WordPress.org

Profiles

cwendt01

Profile picture of cwendt01
  • Member Since: March 12th, 2012
  • Minnesota, USA
  • Web Developer
  • @cwendt01 on WordPress.org
  • Find me on:

WordPress Origin Story

Professionally building WordPress websites since 2011.

  • Created a topic, Verison 2.4.5 Still Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Doesn't work on Tablet, Mobile, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Image URLs in pages/posts don't update, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, We use it on all of our client's sites!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Works like a charm!!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, My favorite maintenance plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Perfect right out of the box, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Its real power is in the add-ons..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Love it, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Use it Every Time, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Works perfectly", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting... thanks for the info! All I know for sure is that my webhost "upgraded"…

    10 months ago

  • Created a topic, Works perfectly, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Works Perfectly, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Nothing loads, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Increased productivity during SEO!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, This is ~amazing~!!!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "phone and tablet", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also interested in this feature. Haven't found a way to do it yet with…

    12 months ago

  • Created a topic, Wonderful!!!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "[Bug?] Can't delete multiple packages at a time", on the site WordPress Support Forums:
    If you're unable to reproduce it yourself, then it probably is a plugin conflict because…

    12 months ago

  • Created a topic, PHP Warning: end() expects parameter 1 to be array, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Always misses URLs in the Database, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, [Bug?] Can't delete multiple packages at a time, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Makes Launching Sites a Breeze, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Error: Whoops! There was an error retrieving the YouTube videos, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works Flawlessly, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Still Works Great After 3+ Years, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, So Simple, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Super Simple, Super Awesome, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Comes in Handy, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Misleading - Worthless Unless PRO Version, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Multiple Instances on a Page Not Working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not resizing properly", on the site WordPress Support Forums:
    Since that's not the same issue I was having originally, I'd highly suggest starting your…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not resizing properly", on the site WordPress Support Forums:
    @keyu11: You shouldn't have to update your CSS to get the thumbnails to resize properly…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not resizing properly", on the site WordPress Support Forums:
    Sure! The shortcodes are kind of burried in the plugins' Overview tab, here: https://wordpress.org/plugins/youtube-channel-gallery/ What…

    1 year ago

  • Posted a reply to "multiple instances of the plugin not wroking", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem. Did a couple tests and it happens every time. Hopefully…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not resizing properly", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind! Went back and read up on the current changelog and stuff and noticed the…

    1 year ago

  • Created a topic, Thumbnails not resizing properly, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 1.5.8 won't update to 1.5.9, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Use Frequently - Always Works Great!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, PHP Errors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Needs Work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "flushing message in PHP error.log after Update to 2.3.13", on the site WordPress Support Forums:
    I also noticed this error today on my WordPress 4.1 website. Hopefully it's resolved soon!

    2 years ago

  • Created a topic, So great!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Hide Login Area interferes with Password Protected pages", on the site WordPress Support Forums:
    I've had some hit-and-miss luck with this. Some of my sites it works fine, others…

    2 years ago

  • Created a topic, Gets the Job Done, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with Google Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Upgrading to the latest version fixed it for me. Thank you!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with Google Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    No solution here. My only idea was to disable the plugin until it's fixed. :(

    2 years ago

  • Created a topic, Not working with Google Chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not working well on Mobile or iPad, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Pretty great!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins