matkasimme takaisin usein antiikin kirjallisuus, molemmat näkökohdat declamatori sekä teemoja. Julistavan ja malahide olivat hänen suosikki kirjailijoista. Vuonna 1628 aloitettiin Corneille ammatin vaaditaan sekä hänen omassa kaupungissasi ja ehkä ole ajatellut koskaan saa osakseen teatteriin. Rakkaus tyttö oli antaa hänelle kirjoittamaan sonnet eivätkä syrjäydy työmarkkinoilta, sama Mélite komedia, jossa asetetaan paikalleen. , Edustaa ensi Rouen ja Pariisissa vuonna 1629 oli huomaamaton menestys ja synnyttäneet omistautua teatteriin. Vuonna 1632 hän kirjoitti Clitandre ou l’innocence délivrée ja ennen 1635 oli jo aktiivisena neljä muuta komediaa, jossa aiheesta romance on tuettu tyyli täynnä elinvoimaa. Hänen ensimmäinen murhenäytelmä, Médée on 1635. Se oli sillä välin siirtää Pariisin ja nauttia suojelusta Richelieuu. Se oli todellakin osa yritysten “viisi tekijät” Boisrobert, Colletet, Estoile ja Rotrou, jolla oli tehtävä toteuttaa säkeineen aiheet syntyneiden mielikuvituksen kardinaali. Mutta Corneille, ettei hän ole koskaan ollut nojalla neuvosherransa pian hävinneet mieltymyksistä suojus ja todennäköisesti myös tukia. Menestyksen Médée, jossa vaikutus julistavan oli aivan ilmeinen, prologi voittaa sen jälkeen, hänen tunnetuimpia ooppera, Cid. Joidenkin mielestä tragedia olisi datarsi 1636, vuosi, jolloin Corneille kirjoitti illuusion comique, mutta esiin tulleet asiakirjat melko äskettäin vahvistaneet, että cid tulee asettaa 1637, tai että yksi edustus Théâtre du Marais ovat kävelyetäisyydellä on 1637. Kauhistuttavinta rakkauden ja tulli, paljastaa ristiriidan tunteita, syvyyden ja päähenkilö toimijat dynaaminen teatteri, Aristoteleen sääntöjä noudatetaan, jollei yhtenäisyys, tiukasti. Corneille todellisuudessa huonosti hyväksyneet tietynlaisen kolmessa yksikössä, toimia, aika, mutta aina yritimme pysyä uskollisena, erityisesti viimeiseen asti, koska sen theatre ristiriitaisia tunteet ja dramatiikan, joka tekee yhteenvedon ja välittömät tapahtumien kulun on ehdottomasti chasing langeta sen sijaan, että se nostattaisi tietenkin ja täynnä soul pidempää aikaa. Cid on onnellinen loppu juhlistetaan rakkaus ja hyödynsaaja Chimène pidetään tragicomedy enemmän kuin pelkkää murhenäytelmää, ja varmasti myös voittivat kohteita tunteellinen perusteluna on rikas. Menestys nostaa oopperan Jackson kadehtii kalatalousvaliokunnan puheenjohtaja ja valituksia, osa nykyaikaista kirjailijat (Scudéry ja Mairet) ja jos ei kadehdi tekijän, Corneille herätti paheksuntaa, suoja kardinaali Richelieu. Nyt on taipumus vähentää huomattavasti menneisyyden kaunoista ministeri kohti lucky näytelmäkirjailija. Niin sanottujen “Querelle du Cid” on sen virallisen dokumentaation tunteita de l’jota puristiset kielenhuoltajat eivät sur le “Cid”, jotka on laadittu Chapelain (1638): on kuitenkin todennäköistä, että Richelieu esittää todisteena tehtävät sekä välimiehenä kirjallisuus akatemia perusti hänen (ja hyvin arvostellut) piti tehdä. Esiintyjä, surtu, tapaamamme syyte plagioinnista, mutta hän jäi suuren vaikutuksen, jopa niin paljon, että hän ei halua enempää jäljitellä toimii muiden ja tragedioita, kun Cid, on tehtävä vain historiaan. Ylpeydestä, Corneille syvennetään sen pätevyys runollinen keskeisiin periaatteisiin, jotka eivät usko hänen puheistaan ja sen prefaces ja sama Examens, joka liittyi julkaisemisesta toimii. Paras mahdollinen ratkaisu, joka hyökkää antoi uudella tragediat. Kaksi vain yhden vuoden ajaksi (1640): Horatius (Horatius) ja Cinna. Horatius on jälleen kerran rakkauden ja on tunteita sitovia duelists (Horatii ja Curiatii) naisille vastakkaisen perheille. Corneille it-Richelieu, ehkä näennäinen ironiaa, ehkä sen osoittamiseksi, että kolme “Units” (Met) ei voinut estää häntä teosten samanveroisia. Vaikka Cinna, innoittamana tulisi monituhatsivuinen De clementia, julistavan, onnistui. Mutta varmasti opera useampia suuri kun Cid ja itse asiassa kritiikkiä, mestariteos on ehdottomasti järkevää on Polyeucte (1642), epäilemättä pitävät “Canon” tragediasta corneliana. Asiasta on toimitettu Corneille, historiallinen Surius. Polyeucte on kristillisen draamaa ja Jumalan rakkaus riemuisa ihmisten rakkautta ja sen myöntämistä, että uskonnollisuuden, joka käsivarressaan tapahtuu mutaatio rakastunut tunne lapsuudessaan joutuneet uskollisuutta. On kulunut vuosi siitä, kun esitys hänen mestariteos Corneille esittivät, sillä kamera La Mort de Pompée ja menteur paljastaa itsensä jälkimmäisessä ja Suite du Menteur, komediaa kirjailija. Se on äärimmäisen hedelmällistä runoilija, joka kirjoitti 1644 ja se edusti Rodogune ja myöhemmin Héraclius (1646). Kuuluisuudestaan oli tullut suuri. Hänet Academy (1647) ja kirjoitti Nicomède (1651). Vuoden kuluttua Pertharite vie hänet yllättää ja avvilì. Hän palasi Rouen, jossa hän työskenteli käännös jäljitelmä Kristuksen kuin kanneta huolta hänen perheensä sposatosi (1640, olisi poikia sairauksien, annoin hänelle ei harvat kivut ja että premorirono). Hän omisti itsensä samalla care for a complete edition hänen teoksiaan. Hän palasi teatterin vasta vuonna 1659 tehdyn, kutsusta Fouquet termiä superintendentti ja oli Edipe. Oleskelu Pariisissa, Corneille ei täysin ymmärretty, että ajat olivat muuttuneet: vihreä nuoriso oli kulunut ja hirmuvalta, Louis XIII ja tehtävä entistä nopeammin – cessiva regency, Anne Itävaltaan. Nyt Ludvig XIV ja uuden klassisismi, taiteet ja kirjallisuus, yhteisöjen ja julkisen ensisijainen Quinault ja Racinen sanoin “ni cet excès d. A poetic maailmassa uusia oli paikalla perusteella, kuten suuri mallien antiikkiin, pyrin tarkentamaan kontrastia intohimoani: syy rakas Corneille, jonka tragedia oli määritelty theatre tahtoa ja velvollisuus. Hän jatkoi kirjoittamista ilman muuta päästään kuitenkin kärkipiste, Polyeucte ja Cinna. Tyyliin yksi, yksi suurimmista runoilija ranska loistaa edelleen kaikissa sen voimaan myös muissa toimii: la toison d’Or (1661), Sertorius (1662), Sophonisbe (1663), Othon (1664), Agésilas (1666), Attilan (1667), Tite et Bérénice (1670), Psykhe (1671), Pulchérie (1672), Suréna (1674), jonka kanssa hän totesi hänen toimintansa on näytelmäkirjailija pois lopullisesti teatterin, kymmenen vuoden kuluttua hän kuoli yleistä välinpitämättömyyttä. Vuonna Corneille, jossa tunnetta ja ylpeyttä näkyvät sellaisina kuin ne on korvaamaton peilinä yksilöllisyyttä korkeimman uhrauksia, mutta ehkä enemmän retoriikkaan, sen varsinaisessa merkityksessä traaginen, Ranska on usein ilmi, että psyykkisen elämän mies, joka kerta, kirjallisuuden teorioita.
Artistit
Capiscuola amerikkalaisen pop art pidetään R. Rauschenberg ja J. Johnsin, vaikka heidän työstään eriytetty näkyy monissa osin taiteilijat lähi vaiheessa pop kokemuksia kuten C. hakkereiden tapaamisten järjestämisessä Oldenburgissa, A. Warholille R. Lichtenstein, J. Rosenquist, T. Wesselman, J. Dine lisäksi W. Copley, H. C. Westermann R. Lindner ja Los Angelesiin joet). Persoonallisuus ja eri ilmenemismuotoja oli pop art english edustaa S. Blake R. Hamilton, R. Smith, D. Hockney R. B. Kitaj, A. Jones, J. Tilson, G. Laing, S. Caufield, S. Phillips E. Paolozzi jne. leviämistä pop art Euroopassa vuodesta 1963 lähtien on herättänyt erilaisia tulkintoja eri kulttuuriperintöä. Italiassa pop kokemukset olivat orkesterin yhteisesiintyminen G. Bertini, E. Baj, M. pyörän, joka seurasi G. Guerreschi ja G. Romagnoni(joidenkin tutkimushankkeiden pidetään pop-artistien ystävälleni, Devalle Pistoletto, jne.). Edustajien välistä pop art ranskalaiset ja saksalaiset ovat vastaavasti Niki de Saint Phalle, Christo, Martial Raysse, S. Klasen ja W. Gallia. Esauritasi kuin nykyinen taiteellinen täsmennetään pop art on tarjonnut arvokkaita suuntaviivoja myöhemmin kokemus ilmeikäs, käsitteellinen art arte povera, hyper-realismia mec art on edelläkävijä ja epigone pop art (Royal Academy of Arts Lontoossa on varattu vuonna 1991 suuri arvostelu ja sittemmin esittänyt myös Kölnissä ja Madridissa.

Op Art
Sij. English (optisesta art, art optinen) käytetään Italian sf. Voit määrittää liikkeen contemporary taiteellisen nousi 1950-luvun lopussa ja XX vuosisadan jälkeisessä informel ilmapiirissä. Termi on määritetty taiteellisen sanastoa seurauksena näyttely “herkkä silmä”, joka kokosi yhteen New Yorkissa 1965) eurooppalaisten taiteilijoiden käytössä visual tutkimusta, viittaa laajan valikoiman kokeellinen tutkimus, havainnollinen prosesseihin perustuva Gestalt Psychologie (Muoto Psykologia), josta määritelmä “Argan gestaltica Art”. New Yorkin tarkastelun perusteella 1965 esiintyvyys amerikkalaisen kokemusta yhteisöissä, jopa imeä juuri käytön yleissana op art, arvo ja todiste Euroopan osana erilaiset kehityssuunnat kinetic art, johon kuuluu myös toimia nykyisen op johtavat prosessia, geometrinen abstraktio, op art sisältää visuaalisia ehdotuksia liikkuvuudesta (joskus vaikuttunut erityinen mekanismi) kautta matematiikkaa järjestämisestä geometriset muodot ja niiden yhdistelmien puhtaat värit siten, että toimimme herkkyys havainnollinen psychophysics (eikä perinteisiä psykologisesta avusta ja kulttuuri) uudessa katselutilassa, mikä on näin ollen mukana Aktiivista osallistumista. Eräänlaista art perustuu puhtaasti visuaalista, joita ne koskevat nimet. kuvataiteet, optinen taide, jne., sekä sellaisten käsitteiden kuin “opetus”, “Suunnittelu”, sillä juuri näiden toimenpiteiden perusteella muodollinen toteutuminen, grafiikka ja väriaineita, the opera. On historian näkökulmasta että erilaiset kehityssuunnat visuaalisen tutkimuksen yksinomaisen talousvyöhykkeen kulttuurisesta taustasta hyvin tarkkoja: osuus uraauurtava Venäjän muovia (ideologisesta konstruktivismista) ja kubismista (erityisesti orfico, täsmällistä kokemuksia Robert Delaunay ja Sonia Delaunay), saavutusten johdosta Kupka ja futurism; neoplasticismo Mondrian etsien alankomaalaisessa aikakauslehdessä De Stijl, jopa välttämättömiä maksuja kertyi yhteydessä bauhausin J. Albers, tutkimuskohteen Max Bill Vasarely ja Julio Le Parc ja B. Munari.

Biografia
Runoilija ja näytelmäkirjailija Espanjan Madridin (1600-1681). Pojan virkamies oli suoritettu muodostuminen humanististen, ylläpitämään Madridissa ja sittemmin Helsingin yliopistolla Alcalá ja Salamanca: klassinen kulttuuri ja viestimäärän teologia pysynyt aina välttämätöntä tukee sen näkemys maailmasta. Olemme saaneet uutisen joidenkin ja nuorten calderonin de la Barca Madridin filippiiniläinen, joiden chronicles on täynnä autenttiset komediaa, huppu ja miekalla (koitoksia, kaksintaisteluihin, rottien, pakotteet poliisin virallinen ja riemukkaan vastattu jne.), voit unohtaa täysin rakkauselämä ja rakastava tulevan runoilija, että hänen ei tarvitse olla seikkailuja. Varmaa on vain se oli kenties näyttelijän luonnollisille poika nimeltä ensin tiettyjä asiakirjoja, “veljenpoika” ja myöhemmin (Calderonin de la Barca oli jo pappi) rehellisesti tunnustettu. Vähän tunnettu. elämää, jos ei osallistunutta terrorikampanja 1640 Kataloniassa, käyttäytyy kunniallista elämää. Jotkut sisälsi viittauksen 4.1.2.3.2 el sitio de Breda (piirityksen Breda) ja muita vastaavanlaisia murhenäytelmiä, oletetaan, että calderonin de la Barca myös Flanderissa. Oli kuitenkin varhaiskypsän hänen kutsumuksensa runollista ja dramaattinen: vuonna 1622 hän osallistui kilpailuun runollinen, Saint Isidore Madridin, ylistivät Lope de Vega, ainakin 1629 hän näkee kallistuminen v ja alkoi säveltää teatteriesitysten kääntämistä. Vuonna 1636 sen intermezzo, Los tres mayores prodigios (kolme suurinta ihmeitä), todellisuudessa varsin keskinkertainen, oli erittäin lämpimästi suosiotamme yhteisöjen Philip IV – suurin keskellä elokuvateatterien toiminnan maassani – ja ehkä juuri tämän vuoksi hän sai rajat Santiago, joka epäsuorasti tunnustetaan hidalguía. Vuonna 1651 Calderonin de la Barca tuli pappi ja oli nimitettiin ensin käy ilmi muun muassa arvoisan ja Reyes Nuevos, Toledo (1653) ja kunniajäseniä käy ilmi muun muassa arvoisan tuomioistuimen, Madridissa. Täällä hän vietti viimeiset 20 vuotta elämää, joka on arvostettu ja agiato, vapaaehtoisesti eristäytynyt “maallinen huhuilla”, kaunis, kirjoja, maalauksia ja soittimet, mutta siten, että teatteri toimii paljon, erityisesti uskonnollisten asiasta.

Kriittisen
Näistä viidestä “osat”, teatteriesitysten kääntämistä julkaistu samalla calderonin de la Barca oli elämässä (1636, 1637, 1664, 1672 ja 1677), ei ollut valmis henkilökohtaisesti häntä ja viimeksi oli todellakin tilaustoimintoja esittäjä; Calderonin de la Barca julkaistu vasta hyvin myöhään (1677), kokoelma 12 autos sacramentales, on selvää, että vain osa hänen theatre, että appassionava ainakin vanhuksilla. Onneksi aattona hänen kuolemansa (1680), herttua Veragua oikeutetusti huolissaan väitöskirjan valmistelija toimii ja huono syyksi, Calderón de la Barca keränneet luettelon heidän maallisen komediaa; tämä Juan de Vera Tassis julkaisi postuumisti edition (1682-91), suurelta osin puutteellisia – monet toimii calderoniane 209000 tällä tavoin menetetty, vaikka se on aina mahdollista joidenkin löytämiseen, jollaisia tapahtui vuonna Tšekkoslovakia hajosi vuonna 1958 suurherttua, Gandía – perustana takana versioissa ja kerää jäänteitä teatteri calderonin de la Barca: noin 120 hulvattomien komedioiden ja draamaa, 80 autos sacramentales 20 synkän piinaavassa haamuetsintätoiminnassa ja muut Pieniä maatalousoopperat pikkuoperettien hyväksi. Calderonin de la Barca oli statusta monimutkaisissa onnellinen ja “life” postuumisti onnellisempi vielä: oli lukuisia, on saanut osansa matkijoista ja epigone, jopa Amerikassa, ja edelleen olla edustettuina, vaikkakin taukoa, kunnes romantiikka, kun hänellä on jarruttanut parlamenttia, ihailijoita, kuten Goethe ja Shelley ja parantajien kuten Verlainen ranskaksi kirjoittaman, etuliitteenä Shakespearen teos. La Vida es sueño ja useiden muiden hänen dramas on nyt tunnustettu kiistattomasti riippuvalaisimet ovat yleismaailmallisia teatteria. On lähes yhteinen paikka vertailla Dante korkeuteen uskonnollista runoutta ja teologian (a Dante, on ilmeinen, keskiaikainen ei, vaan oli valittava vastauskonpuhdistusta kannattavan ja barokin).

Teokset
Käyttömukavuutta kriittinen, on tavallista, että teoksia calderonin de la Barca eri ryhmiin: A) tragediat ja komediaa uskonnollisten aihe, Raamattuun legendaarisesta pyhimyksiä ja ympäröivän pyhimysmäisen perinne, joista mestariteoksia, kuten El mágico varustetuksi mobiilityöasemaksi erinomaisen (Taikuri, ihmeitä), devoción de la Cruzin (omistautuneita rajat), El purgatorio de San Patricio (Kiirastuleen Saint Patrick) ja Los Dos amantes taivaan ( kaksi ystäville taivaassa; B) historiallisia draamoja, joista ilmenevät pääasiassa El Principe jatkuvasti ( prince vakio) ja El Alcalde de Zalamea (pormestarin Zalamea); C) komediaa, kutoma- ja konepeiton ja miekkaan, jossa korostetaan summa mahdollisuuksia Kun näytelmäkirjailija, joka pystyy tekemään uusia seurauksia, ja humoristisia armo, arcinote tilanteita ja yhteinen paikoissa: La dama duende (La dama haamukuva), El escondido y tapada (salainen ja hunnutettu), Talon Dos Puertas mala es de guardar ( talo, jossa on kaksi ovea on vaikea säilyttää) jne.; (d) komediaa ritarillinen ja mytologinen, joskus romance El Castillo de Lindabridis (linnan Lindabris), Puente de Mantible (esim. kuonolla alaleuka), josta käytetään joskus hyvin hauras elokuvateatterien sadut kuten echo y narsissi, aiheuttaa purppuraa de la Rosalle (violetti, vaaleanpunainen). E) dramas kunnian ja mustasukkaisuus, joissa käsitellään crudeness yksi tärkeimmistä syistä, sosiaalisen moraalin Espanjan kultainen vuosisata: El médico de su honra (lääkäri niiden Kunnia), Aivoista erittyvä hormoni agravio Aivoista erittyvä hormoni venganza (A salaisuus rikos kosto), El pintor de su deshonra (taidemaalari sen nuukuudesta), El kaupunginjohtaja monstruo, los celos (suurin hirviö on mustasukkaisuutta); F) komediaa “filosofinen” vai vertauskuvallinen, mestariteoksia, kuten La Vida es sueño (1635, elämästä on unelma), true ja korkein dramaattinen synteesi ajatuksia moraaliset ja uskonnolliset barokin runsauteen Espanjassa; G) järjestänyt oikeudenkäyntifarsseja, synkän piinaavassa haamuetsintätoiminnassa ja muita vähemmän maatalousoopperat pikkuoperettien hyväksi, loisteliaita tuoretta hassuttelu; h-ryhmän 80 autos sacramentales, olleet ehtoollisyhteydessä dramas säädöstä, jossa ankara teologinen perustelu on huvittanut meitä kesälomamme aikana ja tehosteita usein unohtumaton, olevan huimat ehtymätön korkea Viittätoista valtionpäämiestä: El Gran Teatro del Mundo (grand Theater of the world), materiaalia (historiallisen muistin palauttamishankkeen onnea Que Dios Izquierdon liikennepolitiikkaa koskevassa mietinnössä vuodelta ( Ei enää onnea jumalan), El Nuevo hospicio de pobres (uudet saattohoitoliikkeen selkeyttä ja köyhille) ja monet muut. Sanotaan, että teatteri calderonin de la Barca on kaksi huonoa puolta: poverty keksinnön – joskus ei epäröi jatkaa aiheita, joista on jo tehty Lope de Vega ja monet muut – ja heikot karakterisointi merkkiä (jo Goethe sanoi, että hänen nimestään calderonin de la Barca usein näyttävät sotilaat sulaa johtaa samaan muottiin). Räikeää on myös täysin konformismia virallista ajatuksia filippiiniläisten Espanja: yrityksen teatterin calderoniano on epäilemättä pysyvä sclerotizzato aristocraticismo. Tämä ei kuitenkaan tarkoita paljon taiteellista arvoa ja teatterialan riippuvalaisimet ovat Calderón de la Barca, joka vastustaa ajan perusteella tuskallista kristillisen ihmiskäsityksemme elämän ja intensiivinen energia-teatteri ja runoutta. Sama barokkia kielellä, jotta spiacque vuosisatoja rationalismin (XVIII ja XIX osasto), mikä kiehtoo tänään (kokemusten avantgarde-) häikäisevä: erityisesti autos sacramentales

Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight Flight
Corneille, Pierre
Ranskan näytelmäkirjailija (Rouen 1606 Pariisin 1684 -). Jotka ovat syntyneet tällaisen rodun porvarillista perhettä (hänen isänsä oli tarkastaja vesien ja metsiä, hän opiskeli ylläpitämään Rouen. Erinomainen oppilas, lajeja latinalaisessa, matkasimme takaisin usein antiikin kirjallisuus, molemmat näkökohdat declamatori sekä teemoja. Julistavan ja malahide olivat hänen suosikki kirjailijoista. Vuonna 1628 aloitettiin Corneille ammatin vaaditaan sekä hänen omassa kaupungissasi ja ehkä ole ajatellut koskaan saa osakseen teatteriin. Rakkaus tyttö oli antaa hänelle kirjoittamaan sonnet eivätkä syrjäydy työmarkkinoilta, sama Mélite komedia, jossa asetetaan paikalleen. , Edustaa ensi Rouen ja Pariisissa vuonna 1629 oli huomaamaton menestys ja synnyttäneet omistautua teatteriin. Vuonna 1632 hän kirjoitti Clitandre ou l’innocence délivrée ja ennen 1635 oli jo aktiivisena neljä muuta komediaa, jossa aiheesta romance on tuettu tyyli täynnä elinvoimaa. Hänen ensimmäinen murhenäytelmä, Médée on 1635. Se oli sillä välin siirtää Pariisin ja nauttia suojelusta Richelieuu. Se oli todellakin osa yritysten “viisi tekijät” Boisrobert, Colletet, Estoile ja Rotrou, jolla oli tehtävä toteuttaa säkeineen aiheet syntyneiden mielikuvituksen kardinaali. Mutta Corneille, ettei hän ole koskaan ollut nojalla neuvosherransa pian hävinneet mieltymyksistä suojus ja todennäköisesti myös tukia. Menestyksen Médée, jossa vaikutus julistavan oli aivan ilmeinen, prologi voittaa sen jälkeen, hänen tunnetuimpia ooppera, Cid. Joidenkin mielestä tragedia olisi datarsi 1636, vuosi, jolloin Corneille kirjoitti illuusion comique, mutta esiin tulleet asiakirjat melko äskettäin vahvistaneet, että cid tulee asettaa 1637, tai että yksi edustus Théâtre du Marais ovat kävelyetäisyydellä on 1637. Kauhistuttavinta rakkauden ja tulli, paljastaa ristiriidan tunteita, syvyyden ja päähenkilö toimijat dynaaminen teatteri, Aristoteleen sääntöjä noudatetaan, jollei yhtenäisyys, tiukasti. Corneille todellisuudessa huonosti hyväksyneet tietynlaisen kolmessa yksikössä, toimia, aika, mutta aina yritimme pysyä uskollisena, erityisesti viimeiseen asti, koska sen theatre ristiriitaisia tunteet ja dramatiikan, joka tekee yhteenvedon ja välittömät tapahtumien kulun on ehdottomasti chasing langeta sen sijaan, että se nostattaisi tietenkin ja täynnä soul pidempää aikaa. Cid on onnellinen loppu juhlistetaan rakkaus ja hyödynsaaja Chimène pidetään tragicomedy enemmän kuin pelkkää murhenäytelmää, ja varmasti myös voittivat kohteita tunteellinen perusteluna on rikas. Menestys nostaa oopperan Jackson kadehtii kalatalousvaliokunnan puheenjohtaja ja valituksia, osa nykyaikaista kirjailijat (Scudéry ja Mairet) ja jos ei kadehdi tekijän, Corneille herätti paheksuntaa, suoja kardinaali Richelieu. Nyt on taipumus vähentää huomattavasti menneisyyden kaunoista ministeri kohti lucky näytelmäkirjailija. Niin sanottujen “Querelle du Cid” on sen virallisen dokumentaation tunteita de l’jota puristiset kielenhuoltajat eivät sur le “Cid”, jotka on laadittu Chapelain (1638): on kuitenkin todennäköistä, että Richelieu esittää todisteena tehtävät sekä välimiehenä kirjallisuus akatemia perusti hänen (ja hyvin arvostellut) piti tehdä. Esiintyjä, surtu, tapaamamme syyte plagioinnista, mutta hän jäi suuren vaikutuksen, jopa niin paljon, että hän ei halua enempää jäljitellä toimii muiden ja tragedioita, kun Cid, on tehtävä vain historiaan. Ylpeydestä, Corneille syvennetään sen pätevyys runollinen keskeisiin periaatteisiin, jotka eivät usko hänen puheistaan ja sen prefaces ja sama Examens, joka liittyi julkaisemisesta toimii. Paras mahdollinen ratkaisu, joka hyökkää antoi uudella tragediat. Kaksi vain yhden vuoden ajaksi (1640): Horatius (Horatius) ja Cinna. Horatius on jälleen kerran rakkauden ja on tunteita sitovia duelists (Horatii ja Curiatii) naisille vastakkaisen perheille. Corneille it-Richelieu, ehkä näennäinen ironiaa, ehkä sen osoittamiseksi, että kolme “Units” (Met) ei voinut estää häntä teosten samanveroisia. Vaikka Cinna, innoittamana tulisi monituhatsivuinen De clementia, julistavan, onnistui. Mutta varmasti opera useampia suuri kun Cid ja itse asiassa kritiikkiä, mestariteos on ehdottomasti järkevää on Polyeucte (1642), epäilemättä pitävät “Canon” tragediasta corneliana. Asiasta on toimitettu Corneille, historiallinen Surius. Polyeucte on kristillisen draamaa ja Jumalan rakkaus riemuisa ihmisten rakkautta ja sen myöntämistä, että uskonnollisuuden, joka käsivarressaan tapahtuu mutaatio rakastunut tunne lapsuudessaan joutuneet uskollisuutta. On kulunut vuosi siitä, kun esitys hänen mestariteos Corneille esittivät, sillä kamera La Mort de Pompée ja menteur paljastaa itsensä jälkimmäisessä ja Suite du Menteur, komediaa kirjailija. Se on äärimmäisen hedelmällistä runoilija, joka kirjoitti 1644 ja se edusti Rodogune ja myöhemmin Héraclius (1646). Kuuluisuudestaan oli tullut suuri. Hänet Academy (1647) ja kirjoitti Nicomède (1651). Vuoden kuluttua Pertharite vie hänet yllättää ja avvilì. Hän palasi Rouen, jossa hän työskenteli käännös jäljitelmä Kristuksen kuin kanneta huolta hänen perheensä sposatosi (1640, olisi poikia sairauksien, annoin hänelle ei harvat kivut ja että premorirono). Hän omisti itsensä samalla care for a complete edition hänen teoksiaan. Hän palasi teatterin vasta vuonna 1659 tehdyn, kutsusta Fouquet termiä superintendentti ja oli Edipe. Oleskelu Pariisissa, Corneille ei täysin ymmärretty, että ajat olivat muuttuneet: vihreä nuoriso oli kulunut ja hirmuvalta, Louis XIII ja tehtävä entistä nopeammin – cessiva regency, Anne Itävaltaan. Nyt Ludvig XIV ja uuden klassisismi, taiteet ja kirjallisuus, yhteisöjen ja julkisen ensisijainen Quinault ja Racinen sanoin “ni cet excès d. A poetic maailmassa uusia oli paikalla perusteella, kuten suuri mallien antiikkiin, pyrin tarkentamaan kontrastia intohimoani: syy rakas Corneille, jonka tragedia oli määritelty theatre tahtoa ja velvollisuus. Hän jatkoi kirjoittamista ilman muuta päästään kuitenkin kärkipiste, Polyeucte ja Cinna. Tyyliin yksi, yksi suurimmista runoilija ranska loistaa edelleen kaikissa sen voimaan myös muissa toimii: la toison d’Or (1661), Sertorius (1662), Sophonisbe (1663), Othon (1664), Agésilas (1666), Attilan (1667), Tite et Bérénice (1670), Psykhe (1671), Pulchérie (1672), Suréna (1674), jonka kanssa hän totesi hänen toimintansa on näytelmäkirjailija pois lopullisesti teatterin, kymmenen vuoden kuluttua hän kuoli yleistä välinpitämättömyyttä. Vuonna Corneille, jossa tunnetta ja ylpeyttä näkyvät sellaisina kuin ne on korvaamaton peilinä yksilöllisyyttä korkeimman uhrauksia, mutta ehkä enemmän retoriikkaan, sen varsinaisessa merkityksessä traaginen, Ranska on usein ilmi, että psyykkisen elämän mies, joka kerta, kirjallisuuden teorioita.