WordPress.org

Profiles

cjhockey35

Profile picture of cjhockey35
  • Member Since: February 17th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "php5-gd not installed error, but it is installed and enabled...", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved issue with disable/reenable of the si-contact-form plugin.

    3 months ago

  • Created a topic, php5-gd not installed error, but it is installed and enabled..., on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Awesome plugin... especially paired with WP SuperCache, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Awesome!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Change the max-slider width and height in theme options", on the site WordPress Support Forums:
    I found it in virtue/themeoptions/options.php. Lines 600-618 being the relevant ones.

    11 months ago

  • Created a topic, Change the max-slider width and height in theme options, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Awesome and Perfect!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, [Plugin: Woocommerce] Tax not updating on checkout page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Is this added field stored in database?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 404 error for all pages but home after updating permalinks, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "After install, Index of/ brought up at any URL not specifically navigated to", on the site WordPress Support Forums:
    I made sure that was the case, still nothing

    1 year ago

  • Posted a reply to "Work from Home", on the site WordPress Support Forums:
    If you're just logging into your site you should not have to do anything. So…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After install, Index of/ brought up at any URL not specifically navigated to", on the site WordPress Support Forums:
    I also made sure the .htaccess file is in public_html and that all my files…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After install, Index of/ brought up at any URL not specifically navigated to", on the site WordPress Support Forums:
    I made sure index.php is first in the apache dir.conf

    1 year ago

  • Created a topic, After install, Index of/ brought up at any URL not specifically navigated to, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "“Database Connection Error” upon install in Apache VirtualHost document root", on the site WordPress Support Forums:
    That worked! shouldve done it like that in the first place. Thanks to all of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "“Database Connection Error” upon install in Apache VirtualHost document root", on the site WordPress Support Forums:
    I'm going try from a clean slate and he's the digital ocean guide and all…

    1 year ago

  • Posted a reply to "“Database Connection Error” upon install in Apache VirtualHost document root", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to mention, but I did grant the wp user all permission to the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "“Database Connection Error” upon install in Apache VirtualHost document root", on the site WordPress Support Forums:
    Tried opening up permissions in /var/www/* where all my sites are, didnt help. chown to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Installing WP in a VirtualHost that is already setup", on the site WordPress Support Forums:
    see my new Q with better details: https://wordpress.org/support/topic/%E2%80%9Cdatabase-connection-error%E2%80%9D-upon-install-in-apache-virtualhost-document-root?replies=2

    1 year ago

  • Posted a reply to "Installing WP in a VirtualHost that is already setup", on the site WordPress Support Forums:
    I opened up permissions, 777, and chown to www-data:www-data for /var/www and all below, which…

    1 year ago

  • Posted a reply to "“Database Connection Error” upon install in Apache VirtualHost document root", on the site WordPress Support Forums:
    Oh and one more thing, does the DB name have to have wordpress in it?…

    1 year ago

  • Created a topic, “Database Connection Error” upon install in Apache VirtualHost document root, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Installing WP in a VirtualHost that is already setup", on the site WordPress Support Forums:
    It says 'localhost'. So if the problem isn't the hostname what could it be? I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Installing WP in a VirtualHost that is already setup", on the site WordPress Support Forums:
    OK i set up the wp-config myself, but still an error connecting to the database.…

    1 year ago

  • Created a topic, Installing WP in a VirtualHost that is already setup, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago