WordPress.org

Profiles

cozbaldwin

  • Member Since: May 27th, 2009
  • @cozbaldwin on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Shortcodes showing in archives, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I see this theme is using a custom excerpt cod…

    8 months ago

  • Posted a reply to Not multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    OK, so, I had to move my site off my multi-site testing server and onto…

    9 months ago

  • Posted a reply to Not multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    Just bumping this again because it's still not showing up, so maybe the theme author…

    9 months ago

  • Created a topic, 3.4.4 Broke on WP 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    First, after upgrading the theme to 3.4.4, I lost my h…

    10 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS lost on upgrade to 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    @chantillypatino: You'll need access to your WP database. Look for the table called “ *_posts…

    10 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS lost on upgrade to 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    Gosh, I can't be 100% certain of this but my normal routine is to upgrade…

    11 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS lost on upgrade to 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    @jeherve, Thanks for the info and attention. I'm personally OK with the new module being…

    11 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS lost on upgrade to 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I was able to dig into the database and locate the last save of…

    11 months ago

  • Created a topic, Custom CSS lost on upgrade to 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    Oh please someone better have an answer for me.... Af…

    11 months ago

  • Posted a reply to Not multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks again for your time.

    11 months ago

  • Posted a reply to Not multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    That's a big help, @themesumo. Unfortunately, I've network deactivated all plugins and even tried 2016…

    11 months ago

  • Posted a reply to Not multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    Testing all that now, thanks... Could you tell me -- on the WooCommerce Settings page,…

    11 months ago

  • Posted a reply to Not multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    I appreciate the reply, @themesumo. I did try this and I'm still not seeing anything.…

    11 months ago

  • Created a topic, Not multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is this plugin not multisite compatible? I've…

    11 months ago

  • Posted a reply to Ninja Forms 3 killed my site :/, on the site WordPress.org Forums:
    I just downloaded Ninja Forms for the first time an hour or so ago. Is…

    1 year ago

  • Posted a reply to Successful submission message doesn’t appear, on the site WordPress.org Forums:
    This issue has just shown itself to me as well. I realize it is usually…

    1 year ago