WordPress.org

Profiles

dadobrado

Profile picture of dadobrado
  • Member Since: February 27th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Google not indexing posts after WordPress update", on the site WordPress Support Forums:
    I went to XML sitemap and clicked "notify search engines your main sitemap and all…

    8 months ago

  • Created a topic, Google not indexing posts after WordPress update, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Adding a tweet button, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "error on line 1 at column 1: Encoding error", on the site WordPress Support Forums:
    I am sorry for that comment but wehn I saw that webmasters is giving me…

    12 months ago

  • Posted a reply to "error on line 1 at column 1: Encoding error", on the site WordPress Support Forums:
    Wow! It really is! Don't know what happened. Well, all I did afterwards was going…

    12 months ago

  • Posted a reply to "error on line 1 at column 1: Encoding error", on the site WordPress Support Forums:
    OK, will do it now!

    12 months ago

  • Posted a reply to "error on line 1 at column 1: Encoding error", on the site WordPress Support Forums:
    Did it, but it didn't help. I am still getting the same error.

    12 months ago

  • Created a topic, error on line 1 at column 1: Encoding error, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Google Plus always shares Author data, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "404 File Not found? See here!", on the site WordPress Support Forums:
    After submitting my sitemap to webmasters: General HTTP error: 404 not found 0 URLs submitted…

    1 year ago

  • Created a topic, Once a good plugin, now a disaster, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Adding a captcha to Sendpress Signup widget, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Constantly saying loading...", on the site WordPress Support Forums:
    Well, this problem for me persist on all browsers. My poll is blocked by IP…

    2 years ago

  • Created a topic, Constantly saying loading..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago