WordPress.org

Profiles

cutrano

  • Member Since: August 11th, 2014
  • @cutrano on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Yes..broke again. Like I said...this is completely unrelated to this plugin but its another plugin…

    1 week ago

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Update...uninstalled the plugin and it went back to normal. The correct font displays. Let's see…

    1 week ago

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Just a follow up. Installed another plugin to do a similar function and it hosed…

    1 week ago

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    To be fair I'll delete my review. That the best I can do. There's not…

    1 week ago

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the lowdown...I installed the plugin... the formatting broke. I uninstalled the plugin the formatting…

    1 week ago

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Again...you completely dismiss the questions I pose in my response. It's like you talk in…

    1 week ago

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Well, that obviously didn't happen. I had to hardcode a query google fonts in the…

    1 week ago

  • Posted a reply to Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    It might not touch CSS formatting directly but it does touch stuff that does queries,…

    1 week ago

  • Created a topic, Worked for speed but messed up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Definitely increased the speed of the site...it works …

    1 week ago

  • Posted a reply to Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Felipe I'll give it a shot. Thanks man

    1 week ago

  • Posted a reply to Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Felipe...this sounds valid...where do I code that

    1 week ago

  • Posted a reply to Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted the plugin about an hour ago. Nothing has changed.

    1 week ago

  • Posted a reply to Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    For further reference you can have a look at this URL and you can see…

    1 week ago

  • Posted a reply to Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    I know what it says....thats whats puzzling to me. I'm looking at the same thing.…

    1 week ago

  • Posted a reply to Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry that looks like a 300 weight lato to me. See http://gistone.com for what 100…

    1 week ago

  • Posted a reply to Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dipak. can you please send a screenshot of what you're seeing? Ive checked in…

    1 week ago

  • Created a topic, Broken CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dipak.. I recently installed the plugin to speed up…

    1 week ago

  • Posted a reply to Accepting sensitive data through form, on the site WordPress.org Forums:
    Definitely will do that. What else is there to it? What form solutions are best…

    4 months ago

  • Created a topic, Accepting sensitive data through form, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Everyone... My client River West Lofts Chicago i…

    4 months ago

  • Posted a reply to Hover effect not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Diego...sorry about that. It was late when I posted and I totally forgot the…

    1 year ago

  • Created a topic, Hover effect not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm running the free version but the hover effect isn'…

    1 year ago