WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 2nd, 2008
  • Find me on:
  • Posted a reply to Multiple Lat/Long markers?, on the site WordPress.org Forums:
    Just a typo on my end! Answer: [leaflet-map] [leaflet-marker lat="" lon=""] [leaflet-marker lat="" lon=""] [leaflet-marker…

    1 week ago

  • Created a topic, Multiple Lat/Long markers?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to have a map with multiple markers tha…

    1 week ago

  • Created a topic, Quick and Easy!, on the site WordPress.org Forums:
    Quick and easy to set up and completely customizable w…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multisite not reflecting SEO Settings, on the site WordPress.org Forums:
    This video shows what's going on: First site I look at is main site, you…

    6 months ago

  • Posted a reply to Multisite not reflecting SEO Settings, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I have Version 16.4 installed of Yoast and WP version 5.7.2. I did already…

    6 months ago

  • Created a topic, Multisite not reflecting SEO Settings, on the site WordPress.org Forums:
    We have a multi-site. All the sub-sites properly load…

    6 months ago

  • Created a topic, Roadblock Ads, on the site WordPress.org Forums:
    We have a Roadblock setup that has been working fine (…

    1 year ago

  • Posted a reply to Multiple Domains Pointing to Same Subsite, on the site WordPress.org Forums:
    That should work, but you'd have to change the if line to include all those…

    1 year ago

  • Created a topic, Shortcode fix, on the site WordPress.org Forums:
    chblink_blog_shortcode in function.php needs to return…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multiple Domains Pointing to Same Subsite, on the site WordPress.org Forums:
    I added to wp-config.php define( 'SUNRISE', TRUE ); I created a new file: /wp-content/sunrise.php In…

    2 years ago

  • Created a topic, Multiple Domains Pointing to Same Subsite, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't been able to find any notes on this yet. It…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hustle Stopped Working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that table is empty!

    2 years ago

  • Posted a reply to Hustle Stopped Working, on the site WordPress.org Forums:
    https://drive.google.com/file/d/1CkkavhPcjsYNNRtJRjbaBH4Sgr5LmTgr/view?usp=sharing

    2 years ago

  • Created a topic, Hustle Stopped Working, on the site WordPress.org Forums:
    About a month ago this successful popup we had just st…

    2 years ago

  • Posted a reply to Double popup?, on the site WordPress.org Forums:
    jQuery UI is installed so I think it's opening one using ui-dialog and one using…

    4 years ago

  • Created a topic, Double popup?, on the site WordPress.org Forums:
    Clicking on the link makes TWO lightboxes open on top …

    4 years ago

Plugins