WordPress.org

Profiles

cosmocanuck

Profile picture of cosmocanuck
  • Member Since: September 6th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Email notification message doesn't get saved", on the site WordPress Support Forums:
    I agree it is very strange. Thanks for looking into it. I'll try disabling other…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Email notification message doesn't get saved, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    Great. Thanks for the extra info! And for all your help on this.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I found the official instructions on the GoDaddy help pages, and I 'think' I've…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    One last thing, Jason. That SPF record. I've read through the entire Wikipedia entry about…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    Jason. You are a lifesaver. I have no idea how I would ever have discovered…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    OK... status report time. Postman still failed to send a test email, even when set…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    One thing I'm wondering, as I make these changes: what effect does setting that particular…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    Are these two domains - [my-domain-name].com - the same? Yes, they are. Who is your…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    Last but not least... and I realize this is probably outside the range of your…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mail not arriving when set to my own domain", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jason for the tips and links. I'm trying to follow correct protocols, but still…

    2 months ago

  • Created a topic, Mail not arriving when set to my own domain, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Date comparison not working on one place only", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen! I generally am sticking with all-day events to keep things simple, since it's…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Date comparison not working on one place only", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, just for future reference, I had to change the code slightly to the following:…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Date comparison not working on one place only", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen! A slight adjustment to my logic around the use of $now and $last…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Date comparison not working on one place only", on the site WordPress Support Forums:
    Sigh... I'm finding that in archive views (i.e. archive-events.php), when I click on a past…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Date comparison not working on one place only", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen! I see that my views of the results were of course deceptive, as…

    4 months ago

  • Created a topic, Date comparison not working on one place only, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Show start and end date in calendar search results", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen - thanks to this info, I was able to do exactly what I…

    5 months ago

  • Created a topic, Show start and end date in calendar search results, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Too many results; search parameters seem to be ignored", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry TC, but I had to turn to another solution - I was under too…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Time zone issue", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant! Thank you!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Too many results; search parameters seem to be ignored", on the site WordPress Support Forums:
    I just double-checked, and yes, the generic search box does work. I got the expected…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Too many results; search parameters seem to be ignored", on the site WordPress Support Forums:
    Hi TC. I find that, no matter which parameter I try, it makes no difference.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Time zone issue", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen. So... is there a way to specify only "today's" events? I'm happy to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Time zone issue", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen. The date is correct in the admin calendar, however, when my current local…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Too many results; search parameters seem to be ignored", on the site WordPress Support Forums:
    Instead of just checking off the "Ajax" option in Ultimate WP, I tried to download…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Too many results; search parameters seem to be ignored", on the site WordPress Support Forums:
    I tried the Ajax option, if that's what you mean? But can you suggest why…

    6 months ago

  • Created a topic, Too many results; search parameters seem to be ignored, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Time zone issue, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Show date at top of archive page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen!

    6 months ago

  • Created a topic, Show date at top of archive page, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Changing css for a Plus plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, No problems, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Sorting in newest-to-oldest order", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Stephen, setting both those parameters did the trick! (Not sure if I'm "grouping" events,…

    1 year ago

  • Created a topic, Sorting in newest-to-oldest order, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "YouTube auto-embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    Morning James. To answer your questions: 1. No firewall that I'm aware of. 2. Yes,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "YouTube auto-embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry to say, that after moving all my stuff (minus plugins; twentythirteen theme selected)…

    1 year ago

  • Posted a reply to "YouTube auto-embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    No worries asking the obvious, Mika, and I did indeed turn everything off... AND tried…

    1 year ago

  • Posted a reply to "YouTube auto-embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks James. Yep, I hear you about "all" plugins being off, but I was super-thorough…

    1 year ago

  • Posted a reply to "YouTube auto-embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    Bewilderingly, a client of mine just now reported the same situation - an embedded YT…

    1 year ago

  • Posted a reply to "YouTube auto-embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    Tried that, but it just makes the URL into a link.

    1 year ago

  • Posted a reply to "YouTube auto-embed not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks James. I set it to Twenty Fourteen and no plugins, but same situation. Here's…

    1 year ago

  • Created a topic, YouTube auto-embed not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP messing up a link to a file...", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I likely will just leave it be. Not worth the effort of learning how…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP messing up a link to a file...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! And thanks for the reply. I didn't mean that anything else was suboptimal, just…

    1 year ago

  • Created a topic, WP messing up a link to a file..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working with "Share This"", on the site WordPress Support Forums:
    I should say, it's working overall but the "Click Tags" feature specifically does not work…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working with "Share This"", on the site WordPress Support Forums:
    Agreed, when I deactivated "Share This", Simple Tags finally worked as expected. Would like to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "JSON string error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, my error is slightly different: "AJAX error: parsererror (SyntaxError: JSON Parse error: Unexpected identifier…

    1 year ago

  • NextGEN Gallery