WordPress.org

Profiles

clammy77

Profile picture of clammy77
  • Member Since: September 12th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Can use php code in ad inserter?", on the site WordPress Support Forums:
    Specifically saying, I run a function in single.php to define a variable, and I want…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can use php code in ad inserter?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Fetch country IP from a file instead of the db", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Prisna, I've written a code for it to automatically activated based on country ip,…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Fetch country IP from a file instead of the db, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Some posts don't have any, and some posts only have a few", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. I guess as of now I can't use it, since a lot of…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Some posts don't have any, and some posts only have a few", on the site WordPress Support Forums:
    Ajay, We have thousands of articles, but somehow some articles has none, and some has…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Some posts don't have any, and some posts only have a few, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Newest TinyMCE doesn't allow ctrl + 3? (h3), on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Multiple Servers", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hector, Our cluster is loadbalaner -> 4 frontend server -> db Does your plugin…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Multiple Servers, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Not use timthumb, and use existing thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ajay not Sanjay (jk, I know it's Ajay) Can you let me know which…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Not use timthumb, and use existing thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sanjay, also a question is, where are the cache kept? (which folder?) If I…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Not use timthumb, and use existing thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Sanjay!

    2 months ago

  • Posted a reply to "pollq_id keep saving to id 0", on the site WordPress Support Forums:
    btw lester, have you thought about doing something like the emotions buttons like on Buzzfeed?…

    2 months ago

  • Posted a reply to "pollq_id keep saving to id 0", on the site WordPress Support Forums:
    LESTER, YOU ARE AWESOME!

    2 months ago

  • Posted a reply to "pollq_id keep saving to id 0", on the site WordPress Support Forums:
    polla_aid keeps saving to 0 too, causing the entries to fail, how come wordpress or…

    2 months ago

  • Created a topic, pollq_id keep saving to id 0, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not use timthumb, and use existing thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ajay, can I already use it? and how can I use it?

    3 months ago

  • Created a topic, related posts on all pages is the same, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Not use timthumb, and use existing thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Overlay?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    How PSS works is that they cache all the HTML, and then defer any JS…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    I can ask PSS to not defer the JS from this plugin, since PSS defers…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    I actually dont see any error logs. I see the ajax call in Firefox, but…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, that's right, I have ajax enabled. WHen I have it disabled, it shows up…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, that was already disabled. now its: page type is not front page mobile phone…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Hi yes, the site is teepr.com

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Alright thanks. It's working sporadically. When I turn off ajax mode, it shows on all…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Damian, I have another big popup ad that is controlled by an ad agency,…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Popup still showing on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, once I turned on Ajax, the popup isn't working anymore.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Multiple Servers", on the site WordPress Support Forums:
    public function backup_files() { # Note that the "false" for database gets over-ridden automatically if…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Multiple Servers", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, Can you let me know exactly what I need to change? or is…

    3 months ago

  • Created a topic, Popup still showing on Mobile, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Embedded views not being counted, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "not loading posts when I'm logged in", on the site WordPress Support Forums:
    @neil thanks, I think I'll keep it checked, as I don't mind it when logged…

    4 months ago

  • Posted a reply to "not loading posts when I'm logged in", on the site WordPress Support Forums:
    quick question, so with the "don't cache pages for known users" set, it just means…

    4 months ago

  • Created a topic, Very high load, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "big server LOAD wpua_has_gravatar_cron_hook", on the site WordPress Support Forums:
    I did that too. solved it for me.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Massive Additions to WP_Options Table", on the site WordPress Support Forums:
    Man...this plugin really fucked us over (we're a site that generates over 3M PV/day)

    5 months ago

  • Posted a reply to "Massive Additions to WP_Options Table", on the site WordPress Support Forums:
    your plugin created like 100,000 cron jobs. clear it up with a cron manager in…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Massive Additions to WP_Options Table", on the site WordPress Support Forums:
    I've disabled the plugin too, but wpua_has_gravatar_cron_hook is still going crazy.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Massive Additions to WP_Options Table", on the site WordPress Support Forums:
    upgraded, but wpua_has_gravatar_cron_hook is still active. How do we fix that?

    5 months ago

  • Posted a reply to "big server LOAD wpua_has_gravatar_cron_hook", on the site WordPress Support Forums:
    having this issue too. Did you find out how to?

    5 months ago

  • Created a topic, Multiple Servers, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "admin-ajax.php - slow, long running time, persistant. Any solutions", on the site WordPress Support Forums:
    Hey guys, Sorry to post in the same post, but having the same issue and…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not all strings are in the PO file", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Try this: https://www.dropbox.com/sh/oyd2gz7b3orr6w8/AABQADcV3ai4Bh5atjviHfA2a?dl=0

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not all strings are in the PO file", on the site WordPress Support Forums:
    Sure! email?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not all strings are in the PO file", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, yeah it indeed was. I updated it via Catalog->Update, but the weird thing is,…

    7 months ago

  • Created a topic, Not all strings are in the PO file, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Auto translate based on user browser language, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago