WordPress.org

Profiles

clixbits

Profile picture of clixbits
  • Member Since: August 9th, 2010
  • @clixbits on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, FBI Backdoor to WordPress, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, required review, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to WP 3.9: Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, on the site WordPress Support Forums:
    Add my name to the list having the same issue with 3.9

    2 years ago

  • Created a topic, Upgrade problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Slider not working after update, on the site WordPress Support Forums:
    Updated the plugin again today, still no change. Here is the URL: http://pbretouchingstudio.com.au/

    2 years ago

  • Created a topic, Slider not working after update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Import content from slideshowpro, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, simple to use, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding Templates, on the site WordPress Support Forums:
    resolved

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding Templates, on the site WordPress Support Forums:
    problem solved. http://codex.wordpress.org/Page_Templates#Custom_Page_Template

    3 years ago

  • Created a topic, Adding Templates, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to wordpress 3.5 upgrade problems images missing, on the site WordPress Support Forums:
    Ipstenu (Mika Epstein) - i love you. thanks soooooo much.

    4 years ago

  • Created a topic, wordpress 3.5 upgrade problems images missing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, 3.5 bugs, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Downgrade - rollback 3.5 to 3.4.2, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Downgrade - rollback 3.5 to 3.4.2, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Scan doesn't run, on the site WordPress Support Forums:
    Still no luck here, latest updates of everything. The last time it worked correctly was…

    4 years ago

  • Posted a reply to Scan doesn't run, on the site WordPress Support Forums:
    same here, updated, tried to scan, but still not working.

    4 years ago

  • Posted a reply to Cannot start manual scan after update, on the site WordPress Support Forums:
    same here. I'm running multi-site, did the upgrade, and nothing happens when I click on…

    4 years ago

  • Posted a reply to Unable to run first scan, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having exactly the same problem. single subdirectory site install.

    4 years ago

  • Created a topic, Can't start scan, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Slowly going completely mad, on the site WordPress Support Forums:
    no, that's not it. But thanks for trying.

    4 years ago

  • Created a topic, Slowly going completely mad, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] How to have two URLs for the parent site?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ron, the main site in the network is clixbits.com so I'm not trying to…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] How to have two URLs for the parent site?, on the site WordPress Support Forums:
    I too am having this problem I have 3 tld's that all have .com.au's and…

    4 years ago

  • Created a topic, problems with re-mapping and re-directing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Facebookesq funtionality, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Multisite Plugin Manager] doesn't seem to work with 3.4 multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Missing Tags, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-Table Reloaded] Can't remove borders, on the site WordPress Support Forums:
    cheers worked like a charm.

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Table Reloaded] Can't remove borders, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Blog in Blog and custom fields, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago