WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 5th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, e-mails not sending to hotmail addresses, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm using your plug-in for my website. But I fo…

    2 months ago

  • Posted a reply to Cart page not translating, on the site WordPress.org Forums:
    I don't get it. What do I have to do?

    3 months ago

  • Created a topic, Order Id’s already in use, on the site WordPress.org Forums:
    hello Around 40 orders won't import because the order…

    3 months ago

  • Created a topic, Cart page not translating, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have a problem with the plug-in. Even tho my…

    3 months ago

  • Created a topic, suddenly ‘breaks’ my site, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using this plug in since a few months now and neve…

    6 months ago

  • Created a topic, permalinks automatically change to a different permalink, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Suddenly a lot of permalinks of my products chang…

    6 months ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much. It works now.

    1 year ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I already tried that. didn't work...

    1 year ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I changed it to version 5 myself to see if that would work. Which it…

    1 year ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Oh okay,I thought it was something on here.Sorry. here is the link: https://www.filehosting.org/file/details/816612/Schermafbeelding%202019-08-14%20om%2017.56.34.png

    1 year ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    on wordpress.org? Because I can't find it..

    1 year ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    How do I add a picture to this message? there is not upload file option…

    1 year ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    So the images show up again after I cleaned my browser Cache. I installed FontAwesome…

    1 year ago

  • Posted a reply to Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I installed the fontawesome plug-in. But it didn't work. Since then some of the productimages…

    1 year ago

  • Created a topic, Loading image not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I want the loading image to be displayed when loading …

    1 year ago

  • Posted a reply to Pictures not loading, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't know there was another setting in Jetpack. It's fixed now. thank you very…

    1 year ago

  • Posted a reply to Pictures not loading, on the site WordPress.org Forums:
    That's weird. Because I deleted the plug-in. I don't know what I did wrong.

    1 year ago

  • Created a topic, Great Plug-in, Great Support, on the site WordPress.org Forums:
    The Plug-In is awesome. They also helped me a lot by f…

    1 year ago

  • Posted a reply to Pictures not loading, on the site WordPress.org Forums:
    hello, I already turned off the lazy-load plug-in. That didn't work. What else can I…

    1 year ago

  • Created a topic, Pictures not loading, on the site WordPress.org Forums:
    The Load More button works. But the Pictures are not s…

    1 year ago