WordPress.org

Profiles

ctJemm

Profile picture of ctJemm
  • Member Since: July 21st, 2011
  • @ctjemm on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "500 error", on the site WordPress Support Forums:
    Just enabled page, object, and database cache, and all is well! So I think we've…

    9 months ago

  • Posted a reply to "500 error", on the site WordPress Support Forums:
    So! I re-enabled minify, with settings on auto. Now, minify and maxCDN are running (no…

    9 months ago

  • Posted a reply to "500 error", on the site WordPress Support Forums:
    I ran a filediff on both items, and there're no differences between one and another…

    9 months ago

  • Posted a reply to "500 error", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, no, just to be clear, the only thing activated is CDN. Everything else is…

    9 months ago

  • Posted a reply to "500 error", on the site WordPress Support Forums:
    Contents of the new .htaccess file that works: # BEGIN W3TC Browser Cache <IfModule mod_deflate.c>…

    9 months ago

  • Posted a reply to "500 error", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, Kimberly I can try this. However, this issue happened before I configured maxCDN, I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Terrible Technical Support", on the site WordPress Support Forums:
    Well, the support isn't stellar, I discover, but the members here sure are nice! :)

    9 months ago

  • Created a topic, 500 error, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Must reconfigure plugin every time you post an update?", on the site WordPress Support Forums:
    I have scores of plugins installed both paid and free, and all of them store…

    9 months ago

  • Created a topic, Must reconfigure plugin every time you post an update?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Can't send email and already posted to the afterlogic forum.", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. High resource usage means the memory is used up by your plugin and…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Can't send email and already posted to the afterlogic forum.", on the site WordPress Support Forums:
    I suppose you haven't, but I am having this, and I'm a paying customer... can…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Can't send email and already posted to the afterlogic forum.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Creator, I did fix the issue, mediatemple required different port numbers. Thank you so…

    10 months ago

  • Created a topic, Can't send email and already posted to the afterlogic forum., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Convert subscribers to user role Student?", on the site WordPress Support Forums:
    Any help, all? -C

    12 months ago

  • Created a topic, Convert subscribers to user role Student?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Tried all that, and everything was up to date. But fortunately, I fixed it only…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue! Is it an update? why has it broken my entire site? :( Please…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding Google Plus to the Sharing setting", on the site WordPress Support Forums:
    Same here, I'd really like to know what we have to use to add that…

    5 years ago