WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 7th, 2018
  • Find me on:
  • Created a topic, Menu Image Icon Nor Showing WordPress 5.8, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Since upgrading to WordPress 5.8, the Menu Image i…

    5 days ago

  • Posted a reply to Just updated plugin and still not changing footer credit!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mcpherson22 I had a similar problem. What cured it for me was to go…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Update 1.0.7, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mihaela 1.0.8 has fixed the plugin, now replacing footer credits. Great work! Many thanks…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Update 1.0.7, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here. The code I'm trying to replace is:- <a href="https://wordpress.org/">Proudly powered by WordPress</a>…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Menu Not Working After Upgrade to 1.75, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @tuteplays Strange, I've tried your site and, provided you only have dropdowns on the…

    4 months ago

  • Created a topic, IE11 and Sydney 1.76 Menu Not Working and Image Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kharis Thanks for the update, this seems to have c…

    5 months ago

  • Posted a reply to drop down submenu stopped working, on the site WordPress.org Forums:
    You could try changing the invalid CSS in the style.css file in the sydney theme…

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu Not Working After Upgrade to 1.75, on the site WordPress.org Forums:
    PS, this also cures the 'menu not working at all' problem with IE11!

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu Not Working After Upgrade to 1.75, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kharis Having a bit of time on my hands (don't we all with Covid?)…

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu Not Working After Upgrade to 1.75, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kharis How odd. If it helps, I've been experimenting with a staging site to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu Not Working After Upgrade to 1.75, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kharis See the attached video https://1drv.ms/v/s!AsOHF3QeIkc81AANICS5zlDAi0e6?e=XKDUvW. I think it's self-explanatory, but let me know…

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu Not Working After Upgrade to 1.75, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kharis The CSS helps a lot, but there's still one annoyance in that, for…

    5 months ago

  • Created a topic, Menu Not Working After Upgrade to 1.75, on the site WordPress.org Forums:
    The main menu has stopped working properly after upgra…

    6 months ago

  • Posted a reply to 1.72 Update Not Working With Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Quick update - v1.73 has fixed the problem on my sites regarding the hanging on…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with WebP Express Plugin and WP-Staging, on the site WordPress.org Forums:
    You can also write the .htaccess files bu going to the WebP-Express plugin settings and…

    8 months ago

  • Created a topic, Issue with WebP Express Plugin and WP-Staging, on the site WordPress.org Forums:
    Hi There's an interesting issue with the WebP Express…

    8 months ago

  • Created a topic, 3.0 Update Changes Main Menu Layout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Upgrading from 2.9.7 to 3.0 has altered the layout…

    8 months ago

  • Posted a reply to 1.72 Update Not Working With Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kharis That seems to have cured the problem, thanks for your help. BTW, out…

    8 months ago

  • Posted a reply to 1.72 Update Not Working With Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kharis Thanks for the update. The issues I've had I've managed to resolve by…

    8 months ago

  • Created a topic, 1.72 Update Not Working With Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Clearing the cache seems to fix the home page not load…

    8 months ago

  • Posted a reply to 7.12.0 Causes SiteOrigin Pagebuilder and Widget Bundle to Malfunction, on the site WordPress.org Forums:
    Also checked with Pageorigin Page Builder and Widgets and now working. Great service guys, am…

    12 months ago

  • Posted a reply to 7.12.0 Causes SiteOrigin Pagebuilder and Widget Bundle to Malfunction, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Chris I tried it, but I'm afraid disabling the Headline Analyser doesn't make any…

    12 months ago

  • Posted a reply to 7.12.0 Causes SiteOrigin Pagebuilder and Widget Bundle to Malfunction, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the advice, but it's probably easier for me just to rollback to 7.11.0…

    12 months ago

  • Posted a reply to Cannot Set Margins On Widgets After Upgrading to 1.17.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andrew If it helps, have opened a thread on the Google Analytics support page,…

    12 months ago

  • Posted a reply to 7.12.0 Causes SiteOrigin Pagebuilder and Widget Bundle to Malfunction, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Robert With 7.12.0, get a Javascript error when I access the SiteOrigin page builder…

    12 months ago

  • Created a topic, 7.12.0 Causes SiteOrigin Pagebuilder and Widget Bundle to Malfunction, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading Google Analytics from 7.11.0 to 7.12.0…

    12 months ago

  • Posted a reply to Cannot Set Margins On Widgets After Upgrading to 1.17.4, on the site WordPress.org Forums:
    Further to this, I think I've tracked down the problem. It appears that the plugin,…

    12 months ago

  • Posted a reply to Cannot Set Margins On Widgets After Upgrading to 1.17.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andrew Thanks for getting back to me so promptly. If you look at this…

    12 months ago

  • Created a topic, Cannot Set Margins On Widgets After Upgrading to 1.17.4, on the site WordPress.org Forums:
    Since upgrading to 1.17.4, when attempting to change t…

    12 months ago

  • Created a topic, Can’t run a blog without this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This is one of those must-have plugins if your website…

    1 year ago

  • Posted a reply to Main Menu Layout Changed by Menu Image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Rui Have checked and it's looking much better, well done, the correct number of…

    1 year ago

  • Posted a reply to Main Menu Layout Changed by Menu Image, on the site WordPress.org Forums:
    Will do, but wife has dinner ready just now, so in the interests of avoiding…

    1 year ago

  • Posted a reply to Main Menu Layout Changed by Menu Image, on the site WordPress.org Forums:
    It's definitely the 2.9.6 zip you sent me - I looked at the menu-image.php and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Main Menu Layout Changed by Menu Image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Rui Have uploaded the new version and it now looks better, but examining the…

    1 year ago

  • Created a topic, Really is simple, on the site WordPress.org Forums:
    Have been using this plugin for some time now, ever si…

    1 year ago

  • Posted a reply to Menu Layout Changes on WordPress 5.4 Upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Roman Ah, that very much explains it, the shift to the right is about…

    1 year ago

  • Created a topic, Main Menu Layout Changed by Menu Image, on the site WordPress.org Forums:
    It appears that there is some sort of compatibility pr…

    1 year ago

  • Posted a reply to Menu Layout Changes on WordPress 5.4 Upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Roman I've managed to get to the bottom of this problem. It appears there's…

    1 year ago

  • Created a topic, Menu Layout Changes on WordPress 5.4 Upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if this is a WordPress core issue or Sydney 1…

    1 year ago

  • Created a new ticket, #49774, in Core Trac:
    Menu Layout changed on upgrade to 5.4

    1 year ago

  • Posted a reply to .htaccess redirection not working with IFTTT, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mark As a follow-up to this, I think I've finally got some reasonably definitive…

    1 year ago

  • Posted a reply to .htaccess redirection not working with IFTTT, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mark All my experimentation leads me to the conclusion that IFTTT can't handle an…

    1 year ago

  • Posted a reply to .htaccess redirection not working with IFTTT, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mark I think you're absolutely right about ifttt only working over http. I tried…

    1 year ago

  • Created a topic, .htaccess redirection not working with IFTTT, on the site WordPress.org Forums:
    I am experimenting with IFTTT and have found that Real…

    1 year ago

  • Posted a reply to Submitted URL marked ‘noindex’ ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    Update, found this. Looks like if you uncheck the "Include sitemap in HTML format" box…

    2 years ago

  • Posted a reply to Submitted URL marked ‘noindex’ ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem as terry777, an email informing me that "sitemap.html" is marked…

    2 years ago

  • Created a topic, Great Staging Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Like I suspect many others, I need to check our websit…

    3 years ago

  • Created a topic, Really easy to use, on the site WordPress.org Forums:
    This was so easy to set up and use. Highly recommended.

    3 years ago

  • Created a topic, Interest Calculation Has Changed V2.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have recently updated from v2.0 to v2.2 and have…

    3 years ago