WordPress.org

Profiles

cmisak

Profile picture of cmisak
  • Member Since: April 13th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Was perfect", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, a toggle would be good. I know its not necessary but as I train…

    1 month ago

  • Created a topic, Was perfect, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Documentation link is broken", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry I couldn't get the provided code to work in my loop. Which of…

    2 months ago

  • Created a topic, Remove Short Description, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, IE9 Not Working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Stop Ajax, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Refresh page", on the site WordPress Support Forums:
    Is this plugin still under development? Or should I place my question somewhere else?

    2 months ago

  • Posted a reply to "nl2br() expects parameter 1 to be string, array given in /home/hatchitd/public_h", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Thank you for working on that. Not a critical issue but have you seen…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Refresh page", on the site WordPress Support Forums:
    Does anything have an answer for this? i have tried to find a solution through…

    2 months ago

  • Created a topic, Documentation link is broken, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Automation, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Refresh page, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Particular Attributes in List View, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Full Screen", on the site WordPress Support Forums:
    I had to deactivate, let me know if I should turn it back on.

    3 months ago

  • Created a topic, Full Screen, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "nl2br() expects parameter 1 to be string, array given in /home/hatchitd/public_h", on the site WordPress Support Forums:
    Same error - mine is related to the page redirect... At least its stopping that…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Merged Color Variations?", on the site WordPress Support Forums:
    Feed provider has agreed to provide me a generalized color column in the feed... So…

    3 months ago

  • Created a topic, Merged Color Variations?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Filter Banner by Custom Post Taxonomy does not work", on the site WordPress Support Forums:
    +1 for me too using WooCommerce The ads show, but in rotation regardless of taxonomy…

    3 months ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Not showing in other plugins, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Craw?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Wrong Email For Users Added to WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone have an idea or a way to maybe disable the auto update on email…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Authentication failed", on the site WordPress Support Forums:
    I had a the same issue but I had to contact my VPS server company…

    5 months ago

  • Created a topic, Wrong Email For Users Added to WordPress, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Great and Needed Addition to Core Plugin, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "ATTENTION: You have no LDAP support. This plugin won´t work", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue - my VPS has installed OpenLDAP and adLADP but I…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Don't see the tinyMCE editor button", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem... Even tried installing a TINY editor see if there…

    9 months ago

  • Created a topic, Can't click "Build the Index", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago