WordPress.org

Profiles

REGGSenterprises

Profile picture of REGGSenterprises
  • Member Since: October 23rd, 2012
  • @cruisenewsandreviews on WordPress.org
  • Find me on:

  • REGGSenterprises's profile was updated

    3 days ago

  • Posted a reply to Division by Zero Error, on the site WordPress.org Forums:
    I just started getting the same error also. I use Kingdom theme.

    3 days ago

  • Created a topic, Hidden images, on the site WordPress.org Forums:
    Did resize images but the new images are not placed in…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Where are images, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot find the regenerated images in the media libr…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Regenerated images not on list, on the site WordPress.org Forums:
    I am being alerted by GTmetrix that my "regenerated im…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Regenerating failed, on the site WordPress.org Forums:
    I had to run the Force Regenerate Thumbnails and about…

    1 month ago

  • Posted a reply to I get this error, on the site WordPress Support Forums:
    I get the same error. Doesn't look like there is any support for this plugin.

    4 months ago

  • Posted a reply to wp-admin showing in menu, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I overlooked the User Links selection. I have removed the links. I am…

    4 months ago

  • Created a topic, wp-admin showing in menu, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Need to exclude logos being included in sitemap, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Adsense code being changed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Popup not appearing on one site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Images not posting to Twitter, on the site WordPress Support Forums:
    I do not have the pro version and will not upgrade unless I know it…

    2 years ago

  • Created a topic, Images not posting to Twitter, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Meta Description and Keywords not being added to products, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I have just sent the Word file to you.

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    I was able to save a screenshot in Word but this support does not allow…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, that's fine and I will take care of that but why is the 29k…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    Can't do a screenshot with the online tools because the page is within my wp-admin…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    I have read that you don't want to remove metadata for SEO reasons.

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    I wouldn't even know how to have it be converting images. I did not change…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    1. http://www.topcellulardeals.com 2 http://www.topcellulardeals.com/wp-content/uploads/2014/07/Apple_logo_170x96.jpg 3 Apple_Logo Apple_Logo JPG TopCellularDeals (no title), 2014/08/02 0 2014/08/02 Reduced…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    what it appears is happening is that when an image is optimized, it creates a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    As I said above, I am guessing there are 2 versions in the database for…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    I received a response from 2 of the performance sites I use and they both…

    2 years ago

  • Posted a reply to Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    I don't use a CDN or external caching service. Does EWWW create a 2nd version…

    2 years ago

  • Created a topic, Performance reports saying images not optimized, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to CategoryTinymce 4.0 will be launching shortly, on the site WordPress Support Forums:
    connie_c Please see my post just above yours. Their site is very difficult and I…

    2 years ago

  • Posted a reply to CategoryTinymce 4.0 will be launching shortly, on the site WordPress Support Forums:
    I tend to agree to an extent. You just have to do some research before…

    2 years ago

  • Created a topic, Remove "search results" from page title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to the tiltle, on the site WordPress Support Forums:
    I know this post is from 7 months ago but in case anyone is trying…

    2 years ago

  • Posted a reply to Conflict with WooCommerce Price Filter, on the site WordPress Support Forums:
    I know this doesn't help much but I run both the Yith Ajax Search and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Disable predictive search, on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone have any insight on how to do this?

    2 years ago

  • Posted a reply to CategoryTinymce 4.0 will be launching shortly, on the site WordPress Support Forums:
    I am looking at using the CategoryTinyMCE plugin. Been trying to find something like this…

    2 years ago

  • Posted a reply to URL too long in WooCommerce admin when filtering products, on the site WordPress Support Forums:
    Moving back to top in hopes that someone may have an answer.

    2 years ago

  • Created a topic, URL too long in WooCommerce admin when filtering products, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Disable predictive search, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails not showing, on the site WordPress Support Forums:
    I believe I resolved this. I had a plugin installed called Lazy Load to speed…

    2 years ago

  • Created a topic, Thumbnails not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Woo Product Slider - Free products not showing correctly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry but been making many changes trying to get this site up to speed. Seems…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    Another strange problem. I have entered the code below however they are working on my…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    All I can say is that you are a saint. I have spent days trying…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    Getting stranger by the minute. That one is actually working or at least I thought…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, they still don't work. What is strange and extremely frustrating is that I am…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    I've tried using !important, as it did work of the first few changes I tried…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    I may have found what could be the problem. I have WooCommerce installed and I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    I have disabled all plugins to be sure they aren't affecting the css. Here are…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom css not working, on the site WordPress Support Forums:
    I was using w3 total cache but disabled that thinking it could be causing the…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom css not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago