WordPress.org

Profiles

creativejunkie

Profile picture of creativejunkie
  • Member Since: June 11th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Style not loading for me pages", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks- im gonna need it! :D

    7 months ago

  • Posted a reply to "Style not loading for me pages", on the site WordPress Support Forums:

    7 months ago

  • Posted a reply to "Style not loading for me pages", on the site WordPress Support Forums:
    no- no change, thank you again, I think i'll just roll with adding the #!…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Style not loading for me pages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jack, thank you for your help, really appriciate it. when you say permalink resave,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Style not loading for me pages", on the site WordPress Support Forums:
    you are right, that def seems to be the issue here. I have tried resaving…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Style not loading for me pages", on the site WordPress Support Forums:
    Argh gorsh- i've tried that, which is what led me here..eek

    7 months ago

  • Posted a reply to "Style not loading for me pages", on the site WordPress Support Forums:
    its been updated :) thanks jack

    7 months ago

  • Created a topic, Style not loading for me pages, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Creates featured image but not video", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Alexander, I hope you can help- I am having the same problem with video…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Home blog- only one column", on the site WordPress Support Forums:
    yes, this is thedemo site I want my front page to have the same amount…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Home blog- only one column", on the site WordPress Support Forums:
    sorry the correct link follows site

    1 year ago

  • Posted a reply to "Video post type not working", on the site WordPress Support Forums:
    mysite

    1 year ago

  • Created a topic, Video post type not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Home blog- only one column, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Only one image showing", on the site WordPress Support Forums:
    i've had no advice or feedback, even though i posted my site, so I just…

    2 years ago

  • Created a topic, cannot download full backup, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Slider picture links", on the site WordPress Support Forums:
    U r da man! Thanks so much for your help- I am officially finished this…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Slider picture links, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pinboard theme- add image to page entry title", on the site WordPress Support Forums:
    absolutely beautiful- thank you - wipes forehead

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pinboard theme- add image to page entry title", on the site WordPress Support Forums:
    Paul- Thank you so much the 'important' tag worked a treat. i've added the max…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pinboard theme- add image to page entry title", on the site WordPress Support Forums:
    Ok great ill give that a try, and what about the sizing issue of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pinboard theme- add image to page entry title", on the site WordPress Support Forums:
    Oh I'm sorry don't know why that happened here

    2 years ago

  • Created a topic, Pinboard theme- add image to page entry title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Add different link to sticky header post", on the site WordPress Support Forums:
    id also like to know this

    2 years ago

  • Created a topic, Adding a background image to page headings, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Only one image showing", on the site WordPress Support Forums:
    i've been having the same problem- it seems like the images are stacked up below…

    2 years ago