WordPress.org

Profiles

cdkrall

Profile picture of cdkrall
  • Member Since: June 19th, 2004
  • @cdkrall on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Header Image Won't Show after Migration, on the site WordPress Support Forums:
    Resolution, in case someone else needs to do the same thing: download the image and…

    4 years ago

  • Created a topic, Header Image Won't Show after Migration, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Does the Job with Elan, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Headers, on the site WordPress Support Forums:
    His issue with the header is identical to the one I'm experiencing. The Header page…

    4 years ago

  • Posted a reply to Headers, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sanjiv, Thank you for the helpful reply. I was experiencing issues with the standard…

    4 years ago

  • Posted a reply to Headers, on the site WordPress Support Forums:
    Site is carl.krall.org I'm back to using the 2011 child theme, Pico Light, so you…

    4 years ago

  • Created a topic, External Captioning, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Headers, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Fix you NextGen Gallery Menu, on the site WordPress Support Forums:
    The way to resolve this issue, for me, was to make the WordPress Address and…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] NextGEN 1.9.3 plugin Check fails, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you.

    5 years ago

  • Created a topic, Fix you NextGen Gallery Menu, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery's are not letting me select them, on the site WordPress Support Forums:
    Revert to 1.7.4. Good to know I am not the only one.

    5 years ago

  • Posted a reply to NextGen Slideshow not working, on the site WordPress Support Forums:
    GoDaddy is probably part of the problem. Try their support if your sense of humor…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] pulldown in popup hangs, on the site WordPress Support Forums:
    I have this same issue with anything 1.9.0 or above. Have found no answer anywhere.…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Cannot use insertion tool, on the site WordPress Support Forums:
    Going back to 1.8.4 did not help, 1.7.4 works.

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Cannot use insertion tool, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Cannot use insertion tool, on the site WordPress Support Forums:
    I reinstalled an older version of NGG, covered my eyes as I hit the Update…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Cannot use insertion tool, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Blank White screen, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Thumbs and photos disappeared, on the site WordPress Support Forums:
    Two steps to resolution: One was NextGen-uploaded images being present in their directories but not…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Thumbs and photos disappeared, on the site WordPress Support Forums:
    Tried uploading another image, also blank. Other sites with 3.1 and 1.7.4 are working, but…

    6 years ago

  • Posted a reply to NextGEN Gallery do not work with WP 3.1., on the site WordPress Support Forums:
    I have disabled ALL other plugins, set permissions to 777 in the image files directory,…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Thumbs and photos disappeared, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to WordPress Keeps Being Hacked!, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using Bad Behavior and Spam Karma?

    7 years ago

  • Posted a reply to Automatic Upgrade not working, on the site WordPress Support Forums:
    I am having an issue as well. Previous updates on this host have gone perfectly.…

    7 years ago

  • Posted a reply to Someone Pirated My Themes, on the site WordPress Support Forums:
    Can you get them to phone home and display a message in the header and…

    7 years ago

  • Created a topic, Image Gallery Description Field Size, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to No Export Tab, on the site WordPress Support Forums:
    Issue resolved. Problem was from Random Quotes plugin. When activated, it obscures the Export tab…

    10 years ago

  • Created a topic, No Export Tab, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to Contact Form plugin and SPAM, on the site WordPress Support Forums:
    This is a great plugin with Doug's diabolically simple addition, which allows the question to…

    10 years ago

  • Posted a reply to Exporting RSS feed, on the site WordPress Support Forums:
    So, as usual, I found the solution just after posting the question...&^) Solution is to…

    11 years ago

  • Created a topic, Exporting RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to 1.5 upgrade, no CSS, even default themes, on the site WordPress Support Forums:
    For now I'm using an index.html redirect, which causes a delay in loading, but works.…

    12 years ago

  • Posted a reply to 1.5 upgrade, no CSS, even default themes, on the site WordPress Support Forums:
    Oops, not solved after all. Turns out that using an external index.php with the require…

    12 years ago

  • Posted a reply to 1.5 upgrade, no CSS, even default themes, on the site WordPress Support Forums:
    Solved the issue by uploading wp-layout.css from the 1.3 install. Now other themes are selectable…

    12 years ago

  • Posted a reply to 1.5 upgrade, no CSS, even default themes, on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded by backing up my DB, uploading 1.5 to www/, renaming my old "wordpress"…

    12 years ago

  • Posted a reply to How do you make a nav bar within the header image?, on the site WordPress Support Forums:
    You could try www.davidappleyard.org.uk

    12 years ago

  • Posted a reply to New Design - Comments Please!!, on the site WordPress Support Forums:
    Neat stuff, looks good. Would be interested in how you got the buttons in your…

    12 years ago

  • Posted a reply to ultimate comment spam blocker, on the site WordPress Support Forums:
    You might search for trencaspammers, which stopped my spam issue cold for about a month.…

    12 years ago

  • Posted a reply to Wait for 1.5?, on the site WordPress Support Forums:
    "The only thing that is missing that I think is super important is to be…

    12 years ago

  • Posted a reply to Database issue, need cli mysql help, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that link. Right after the site came up yesterday it went back down.…

    12 years ago

  • Posted a reply to Database issue, need cli mysql help, on the site WordPress Support Forums:
    Just came back, 8 hours later... Which reminds me, would be great to have a…

    12 years ago

  • Posted a reply to Database issue, need cli mysql help, on the site WordPress Support Forums:
    I just finished posting early this afternoon and then got a message that said... WordPress…

    12 years ago

  • Posted a reply to Line 93 error after upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I'm so thick. Takes me a while to think of what to try next.…

    12 years ago

  • Posted a reply to Migration trouble between alphas, on the site WordPress Support Forums:
    Beel is correct. At first I saw this as an installation issue, then began to…

    12 years ago

  • Posted a reply to Migration trouble between alphas, on the site WordPress Support Forums:
    Please see my other post at http://wordpress.org/support/2/17646

    12 years ago

  • Posted a reply to Line 93 error after upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Looking at wp-settings.php on line 93 I get the following... foreach ($current_plugins as $plugin) {…

    12 years ago

  • Posted a reply to Line 93 error after upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    Forgot to add this: Attempting to log in gets me this code on an otherwise…

    12 years ago

  • Posted a reply to Line 93 error after upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    I apologise for not having the exact message before. Here it is... Warning: Invalid argument…

    12 years ago

  • Posted a reply to Line 93 error after upgrading, on the site WordPress Support Forums:
    I have an early 1.3 Alpha installed and working. It has several issues (can't logout,…

    12 years ago