WordPress.org

Profiles

cliffweathers

Profile picture of cliffweathers
  • Member Since: July 2nd, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "New Blog Posts Not Going on Front Page", on the site WordPress Support Forums:
    I also disabled all the plug-ins and emptied the cache.

    6 months ago

  • Created a topic, New Blog Posts Not Going on Front Page, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Bulk noindex for a particular category", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, I have yet to find a solution.

    3 years ago

  • Created a topic, Categories have disappeared, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Integrate Feedburner Email Subscription with WP Registration", on the site WordPress Support Forums:
    This would be an excellent feature. If there is a solution, I'd love to know…

    3 years ago

  • Created a topic, Bulk noindex for a particular category, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Takes license from the last article on site's home page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "noindex,nofollow tags on all my pages", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if this will help anyone else, but this is what I did.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "noindex,nofollow tags on all my pages", on the site WordPress Support Forums:
    I'll try, but I get all nervous and confused when I start poring through code.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "noindex,nofollow tags on all my pages", on the site WordPress Support Forums:
    I did have a plug-in for an under construction page that I removed some time…

    3 years ago

  • Posted a reply to "noindex,nofollow tags on all my pages", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried your suggestion. Unfortunately, it didn't work. Here's a list of my plug-ins:…

    3 years ago

  • Created a topic, noindex,nofollow tags on all my pages, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "YouTube and self-hosted WordPress 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    It's the same username/password I use to connect to my blog every morning. I'll keep…

    6 years ago

  • Posted a reply to "YouTube and self-hosted WordPress 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    I've now got the brackets plug-in installed and I've disabled and enabled XML-RPC, hoping it…

    6 years ago

  • Posted a reply to "YouTube and self-hosted WordPress 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    I have XML-RPC enabled. Still not working.

    6 years ago

  • Created a topic, YouTube and self-hosted WordPress 2.8, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago