WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 15th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Use with WP2Static plugin messing up appearance of site using GeneratePress, on the site WordPress.org Forums:
    I did a tweetup mentioning GP. I'm tweaking a couple of things, then I'll renew…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Use with WP2Static plugin messing up appearance of site using GeneratePress, on the site WordPress.org Forums:
    Tom, The problem was with neither GP nor WP2Static. My git workflow missed some files.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WP2Static / GeneratePress / Github damaging layout, on the site WordPress.org Forums:
    I found that, for some reason, my git push routine missed adding a directory. I…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Use with WP2Static plugin messing up appearance of site using GeneratePress, on the site WordPress.org Forums:
    Will do. Rock on.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WP2Static / GeneratePress / Github damaging layout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frans, I posted on the GeneratePress theme support forum as well. Response below. Somehow…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Use with WP2Static plugin messing up appearance of site using GeneratePress, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Tom! I found out about your theme through AWAI. Given that many that find…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WP2Static / GeneratePress / Github damaging layout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frans, I have cleared the deploy cache, slightly modified text on the website, re-staticized,…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Use with WP2Static plugin messing up appearance of site using GeneratePress, on the site WordPress.org Forums:
    Hi GP, Summary: I'd like help getting the plugin WP2S…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to WP2Static / GeneratePress / Github damaging layout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mark, Thanks. I'll be delighted to send any log files or similar to help…

    2 weeks ago

  • Created a topic, WP2Static / GeneratePress / Github damaging layout, on the site WordPress.org Forums:
    I am testing using WP2S with the goal of managing a sm…

    2 weeks ago

  • Created a topic, No local files being saved to existing directory, on the site WordPress.org Forums:
    I have WP 5.2.3 running on Ubuntu18.04 I have multsite…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to multisite not showing up under tools, on the site WordPress.org Forums:
    @joyously @jnashhawkins, Thanks for your help. I deleted my install (it was brand new, and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to multisite not showing up under tools, on the site WordPress.org Forums:
    JNashHawkins, thanks for sticking with this. The WP install I am working on is a…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to multisite not showing up under tools, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the above. I entered URL's as text, and they were auto-converted to snapshots…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to multisite not showing up under tools, on the site WordPress.org Forums:
    @jnashhawkins Thanks! The Apache2 index.html that is provided with my Ubuntu18.04 install does not show…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to multisite not showing up under tools, on the site WordPress.org Forums:
    I turned on debug mode, and debug logging. No visible errors when loading wp-admin.php, and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to multisite not showing up under tools, on the site WordPress.org Forums:
    Joy, Here is code copied straight (I am purposively not using a code block) from…

    4 weeks ago

  • Created a topic, multisite not showing up under tools, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to get multisite working. I have a single…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Migrating single site to Network instance – content from migrated site not there, on the site WordPress.org Forums:
    @jnashhawkins Thanks for your response. I'll try to follow your instructions, starting tomorrow. I appreciate…

    1 month ago

  • Created a topic, Theme not being applied, on the site WordPress.org Forums:
    I have SS working somewhat, but the theme 2017 is not …

    1 month ago

  • Created a topic, Received a 301 response. This might indicate a problem., on the site WordPress.org Forums:
    I am having problems with WP mltisite, so I installed …

    1 month ago

  • Created a topic, Migrating single site to Network instance – content from migrated site not there, on the site WordPress.org Forums:
    I have a site that I am managing on my laptop at local…

    1 month ago

  • Posted a reply to Problem migrating from single to multisite, on the site WordPress.org Forums:
    @hammadlari , Thsnks!

    1 month ago

  • Created a topic, Problem migrating from single to multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I am having problems getting multisite working. My go…

    1 month ago

  • Posted a reply to Localhost 500 error – can’t get to wp-admin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks.

    2 months ago

  • Created a topic, Does SS work with Multisite?, on the site WordPress.org Forums:
    Scott, Thanks for SS. I use SS with an instance of W…

    2 months ago

  • Created a topic, Still supporting?, on the site WordPress.org Forums:
    Scott, I find SS very useful. I read on a support fo…

    2 months ago

  • Created a topic, Localhost 500 error – can’t get to wp-admin, on the site WordPress.org Forums:
    I am running wp on localhost. I have, until an hour a…

    2 months ago

  • Created a topic, Works well, on the site WordPress.org Forums:
    Does what it says. I'm totally lazy and selfish, but …

    3 months ago

  • Created a topic, Output illegible – maybe encoding settings?, on the site WordPress.org Forums:
    Output that is generated by simply static looks wrong.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Generated output looks like line noise, on the site WordPress.org Forums:
    I reverted my github pages to earlier content. So, it does not look like line…

    9 months ago

  • Created a topic, Generated output looks like line noise, on the site WordPress.org Forums:
    Your project looks very promising. If I can get it wo…

    9 months ago

  • Posted a reply to Make Output Directory Usable, on the site WordPress.org Forums:
    I have chmod 755 blah I hope there is a more granular way to handle…

    9 months ago

  • Created a topic, Make Output Directory Usable, on the site WordPress.org Forums:
    Ubuntu 18.04 I have created /var/www/html/inflexible/…

    9 months ago