WordPress.org

Profiles

cgold

Profile picture of cgold
  • Member Since: July 8th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, facebook meta data no longer works after 2.01 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Google Page Speed Test Results", on the site WordPress Support Forums:
    Yes you are correct I do have Timthumb on my home page but I also…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Google Page Speed Test Results, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, How to add rel=no follow links, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, WEBP NGINX QUESTION, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Webp Question", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I contacted my hosting provider regarding htaccess file requirements and they are asking for…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Webp Question", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks , I noticed the following message when start bulk optimizing. I am running the…

    5 months ago

  • Created a topic, Webp Question, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, WP Bitly not working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, WP Bitly stopped working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Nextgen Errors, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Facebook Opengraph Not Working on Homepage, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Not working anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guys, seems to be working for me now with latest release. Im a bit…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working anymore", on the site WordPress Support Forums:
    HI Guys, I have the same problem. Plugin is not working anymore with the new…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bulk Optimize Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guys, I have another issue. When I do the bulk optimize it says "License…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bulk Optimize Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Guys, Latest version of the plugin email to me fixed the importing issue. Thanks…

    1 year ago

  • Created a topic, SEO Yoast High Resource Usage, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Issue in post slug name after latest update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Issue after latest Update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bulk Optimize Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I have checked chrome developer tools and i didnt see any errors related to optimizer.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bulk Optimize Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, David. I have updated to the latest version 1.8.4 and its still spinning on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bulk Optimize Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I double checked and I have 1.8.3. Do you have any eta when the…

    1 year ago

  • Created a topic, Bulk Optimize Not Working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Hosting provided does not support Jpegtran, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Featured Thumnail not saving Nextgen, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago