WordPress.org

Profiles

cmonster

Profile picture of cmonster
  • Member Since: October 24th, 2012
  • @cmonster on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, "No Git repository was detected" when using DesktopServer to run locally, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with XAMPP-no Git repository detected", on the site WordPress Support Forums:
    Just tried it and I'm still getting the message that there isn't a git repository;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with XAMPP-no Git repository detected", on the site WordPress Support Forums:
    Watching and waiting patiently... Having the same problem running the DesktopServer/XAMPP combo.

    2 years ago

  • Posted a reply to "InstantWP and Duplicator plugin: Test Connection fails", on the site WordPress Support Forums:
    Also, when I log into mysql to check/set the privileges for the user and password…

    2 years ago

  • Created a topic, InstantWP and Duplicator plugin: Test Connection fails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "CPU spikes", on the site WordPress Support Forums:
    I've been using the plugin for a couple of years or more, just noticed the…

    2 years ago

  • Created a topic, CPU spikes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, My CPU and disk utilization went through the roof!!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "XML-RPC issues causing Jetpack and Windows Live Writer Errors", on the site WordPress Support Forums:
    Just found out that re-installing WLW is supposed to be the fix to this problem.

    2 years ago

  • Posted a reply to "XML-RPC issues causing Jetpack and Windows Live Writer Errors", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue with WLW.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caching error from hosting company whenever I attempt an export", on the site WordPress Support Forums:
    I disabled W3 and got the same error. I even tried excluding the media library…

    2 years ago

  • Created a topic, Caching error from hosting company whenever I attempt an export, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Keep needing to re-install Maxmind GeoLiteCity database", on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on the frequent requests to reinstall the database? It's been a nuisance for…

    2 years ago

  • Created a topic, Admin receiving notifications fall all comments, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Too soon to tell is this is a good program or not, but nagged to leave a comment", on the site WordPress Support Forums:
    Plugin is still prompting for a review...

    2 years ago

  • Created a topic, Too soon to tell is this is a good program or not, but nagged to leave a comment, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Where's the Cloudflare CDN integration, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding from existing photos in WP Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    Well that was insanely easy, THANKS!

    2 years ago

  • Created a topic, Adding from existing photos in WP Media Library, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updating to 3.0 breaks site", on the site WordPress Support Forums:
    I just upgraded and got the same error: Fatal error: Call to a member function…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems when running plugin that places scripts in footer", on the site WordPress Support Forums:
    I updated to 1.3.2 and seems to be working with the scripts running in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Synchronization never works", on the site WordPress Support Forums:
    That was it. I have to log on as each author in order to synchronize…

    3 years ago

  • Created a topic, Share and comment links overwrites MORE tag., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Never syncs posts with AtContent server", on the site WordPress Support Forums:
    Site admin does not have the ability to synchronize posts created by someone else. Have…

    3 years ago

  • Created a topic, Synchronization doesn't work and no technical support, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Synchronization never works, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems when running plugin that places scripts in footer", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thank you for taking an extra effort to find a way to make this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problems when running plugin that places scripts in footer", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Let me know if you need any additional information.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Doesn't process any posts nor does it sync with AtContent site", on the site WordPress Support Forums:
    Disregard.

    3 years ago

  • Created a topic, Never syncs posts with AtContent server, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Doesn't process any posts nor does it sync with AtContent site, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Problems when running plugin that places scripts in footer, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to exclude files", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem with an audio player plugin.

    3 years ago

  • Posted a reply to "World Map was gone", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. No map, just the individual dots marking the various locations.

    3 years ago

  • Created a topic, Notifications, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Options for using the ENTER key, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Animation not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgrading to 2.11.3 locked me out of my site...", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I was able to upgrade to .3 via FTP, thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Super Cache causing "White Screen of Death"", on the site WordPress Support Forums:
    Try installing the plugin by FTP.

    3 years ago

  • Created a topic, Upgrading to 2.11.3 locked me out of my site..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Fatal Error: 30 seconds exceeded., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Calendar hangs - no response from any on-page functions", on the site WordPress Support Forums:
    I had to convert to Ajax Event Calendar in order to regain functionality across browsers…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Calendar hangs - no response from any on-page functions", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still having the problem. Occasionally it works with a bit of finagling. Every once…

    3 years ago

  • Created a topic, Calendar hangs - no response from any on-page functions, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Title text stopped being displayed and upgrading to Wowslider 3.0 didn't help, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "List of results disappears", on the site WordPress Support Forums:
    The results are right where they should be, below the input field. The results disappears…

    4 years ago

  • Posted a reply to "List of results disappears", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, thanks for looking into this. I just tried the update but unfortunately no joy;…

    4 years ago

  • Posted a reply to "List of results disappears", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried it with Chrome version 24.0.1312.57m and Firefox version 19.0. I'm running WordPress 3.51…

    4 years ago

  • Created a topic, List of results disappears, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Something flakey with the "display/hide) checkboxes", on the site WordPress Support Forums:
    The "Show only for Logged-out users" and the "Show only for Logged-in users" are the…

    4 years ago

Plugins