WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 23rd, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to OceanWP child theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marko @wpfleek, Thank you very much for your prompt reply. Serafino updated the plugin…

    4 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Wonderful plugin and @Serafino is very responsive when…

    4 months ago

  • Posted a reply to Will it be updated for WP 5.7.2?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @serafino, I hadn't noticed any visible issues, just the message that the plugin was…

    4 months ago

  • Created a topic, OceanWP child theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hello everyone, I've been using Serafino's Child Them…

    4 months ago

  • Posted a reply to Will it be updated for WP 5.7.2?, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using @Serafino's OceanWP child theme for some time now and it's been very…

    4 months ago

  • Posted a reply to Is OceanWP Child Theme compatible with PHP 7.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @seraph63, Did the upgrade and it all looks fine. Thanks a lot for your…

    7 months ago

  • Created a topic, Is OceanWP Child Theme compatible with PHP 7.4, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @Serafino, I hope you are well and sound. I would …

    7 months ago

  • Posted a reply to How to delete the minified files left behind by SG Optimizer, on the site WordPress.org Forums:
    @sstoqnov A quick update. I created a staging site and deleted manually all minified files.…

    10 months ago

  • Posted a reply to How to delete the minified files left behind by SG Optimizer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Stanimir, @sstoqnov I did that a few days ago, but the minified files are…

    10 months ago

  • Created a topic, How to delete the minified files left behind by SG Optimizer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi There, I have recently migrated the website from S…

    10 months ago

  • Posted a reply to Wordfence issue with Child theme functions file, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again @seraph63 ! I have just uninstalled and reinstalled the plugin and the message…

    11 months ago

  • Created a topic, Wordfence issue with Child theme functions file, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @seraph63, I've got this message from Wordfence th…

    11 months ago

  • Posted a reply to Default font family issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Abhishek, Thanks for your reply. On PageSpeed Insights you will see that there are…

    11 months ago

  • Created a topic, Default font family issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I'm trying hard to optimise my website rega…

    11 months ago

  • Posted a reply to Eliminate render-blocking resources, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Hristo for your suggestion, I'll look into that. Best, Cezarina

    11 months ago

  • Created a topic, Eliminate render-blocking resources, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I'm experiencing performance issues after t…

    11 months ago

  • Posted a reply to SG Optimizer slows down site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Hristo (@hristo-sg) I'm also experiencing problems with the Dynamic caching of my homepage. I…

    11 months ago

  • Posted a reply to Blog entries grid display issues, on the site WordPress.org Forums:
    The problem disappeared. :) It was probably a matter of cache. Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, Blog entries grid display issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi everybody, Is anybody experiencing issues with th…

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing blocks, unresponsive photos and tabs not functioning after WP 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved after the last Plugin & Theme updates. Thank you all for your help!

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing blocks, unresponsive photos and tabs not functioning after WP 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    @davidr90 Thanks for your reply. I will try that if there is no other alternative…

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing blocks, unresponsive photos and tabs not functioning after WP 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @denydz and @andreea777. I restored to the previous version of WP and that solved…

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing blocks, unresponsive photos and tabs not functioning after WP 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    @davidr90 Can I do that without jeopardising my website??? I simply install it and activate…

    1 year ago

  • Created a topic, OceanWP child theme issues after WordPress 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, My website's display has been affected by t…

    1 year ago

  • Posted a reply to Missing blocks, unresponsive photos and tabs not functioning after WP 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    @davidr90 Hi David, Thanks for getting back to me. My hosting is on Siteground. All…

    1 year ago

  • Created a topic, Oceam WP Child theme issues after WordPress 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @seraph63, I have experienced issues with my websi…

    1 year ago

  • Created a topic, Missing blocks, unresponsive photos and tabs not functioning after WP 5.5 update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, My webiste exprienced issues with the layou…

    1 year ago

  • Posted a reply to SG Optimizer & GTmetrix Expires Headers issue, on the site WordPress.org Forums:
    I'll have a look into it! Thank you very much for your help Hristo!

    2 years ago

  • Posted a reply to SG Optimizer & GTmetrix Expires Headers issue, on the site WordPress.org Forums:
    I know Europe is not an issue, but I also target clients in Australia :)…

    2 years ago

  • Posted a reply to SG Optimizer & GTmetrix Expires Headers issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Hristo! @hristo-sg How about the First Byte Time? Is there anything I can do…

    2 years ago

  • Posted a reply to SG Optimizer & GTmetrix Expires Headers issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much, Hristo! I deleted the rules above and the static components went…

    2 years ago

  • Created a topic, SG Optimizer & GTmetrix Expires Headers issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I need your help on this. GTmetrix is telling …

    2 years ago

  • Created a topic, Yoast Analysis not updating content, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have recently experienced issues with SEO An…

    2 years ago

  • Created a topic, Compatibility issues with Yoast SEO Anlysis, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have been using Elementor as a page builder …

    2 years ago

  • Posted a reply to Word Counting conflict with Yoast SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @pcosta88, I'm also experiencing issues with Yoast SEO anlysis recently. I'm using Elementor. I've…

    2 years ago

  • Posted a reply to Yoast not detecting internal links in Accordion, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have recently experienced the same issue with SEO Analysis. Yoast doesn't see some…

    2 years ago

  • Created a topic, Post title appears twice on Blog page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank you for your assistance with this issue. On…

    2 years ago

  • Posted a reply to Blog post tile repeating in Blog entry on Blog page, on the site WordPress.org Forums:
    ...

    2 years ago

  • Posted a reply to Blog post tile repeating in Blog entry on Blog page, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any way I can change the "TAGS" fonts (they can be seen down…

    2 years ago

  • Created a topic, Blog post tile repeating in Blog entry on Blog page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank you for your assistance with this issue. On…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images NOT loading after latest update!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @hristo-sg ! It works! You guys are brilliant! You've just made my day! Thank…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images NOT loading after latest update!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @hristo-sg Any help with the post above would be awesome! Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to Images NOT loading after latest update!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We also experience an issue with Elementor preview after the latest SG Op update…

    2 years ago