WordPress.org

Profiles

csanyk

Profile picture of csanyk
  • Member Since: December 12th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "TinyMCE Editor toolbars missing, white on white text", on the site WordPress Support Forums:
    Update: The editor just started working again, spontaneously, after I posted this. No idea why.

    7 months ago

  • Created a topic, TinyMCE Editor toolbars missing, white on white text, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "PHP update breaks wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    raphael1982, this is what Marko emailed me privately about php.ini: Till January 22th the php.ini…

    8 months ago

  • Posted a reply to "PHP update breaks wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Marko, thanks so much for getting involved. You were the most helpful out of anyone…

    8 months ago

  • Created a topic, PHP update breaks wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Manage Themes preview not working", on the site WordPress Support Forums:
    Putting a # in front of a rewrite rule simply disables the rule. You might…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After changing Site Address to domain root, 404 served for old wp site url", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! The redirection plugin worked for me.

    1 year ago

  • Created a topic, Can't get Analytics Dashboard to work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "After changing Site Address to domain root, 404 served for old wp site url", on the site WordPress Support Forums:
    bump.

    1 year ago

  • Created a topic, After changing Site Address to domain root, 404 served for old wp site url, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "CSS breaks when activated and connected", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed! I've discontinued use of Scripts Gzip. I had previously been using W3 Total Cache,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "CSS breaks when activated and connected", on the site WordPress Support Forums:
    Update: Determined the problem to be caused by a conflict between Jetpack 2.7 and another…

    1 year ago

  • Posted a reply to "CSS breaks when activated and connected", on the site WordPress Support Forums:
    Manual install didn't help; I'll send the site url privately...

    1 year ago

  • Posted a reply to "CSS breaks when activated and connected", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having trouble with my host at the moment, but will attempt to delete the…

    1 year ago

  • Created a topic, CSS breaks when activated and connected, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago