Profiles

  • Member Since: January 18th, 2012
  • Website: xakbox.com
  • Find me on:
  • Created a topic, Vendors Cant upload image unless they are admin with buddyboss, on the site WordPress.org Forums:
    Vendors are not able to upload images unless they are …

  • Posted a reply to function to redirect not saving after update, on the site WordPress.org Forums:
    function homepage_template_redirect() { if( is_front_page() && is_user_logged_in() ) { wp_redirect('/dashboard/'); exit(); } } add_action( 'template_redirect',…

  • Created a topic, function to redirect not saving after update, on the site WordPress.org Forums:
    I used this function to redirect to a particular page …

  • Created a topic, Buddyboss Page tittle messed up, on the site WordPress.org Forums:
    Before installing "Member name" "site title" But a…

  • Created a topic, No withdraw method is available. Please contact site admin., on the site WordPress.org Forums:
    Even after enabling "Bank Transfer" or "Paypal" as the…

  • Created a topic, Disable “Add new product” popup, on the site WordPress.org Forums:
    due to CSS conflict with the theme, the popup causes m…

  • Posted a reply to Not able to change the shop page title “Products”, on the site WordPress.org Forums:
    in between, I tried with all those codes in the stack and none of them…

  • Posted a reply to Not able to change the shop page title “Products”, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I found out that we can change the title using the Yoast plugin, but…

  • Posted a reply to Not able to change the shop page title “Products”, on the site WordPress.org Forums:
    I have checked in a few other woo-commerce installations, I can find a similar issue…

  • Posted a reply to Not able to change the shop page title “Products”, on the site WordPress.org Forums:
    Please find the screenshot here - https://snipboard.io/C1eDWc.jpg found similar issues with 2 other websites running…

  • Posted a reply to Not able to change the shop page title “Products”, on the site WordPress.org Forums:
    Found out that this issue is happening with the default woo-commerce / WordPress installation.

  • Created a topic, Not able to change the shop page title “Products”, on the site WordPress.org Forums:
    Product listing shop page default title is "Products" …

  • Created a topic, After creating analytic 4 Site kit stopped showing data, on the site WordPress.org Forums:
    Recently site kit created a "Google Analytics 4 Proper…

  • Created a topic, ., on the site WordPress.org Forums:
    .

  • Posted a reply to No followers or following number displayed, on the site WordPress.org Forums:
    That was not a support question. Anyway, I will delete my review.

  • Created a topic, No followers or following number displayed, on the site WordPress.org Forums:
    screenshot showed followers and following number, but …

  • Posted a reply to After installation all the screens are blank, on the site WordPress.org Forums:
    Nope, no error messages, just the blank page. But I found that today I got…

  • Created a topic, After installation all the screens are blank, on the site WordPress.org Forums:
    after installing all the menu items are showing but al…

  • Posted a reply to shortcodes, on the site WordPress.org Forums:
    I got this shortcode [jobpost search=false layout=grid ] but it's listing all the job posts,…

  • Posted a reply to shortcodes, on the site WordPress.org Forums:
    Can you please share the shortcode for listings jobs (3 jobs) as grid view without…

  • Posted a reply to Default Application Form Fields are not saving, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. Yes, a plugin named WordPress starter by siteground is conflicting with SJB.

  • Created a topic, Default Application Form Fields are not saving, on the site WordPress.org Forums:
    After creating all the required application form field…

  • Posted a reply to how to disable related videos after playing, on the site WordPress.org Forums:
    Adding these to embed code may works "?rel=0&controls=0&showinfo=0"