WordPress.org

Profiles

clavans

  • Member Since: April 9th, 2010
  • @clavans on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Good support, on the site WordPress.org Forums:
    Good support

    2 months ago

  • Posted a reply to Facebook feed shows old description, on the site WordPress.org Forums:
    Adding the CSS helped and took away both the fb name and the old description,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Facebook Feed suddenly stopped working with error 100, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Exactly same thing happened with this page some days ago: http://vindoldalen.no/facebook/ This Facebook feed…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook feed shows old description, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you I have instructed the owner of the Facebook page to try to update…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook feed shows old description, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again The description text on the Facebook Group is now updated to a new…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook feed shows old description, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Do you have an app token I can try with? I have asked the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook feed shows old description, on the site WordPress.org Forums:
    I was not able to set the Facebook App token. But why also your Feed…

    3 months ago

  • Posted a reply to Facebook feed shows old description, on the site WordPress.org Forums:
    Hello and thanks for replying. 1) Shortcode is [fts_facebook type=group id=194446683978646 posts=5] 2) System info…

    3 months ago

  • Created a topic, Facebook feed shows old description, on the site WordPress.org Forums:
    The Facebook feed on elgsethytta.com shows the old des…

    3 months ago

  • Created a topic, Flexible theme and very good support, on the site WordPress.org Forums:
    Flexible theme and very good support

    2 years ago

  • Posted a reply to V3.0 problem with template “Page With Posts”, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for quick update. Now it is working :)

    2 years ago

  • Created a topic, V3.0 problem with template “Page With Posts”, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading to Weaver Xtreme 3.0 from previous ver…

    2 years ago