WordPress.org

Profiles

Stijn

  • Member Since: October 1st, 2013
  • @claitonlord on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, How to noindex old and future (media) attachment pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, - What is the best and fastest way to noindex …

    2 hours ago

  • Posted a reply to JPG’s will display in Google instead of posts itself, on the site WordPress.org Forums:
    Is there somebody here to answer my questions? :(

    23 hours ago

  • Posted a reply to Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. Im waiting for it!

    2 days ago

  • Posted a reply to JPG’s will display in Google instead of posts itself, on the site WordPress.org Forums:
    Btw, is this (permalink) redirect in the Yoast plugin also working? "What happens is that…

    3 days ago

  • Posted a reply to JPG’s will display in Google instead of posts itself, on the site WordPress.org Forums:
    Can i also use the this option: http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-disable-image-attachment-pages-in-wordpress They say the parent redirect option also…

    3 days ago

  • Posted a reply to JPG’s will display in Google instead of posts itself, on the site WordPress.org Forums:
    @amboutwe Thank you. Can you please be a little bit more specific. Im new to…

    4 days ago

  • Created a topic, JPG’s will display in Google instead of posts, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When i Google on some keywords i used in my po…

    4 days ago

  • Posted a reply to %%sitename%% still popping up in Google, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you amboutwe. I understand, Do you have a link for the Google support forum?…

    4 days ago

  • Posted a reply to %%sitename%% still popping up in Google, on the site WordPress.org Forums:
    @amboutwe, Thank you. As far as i can see, A en B match. This is…

    5 days ago

  • Posted a reply to %%sitename%% still popping up in Google, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, i see. I did resubmit the sitemap. I will wait a week then. I…

    5 days ago

  • Posted a reply to %%sitename%% still popping up in Google, on the site WordPress.org Forums:
    Aha i see. Thanks. You mean resubmitting the sitemap to the Google Search Console, right?…

    5 days ago

  • Posted a reply to Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    Can you please exclude my 'about me' page on my related content. Its still there.…

    5 days ago

  • Created a topic, %%sitename%% still popping up in Google, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I dont wanna use my %%sitename%% tag when i ma…

    5 days ago

  • Posted a reply to Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    No, indeed. Yes please, it looks a little goofy now. Thank you.

    7 days ago

  • Posted a reply to Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    Well, now all of a sudden my subpage (about me) is added to related posts.…

    7 days ago

  • Posted a reply to Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    Slighty. Maybe 1, max 2. But i have many articles, and overall i see the…

    1 week ago

  • Posted a reply to Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    I still see the same articles constantly. So not resolved, yet.

    1 week ago

  • Posted a reply to Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    Aha i see. Ok, please let me know! Thanks!

    2 weeks ago

  • Created a topic, Related content shows same posts constantly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Related content shows the same posts on my blo…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Plugin only loads Popular and Recent tabs, no content, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The plugin only loads the Popular and Recent t…

    1 month ago

  • Posted a reply to WP wont show my new posts (W3 total cache issue?), on the site WordPress.org Forums:
    Aha i see. Thanks. So its worth to move to another hosting provider you think?…

    1 month ago

  • Posted a reply to WP wont show my new posts (W3 total cache issue?), on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks. So how do you experience my website speed Steve? :-)

    1 month ago

  • Posted a reply to WP wont show my new posts (W3 total cache issue?), on the site WordPress.org Forums:
    No Frank, it was the expiring dates in my htaccess file that gave the cache…

    1 month ago

  • Posted a reply to WP wont show my new posts (W3 total cache issue?), on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated Autoptimize and the problem is still there. I contacted my hosting and they…

    1 month ago

  • Posted a reply to WP wont show my new posts (W3 total cache issue?), on the site WordPress.org Forums:
    Hey Steve, Thanks. I dont see any of the folders you mentioned in my wp-content…

    1 month ago

  • Created a topic, WP wont show my new posts (W3 total cache issue?), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, WP wont show my last posts, even when i delete…

    1 month ago

  • Created a topic, Visitors need to click twice to send form, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, My visitors have to double click the send butt…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Yes youre right, the name of my hosting is PCextreme. I have no idea what…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    I did. I just called my hosting. They told me that your code is for…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Damn. So annoying. You sure i dont need to remove the other RewriteEngine On that…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    My website is offline now, saying in Dutch: De pagina op www.stijnspreekt.nl werkt niet /…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. Should i delete the other one?

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Full htacces content: <blockquote># BEGIN EXPIRES ExpiresActive On ExpiresDefault "access plus 10 days" ExpiresByType text/css…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Yes those are both HTTPS already, that was the first thing i did. Ok. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Done. I did everything you said. Looks like nothing changed? http://www.stijnspreekt.nl. still no HTTPS from…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    You said 'Dry run first, then uncheck'. And to run it dry is checked! So…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Ok i did run and say: D What now Steve?

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    I think i need to select some tables? All of them?

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Steve, it wont run when i press Run 'Search/Replace'

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, my bad! I did read way to fast

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. What do i need to fill in in al these fields? Where do i…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Ok Steve. I run Autoptimize plugin and there is an empty cache function on it.…

    3 months ago

  • Created a topic, Website still redirects to HTTP instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I recently migrated from HTTP to HTTPS, but wh…

    3 months ago

  • Posted a reply to Home button still links to HTTP version instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. Let me see!

    3 months ago

  • Posted a reply to AO breaks structure of website, on the site WordPress.org Forums:
    My URL is https://www.stijnspreekt.nl

    3 months ago

  • Created a topic, AO breaks structure of website, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank, I was a little in doubt if AO was the cu…

    3 months ago

  • Posted a reply to Home button still links to HTTP version instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thats sounds good. Can you help me out with this? I dont have any…

    3 months ago

  • Posted a reply to Home button still links to HTTP version instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    mmm ok ok. The problem is, i have already 20 plugins active right now. Is…

    3 months ago

  • Posted a reply to Home button still links to HTTP version instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    @ J09, Ow its just the menu, damn. Thanks. Done. How do i fix those…

    3 months ago

  • Posted a reply to Home button still links to HTTP version instead of HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, my URL is ofcourse https://www.stijnspreekt.nl now

    3 months ago